Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 00:39

+usměje se a sleduje je obě, jak jsou prostě dokonalý, když jsou spolu+ Já vím, lásko. +usměje se na ni a pohlasí Sophii a udělá jí tút na nos+ Můj přece taky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 00:45

+lehce jí explodujou vaječníky, když udělá sophii tút na nos, a uculí se na něj+ tak co, chcete něco podniknout, když už se máma vyhrabala ze sraček? +pousměje se na ty dva+ chceš jít ještě devastovat balící papír, nebo se plazit po tvrzi po břiše a stavět se u brnění? +zazubí se na malou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 00:51

A co kdyby sme šli všichni se plait po tvrzi po břiše a poplazili bysme ase až do jídelny na něco k obědu? +usměje se+ Už tam asi nikdo nebude, ale jídlo určitě zbylo. +zazubí se na ně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 00:53

Co ty na to, mrně moje? +uculí se+ tak jo, jdem. +zavelí souhlasně, sjede z postele a už si to mete po kolenou, pač na plazení nemá fyzičku :D Sophie je z toho celá divoká ale děsně se směje a leze s nima. Na schodech si sednou na zadek, malou na klín, a sjedou je v teplákách až dolů do jídelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 00:57

To bude boží! +směje se a plazí se po zemi a chvílema dělá, že je tank, pak zas že je želva, nebo dinosaurus a dělá u toho taky správný zvuky, že jo a sjede s nima až dolů+ A kdo si dá palačinky? Já jsem je nedělal, ale určitě budou boží. +zazubí se na ně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 01:03

+moc ji zajímá jak dělá želva :D a naštěstí potkají jenom maltezia a ten nedává svoje znechucení moc najevo+ Co, dáš si palačinky? +uculí se na malou+ ale musíme jí je nakrájet. +usměje se+ A ne s borůvkama, těma by se mohla udusit. +posadí si malou na klín+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 01:11

Dle rozkazu vaše palačinkové veličenstvo, +zazubí se na ni a stoupne si do pozoru a zachvíli je na stole hromada palačinek se všema možnejma příchutěma vedle, aby si to mohli napatlat čím jenom budou chtít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 01:12

+naloží sophii zatím jenom jednu palačinku a nakrájí ji na malý kostičky, a naloží jí k tomu jenom ovoce, pač to ostatní ještě určitě nesmí. a sama si dá s nutelou jako správná krkavčí matka :D+ já tě miluju. +zahuhňá s plnou pusou a blaženým výrazem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 01:30

+on si dá taky s nutellou a to s pořádným kopcem nutelly+ Jo? To jsem moc rád. +uculí se na ni, rty trochu od čokolády+ Já mám totiž ty nejlepší nápad,y to je ti doufám jasný. +zamrká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 01:36

+nakloní se k němu a olízne mu trochu nutely z koutku rtů+ Já vím, proto sem si tě vzala, že jo. +uculí se, a jen občas sleduje jak si sophie dává sama do pusy a pěkně jí+ Ona už je úplně velká, za chvíli ji povedem do školy. +zaslzí lehce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz