Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 00:01

+pošle mu pusu do objektivu a uculí se, Sophii obleče jeho oblíbený modrý šatečky, a pak se na něj uculí+ tak běž, dyť já vím, že seš celej žhavej. +zazubí se na něj+ my jsme ti v patách. +mrkne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 00:13

Jenže já chci jít s váma, protože sme rodina. +usměje se na ně a jde s nima, pomalu a sem tam udělá fotku, ale jsou na ní hlavně ony dvě a u stroměčku už je plno a spousta dárků, že jo+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 00:17

tak jo, a já chci jít s tebou. +uculí se, rozdá jim dárky a sophie se vrhne na papíry, až pod nima celá zmizí, a je z toho úplně vyculená. Pro malou jsou tam hračky a oblečení a kupa věcí, a pár věcí taky pro byrona+ Páni, to je nádhera! +vykulí oči a prohlíží si náramek a náhrdelník a všechno, a přijde jí to překrásný+ Kytara! +zazubí se+

http://imagizer.imageshack.us/a/img922/5232/iObbgT.jpg
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 00:22

Líbí se ti to? +sleduje ji, jestli se jí to líbí a je trochu napjatej+ Jéééé. To je boží!To je sophie! +usměje se dojatě, mužně dojatě+ A ponožky, ty jsou důležitý všechno je boží, kočko. +usměje se na ni+ Děkuju ti. +koukne na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 00:25

jo, hrozně moc. +usměje se na něj hezky a dá mu pusu, a nechá si od něj zapnout řetízek+ No jo, slaninový ponožky! +zazubí se+ A zástěra, až nám budeš vařit nedělní palačinky na snídani. +uculuje se+ protože seš nejlepší kuchař a taky... +nakloní se aby je nikdo neslyšel+ máš nejlepší péro. +zašeptá mu a culí se+ děkuju ti, moc. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 00:30

+zapne jí řetízek a děsně moc se culí+ Myslíš, že mám nejlepší péro? +uculí se na ni a celej se nadme pýchou+ No... tak jo, no. +uculí se na ni, trochu zrudlej a uváže si zástěru+ Já vám budu dělat palačinky každou neděli. Slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 00:46

jo, to si myslím. +uchichtne se nenápadně, aby si ostatní nevšimli+ někdy si můžeš vzít dovolenou a udělám je já, slibuju. +zazubí se a pořád se toho řetízku tak maličko dotýká, a je šťastná+ Ještě mám pro tebe jeden dárek. +pousměje se+ Ale museli bysme na chvilku pryč, jestli ho chceš teď. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 00:49

Já ti chci pomáhat a bejt pořád s tebou a plést se ti do života. +zazubí se na ni vesele+ Ještě jeden, jo? +uculí se a v očích mu blýskne+ No tak jo, já myslím, že bysme mohli nachvillu zmizet. +culí se jako měsíček+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 00:53

jo, já budu moc ráda, když se mi budeš plést do života napořád. +zazubí se+ No jo, ještě jeden. ale asi budeš zklamanej, není to sprostý. +uculí se+Tak jo. +usměje se na něj+ Chrisi? Mrkneš chvilku na Sophii? +poprosí ho, chytne byrona za ruku a přemístí je na winter house+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 22:53

+objeví se v jejich pokoji asi tak za tři čtyři hodiny a oči má červený a trochu opuchlý, ale už suchý, a je z ní trochu cítit alkohol+ no teda, vy si hezky hrajete. +usměje se a sedne si do křesla aby na ně viděla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz