Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 pro 2016 00:01

+tiše zavzdychá a roztáhne pro něj nohy, protože je to nádherný a vzrušující, vzdychá a je čím dál víc vzrušená, až se s nima oběma krásně a něžně pomiluje a skončí všichni tři přitulení, a udýchaní a šťastní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 pro 2016 00:14

+milujou se s ní něžně a krásně a intenzivně, a jim to oběma přijde strašně moc pěkný. A když všichni tři vystoupají na vrchol vzrušení, zůstanou propletení v jedný hromadě těl plný lásky+ miluju tě. +pošeptá jí Locke do ucha nenápadně+ a tebe. +vyplázne jazyk na Jeana vesele+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 pro 2016 00:16

+pousměje se tam do polštářů a tajně se uculí, protože je šťastná+ Já vás taky miluju kluci. Oba dva, strašně moc. +koukne na ně+ Nikdy mě nenapadlo, že se něco takovýho stane, ale je to to nejkrásnější, co se stát mohlo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 pro 2016 00:27

je to docela ujetý, co. +zasměje se tomu Locke vesele, ale hnedka jí vtiskne drobnou pusu pod ucho+ noo, dvojčata si nás kvůli tomu malinko dobíraj. protože sou to závistivý paka. +uculí se+ Nevědí, jak je to pěkný. mezi náma třema +pousměje se a palcem ji pohladí něžně po rtech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 pro 2016 00:33

Je to pěkný, moc pěkný. +usměje se na ně a dá jim pusu+ No jo, oni závidí, že jo. +zasměje se+ No.... +koukne na ně+ Já jsem si pro vás vlastně přijela a chci vás unýst. Dvojčata a Brouka taky, když budou chtít. +us měje se na ně+ Na tvrz na Vánoce, chcete?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 18 pro 2016 00:42

Fakt? +uculí se na ni Locke děsně moc, a ze samý radosti ji políbí+ Tak to je super, Vánoce na tvrzi sou parádní! +pohladí ji po břiše jemně+ já bych řek, že kluci pojedou rádi. +mrkne na ni Jean+ teda už mě unesli mockrát, ale nikdy nebyl můj únosce tak děsně sexy. +zahýbe Locke obočím vesele+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 pro 2016 00:48

No jo, oni tam mají Phillipu, na to jsem zvědavá. +zasměje se a pohladí je, jednoho po druhým+ A taky ti nebudu dělat žádný špatný věci, když tě unesu, žádný zatloukání do sudu s koňskýma chcakama. +směje se+ Fakt slibuju. +uchichtne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 pro 2016 01:07

myslíš, že je ještě pustí pod sukni, jo? +uculí se na ni+ to jsem moc rád, Kůstko, ani nevíš jak. +zazubí se a dá jí pusu na špičku nosu+ Já tě za to budu nosit na rukou, slibuju. A budu tě šetřit v kapustový bitvě! +culí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 pro 2016 01:14

No, já myslím, že oni jí nedají šanci je tam nepustit. +zasměje se vesele a sleduje je, jak jsou krásný+ Kdy budeme moct vyrazit kluci? +koukne na ně tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 18 pro 2016 01:22

joo, kluci co ukecávaj holky do postele sou nejhorší. +zazubí se a významně zahýbe obočím na lamoru+ no... když locke, ty zajdeš za cappou a já dotáhnu tu akci ve městě, tak... po obědě? +mrkne na ni, co ona na to+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí