Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 22:54

+už o ni má velkej strach, přechází po pokoji sem a tam a Sophie už dávno spí, když se tam konečně objeví+ Ahoj. +jde ji hned obejmout+ Jak se máš? Můžu ti nějak pomoct? +dřepne si k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 23:01

spí jak andílek, co. +pousměje se a koukne do postýlky+ no... jo, můžeš. +zamumlá, vyloví z kapsy pytlíček s bílým práškem, a vtiskne mu ho do dlaně, aby se ho zbavila, ale oči má čistý a nesjetý, i když se na něj nepodívá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 23:04

Je boží. +usměje se a koukne na ni, vezme si ten pytlík a Vici políbí na prsty+ Chceš se opít, kočko? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 23:09

Jo, chci, ale mám takovej pocit, že mi pak bude spíš hůř. +pousměje se někam na okno, protože se před ním strašně stydí a nemůže se na něj podívat+ na jednu stranu se chci nechat ošukat do krve ale na druhou stranu mám pocit, že jestli mě praštíš nebo se mě dotkneš tak se asi pozvracím. +zamumlá+ ale... to ne kvli tobě. +dodá honem, aby se neurazil+ promiň že ti dycky zkazím vánoce. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 23:14

A co kdybych tě objal? +navrhne jí s úsměvem a pohladí ji něžně po ruce+ Spolu to zvládnem. Mě už se nezbavíš, kočko, víš? +zazubí se na ni+ Já se ti tu budu pořád motat. +vykulí na ni oči a řekne strašidelným hlasem+ Navždyckyyyyy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 23:23

jo, já vím. +pousměje se+ Jestli chceš jít dolů pařit s ostatníma tak běž. +usměje se n něj a pohladí ho po tváři+ Já asi zkusím spát se sophií. třeba se z toho vyspím, a bude mi líp. +pousměje se na něj hezky, pač on za nic nemůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 23:30

Já tu chci být s tebou, nevadí ti to? +usměje se na ni a sedne si tam k ní+ Klidně bež spát, já si zatím něco přečtu a budu hlídat malou, aby tě nebudila.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 23:35

jaktože se na mě nikdy nenaštveš? +pousměje se, stulí se do posteledo klubíčka a malou si přitáhne k sobě, těsně, aby cítila tu miminkovou vůni a její malý tělo u svýho, pač to ji uklidňuje, a zády se k němu trochu přitulí, zavře oči, a snaží se klidně dýchat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 23:41

Protože seš nejlepší. +usměje se na ni a políbí ji zezadu na krk a trošičku se k ní tulí, aby ji neomezoval a bdí tam u ní, poslouchá její dech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 23:45

+z jedný strany cítí svýho malýho prcka a z druhý byronovo uklidňující objetí a nakonec tak neklidně usne, asi na hodinku, ale když se probudí, cítí se líp, jen se trochu otočí a zaboří mu obličej do trika a ještě si k němu voní se zavřenýma očima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz