Beach

Moderátoři: Sirius Black, Margarit Black

Beach

Příspěvekod Margarit Black » 28 pro 2012 22:41

White soft sand, palms, warm see...sharks (peacful sharks...maybe)
Obrázek

Just enjoy the paradise on this land
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: Beach

Příspěvekod Sirius Black » 17 úno 2013 17:42

Tak zavřeš konečně ty oči nebo ti je mám opravdu zavázat? *přimhouří oči, ruce v bok..protočí panenky, když vidí Megin zoufalý výraz a slyší zakňučení* Lásko.. *Meg kouká někde po bytě* Lásko, podívej se na mě *sehne hlavu, aby jí kouknul do tváře, Meg na něj neochotně koukne* Zlato, věříš mi? *Meg trochu vypleští oči a snaží se honem rychle něco vymyslet, ale pak jen mírně kývne hlavou* Tak se mě pevně drž *a "přilepí" si ji na sebe..přesto jí kouzlem zaváže oči* Siriusiiii! *zaječí a drží se ho jako klíště, když jsou někde ve vzduchu..pak cítí, že už začínají klesat, Sirius ji pevně drží..nakonec pěkně přistanou na zemi na nohou, na plácku u pláže* Ty ses dočista zbláznil..víš, že to nesnáším *mává rukama před sebou, ale Sirius nikde..šátek si nesundá..přistoupí k ní ze zadu a zašeptá* Můžeš si sundat šátek *tím ji pěkně poděsí, takže nadskočí a zavrčí..sundá si šátek a chystá se mu vynadat..ale, když si zvykne na šero, tak jen otevře pusu a zase ji pro jistotu zavře..zamrká*

Obrázek

Wow! *vykulí oči* Páni..já..já..já tě miluju *vykoktá ze sebe a kouká na něj, vezme mu hlavu do dlaní..Sirius se jen usmívá a svítí mu očka stejně, jako jí* Ty bílé šaty ti sluší *uculí se a prohlídne si ji..trochu poodstoupí a kouká na svůj dress*

Obrázek

Páni.. *uhladí si je a zvedne hlavu* Hm, vidím, že to bude se vším všudy..*dojde k němu* Taky vypadáš skvěle *dá mu pusu na tvář*

Obrázek

Víš, že to je ten nejhezčí dárek, který mi kdo kdy dal? *usměje se na něj..Sirius jí dá pramen vlasů za ucho, když jí spadne do obličeje* A to ještě nejsme u konce *zašeptá..přebrodí písek, který se jim prosívá mezi prsty a usadí ji* Šampaňské *když Meg přikývne, tak jí naleje do sklenky a straašně nenápadně dá na stůl podlouhlou krabičku* Tak..na nás? *pronese Sirius přípitek a kouká jí zpříma do očí* Na nás *zopakuje Meg a napijou se..pak koukne na stůl* Co je to? *podezřívavě na něj kouká* Co myslíš? *odpoví jí otázkou a potutelně se usmívá* Tohle *ukáže důrazněji na krabičku* Jo tohle..*hraje blbého* Vůbec netuším, kde se to tu vzalo *pokračí rameny* Proč se nepodíváš? *usmívá se na ni..po chvilce váhání se Meg pro to natáhne a černou sametovou krabičku rozbalí..vytřeští oči* Siriusi..já..tos..tos neměl *vrtí hlavou a snaží se zaplašit slzy, které se jí derou do očí* Tohle je moc.. *vyjeveně kouká na náhrdelník a na něj..Sirius vstane* Můžu? *když Meg přikývne, tak vezme do ruky náhrdelník a když si odhrne vlasy, tak ji nejprve políbí na krk a pak jí zapne náhrdelník*

Obrázek

Na tobě vypadá úchvatně *uculí se a políbí ji do vlasů..začne hrát hudba* Zatančíme si? *vezme ji za ruku a oba se rozvlní do rytmu ploužáku* Miluju tě! *zašeptá jí do ucha a přitiskne si ji k sobě ještě víc* Miluju tě *oplatí mu Meg a drží se ho pevně jako klíště*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » 21 úno 2013 15:04

*leží na dece na pláži, přikrytá dekou a dlabe hroznové víno* Páni, ten východ slunce byl dneska nádherný *povzdechne si..Sirius se jí probírá vlasy* Mhm, to byl *políbí ji do vlasů a sjíždí níž, přes ucho, na dolní čelist, až ke rtům, kde na chvíli zůstane a vášnivě ji políbí...Meg mu polibek oplatí* Lásko? *pohladí ho po vlasech* Mhm *je jí odpovědí..právě se věnuje jejímu krku* Nechci to kazit *mezi tím vzdychne* Ale měli bychom se vrátit *chytne ho pevně za jeho kštici, když jí olíbává hrudník* Mhm *je jí opět odpovědí..najednou se odsaje a září mu očka* Pojďme si zaplavat! *vyhoupne se na nohy a stojí před ní "na Adama"..Meg jen zakloní hlavu a překvapeně na něj kouká* Ale.. *snaží se prostestovat, ale Sirius ji utne, když ji chytne za ruce a vytáhne ji nahoru, přičemž jí sjede deka* Měla by ses nechat namalovat *přejede jí rukama po bocích a věnuje jí zářivý úsměv..pak už ji táhne do teplé vody klidného moře* Počkej přece *utíká za ním, téměř mu nestačí..začnou na sebe cákat vodu a se smíchem se noří hloubš do vody..pak už se jen drží jeho krku a nohy obtočí kolem jeho pasu* Přál bych si, aby šel čas zastavit *povzdechne si a pevně ji drží* Naše práce nás vzdaluje a to není dobře..už jednou jsme si něčím podobným prošli, už nechci, aby se to celé opakovalo *prohlíží si její obličej* Nestane *zavrtí Meg mokrou hlavou a trochu ho opšplíchne* O to se postarám *zašeptá mu do ucha a jemně ho kousne* Hej! *vypískne* Hraješ si na upíra? *směje se* Jooo *a kousne ho silněji do krku* Auuu! *zaúpí* Ty potforo *odhodí ju do vody, Meg trochu začne prskat, jak se ponořila* Až já tě chytím, tak uvidíš! *výhružně se k ní žene* Nene, nechytíš! *směje se a snaží se plavat co nejrychleji a nejdál to jde..Sirius je ale rychlejší, drapsne ju za nohu a přitáhne si ji k sobě* A mám tě! *prohlásí vítězoslavně* A co s tím hodláš udělat? *Meg se nakloní blíž a lehce ho kousne do rtu..něco jí pošeptá a Meg se začne smát* To neuděláš..ne, to neuděláš *vrtí hlavou* Ale udělám.. *pevně ji sevře a hluboce políbí..pak už se jenom lehce houpou v náručí na vlnkách*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 24 úno 2013 11:32

*protáhne se a nadechne se ostrého, teplého a slaného vzduchu..otočí se na bok..a Sirius nikde..zamračí se, pak pozvedne jedno obočí, když stočí hlavu k domu a vidí svého muže, jak k ní jde se snídaní na podnose* Dobré ráno *usměje se na ni* Dobré ráno *zavrní Meg a sedne si* Jsem si myslela, že už jsi mi utekl.. *přimhouří očka, když si vedle ní sedne a otočí k ní hlavu* Jo, to jsem mohl *připustí* Mám na telefonu kvantum zmeškaných hovorů *pobaveně se culí..Meg jen překvapením pozvedne obočí* Ale nechtěl jsem *dívá se jí zpříma do očí a políbí ji..Meg se do polibku usmívá a oba se svalí na zem a vášnivě se líbají..Sirius hrábne do misky s jahodami, odlepí se od Meg a lehce jí s ní přejede po rtu..Meg po ní pusou skočí, ale on jí ucukne, takže zuby jí klapnou na prázdno..ozve se zavrčení, mhouří oči..na chvíli ji škádlí, oba se smějí, ale nakonec jí jahodu dá* Mhm *zavrí spokojeně* A jednu jahodovou *kouká na Siriuse, jako koťátko..ten ji políbí* Mhm, jsi sladká *olíbá jí krk..pak už na snídani ani moc nedojde*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 24 úno 2013 20:28

*sedí na dece, nohy přitáhnuté k hrudníku, obejmuté rukama..Sirius ji pohladí po zádech a políbí na rameno..Meg se jenom malinko usměje..Sirius ji obejme rukou* Chci zůstat tady zašeptá *a otočí k němu hlavu, slzy v očích* Chci, aby tenhle okamžik nikdy neskončil *povzdechne si* Zase se sem vrátíme, neboj *políbí ji na čelo..Meg si položí hlavu na jeho rameno* Děkuji *zašeptá..Sirius ji od sebe jen lehce odtáhne a kouká na ni nechápavě* Za všechno *políbí ho a koukne se mu do očí..Sirius se jen usměje a vytáhne ji na nohy, když se postaví..pomůže jí zapnout šaty a natáhne si svoje oblečení..přejde k ní blíž a něco jí pošeptá..Meg se usměje a podívá se mu do tváře* Promise? *usměje se* Promise *přikývne Sirius a s tím se přemístí do NYC*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Zpět na Summer Residence - Lesvos