Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Obývací pokoj

Příspěvekod Manori » 13 pro 2012 15:03

ObrázekObrázek
Obrázek
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Castiel » 09 úno 2013 13:31

*trochu nadskočí, když je uvidí a zároveň si oddychne* Jste v pořádku *prohlásí s úlevou a trochu je zkoumá, jak jsou přičmoudlé* Co se stalo? *má hrůzu v očích*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » 09 úno 2013 14:06

*odhodí tašku na zem, kde pobrala většinu papírů a tak, takže to řachne daleko víc, než by mělo, kouzelnická taštička* eh..jo, ručníky...najdeš, tam někde...co najdeš, to použij...*houkne za ní z úculem a otočí se na Castiela* No co by, měly jsme letecký den...Meg i chvilku plavání...a trochu mi z toho píská v uchu, jak to bylo akční...*zazubí se* ale samozřejmě nám pláchnul..hajzlík.*nakrčí nos a povzdechne si*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » 12 úno 2013 20:51

Já..ehm..no..omlouvám se *špitne* Nemohl jsem tam zůstat.. *straašně ho zajímá vzor na kobercu v tuto chvíli* Nešlo to... *zavrtí hlavou, snaží se, aby příliš nekoktal, ale moc mu to nejde* Tam nahoře mě potřebovali *ukáže prstem vzhůru, ale hlavu má furt dole* Bylo to naléhavé.. *dodá..pak na ni koukne* Jsem rád, že jsi v pořádku *podívá se jí do očí a usměje se*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » 14 úno 2013 20:45

Ale...zas ses dal na poslouchání rozkazů shora?*povytáhne obočí a rentgenuje ho pohledem, jestli náhodou nezahlídne Naomi:D* V pohodě..zvládli jsme to...i bez dozoru strážného andílka...*pohladí ho po tváři a musí se taky usmát,když ho tak vidí*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » 16 úno 2013 11:53

*pokrčí rameny nad "posloucháním rozkazů"* Není moc na výběr *zavrtí hlavou a pak se usměje* Kdybych pro vás mohl cokoliv udělat.. *rychle navrhne..myslí to vážně (jako, kdyby měl někdy smysl pro humor..chudák:D) a prohlíží si její obličej*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » 16 úno 2013 12:32

*trochu se zamračí nad tím nevýběrem* To nevypadá moc...hezky.*její pohled přeruší Meg* Jo....klidně vlez do skříně v ložnici....co tam najdeš si puč. Jestli na tebe vypadne nějaká prasečinka, tak ju strč zas zpátky...*uchechtne se* tak udělat...mohli bychom tě trochu...zne-ehm-využít....*zamyslí se* myslím, že se nám pomoc docela i šikne. trochu nám ten případ přerůstá přes hlavu. *poškrábe se ve vlasech, vytáhne kus třísky* fuj...hnusné molo..*zahodí dřívko do krbu* bych se měla jít taky polidštit...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 17 úno 2013 13:25

Tak jo *vyculí se a jde se přehrabovat v šatníku* To nee, to ne, to taky ne *vyvalí oči na nějakou vínovou mini* Jé, hele, bičík *párkrát s ním švihne do vzduchu* Ne, to na oblečení moc nevypadá *zavrtí hlavou* A hele, černé rifle..výborně! *zajásá a vytáhne k tomu nějaké* Bílé? *kouká tam* Dobře, tak bílou nevedem, to mi mohlo být jasné hned *uculí se* Hele, modrá tunika! Snad to nebude její oblíbená *navleče se do toho* Ale jo, to by šlo *je se sebou spokojená a uskladní ostatní věci tak, jak byly* Koupelna je jinak volná *prohlásí, když dojde do obýváku* Doufám, že jsem ti nevytáhla nic oblíbeného *ukazuje na oblečení*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Castiel » 17 úno 2013 13:30

Ne, to ne *zavrtí hlavou, a i když tam Meg cosi brebentí, tak Man nespouští z očí* Dobře *přikývne na to zne-ehm-využití:D* Ale pořád ti to sluší *usměje se mile a vytáhne jí z vlasů ještě jedno dřevo a pohrává si s ním*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » 18 úno 2013 12:05

( :lol: bičík...to je ta jezdecká výbava, no :lol: )

Výborně...*když se Meg objeví z koupelny* né, v pohodě *mávne rukou* ani vlastně moc nevím, co tady mám, co mám v Praze a co na ostrově...*pokrčí rameny*zásadně hledám něco, co zrovna v té dané skříni není*uculí se* tak se jdu zkulturnit...nechceš mi umýt záda?*mrkne na Casse ze srandy*hm...ale hodil by se nám nestranný, nezaujatý pohled na ten svinčík, co máme na krku...*napadne ji s pohledem na tašku s důkazama, co si donesly* nezlobte tady, zatímco tady nebudu...*pohrozí jim a vhupne do koupelny*
Manori
Site Admin

Další

Zpět na London apartment