Vstupmí hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupmí hala

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2016 22:28

Ahoj. +jde se všema obejmout+ Jak se máte? No tak proč nepřijedete častějc na návštěvu, co? +usměje se na ně a trochu šťouchne do Byrona+ Ty nechceš, abych ti je zkazila co? +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 pro 2016 22:30

A někdy musíte taky k nám do Camorru, že jo. +uculí se Jean, a Locke přikyvuje+ My každýho akorát polepšíme. +zahýbe vesele obočím, a nenápadně dělá obličeje na Sophii, aby se přestala stydět a rozesmála se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2016 22:34

Jo, jestli nejste, tak si vás podáme. +zaculí se a hladí malou po zádech, ona se trochu stydí a schovává jí nos do trika, ale brzo se začne culit+ No, to bysme měli, co byrone. +mrkne na něj+ On mě nikam nebere, že jo. +stěžuje si, ale směje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 23 pro 2016 22:35

+objeví se v hale s Vanesskou za ruku, a chvilku po nich hnedka Alex, a jdou se přivítat s ostatníma a Alex nenápadně pokukuje po Jessovi, ale je nad věcí a ledová královna, takže si drží odstup, a zdvořile se vítá+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 23 pro 2016 22:38

+kouká na Sophii, jak je roztomilá, ale jak se brzo otrká a přijde mu to úžasný. Jess tak jako kouká po Alex, ale jenom sem tam, tvář má nečitelnou a na zádech svůj vak+
Náhodou jojo! Tuhle sme byli ve Finsku+směje se+ Já jsem netušil, že bys chtěla sem. +usměje se+ Tak sem budem jezdit, slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2016 22:40

Jsou na mě hodní, jsou, nebojte se. +směje se+ Spíš já jsem občas pěkná potvora, však mě znáte. +uculí se na ně a všem přiřadí pokoje a slihové jim tam nosí věci+ Slavnostní večeře s kapustičkovým soubojem bude v pět, na to nezapomeňte. +culí se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 pro 2016 22:43

My jsme jedině hodný. +uculí se jean+ No, to občas jseš, ale seš naše milovaná potvora. +pohladí ji přitulí si ji k boku+ No večeři si dáme líbit. +zazubí se dvojčata, který se odněkud vynořej+ V pět tam budem. +smějou se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2016 22:45

No jenom jestli. +směje se+ dyť já vím, já si dělám legraci. Ve finsku to bylo krásný. +usměje se na byrona a dá mu pusu, a Sophie si všechny prohlíží a směje se na ně+ Tak my si jdem odložit, a za chvilku na večeři! +zamává sophii s ručkou, a Alex se okázale protáhne kolem Jesse cestou do pokoje. V pokoji se jenom osvěží a upraví, a už je pět!+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 pro 2016 22:49

Ty seš krásná. +špitne jí do vlasů, i když tam jsou lidi a děsně moc se culí jess dělá jako že nic a odlifruje se do svého pokoje, kde si až do pěti čte a Byron s Vici a Sophií se ubytujou aByron si procvičuje kapustičkový grify+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2016 22:50

No jenm aby. +zasměje se + šťouchne Lockeho+ No ahoj kluci, kde ste byli. +zazubí se na dvojčata a jenom se uculuje, páč je jí to docela jasný a pak jde do kuchyně zkontrolovat, jak je na tom večeře, což je skvěle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz