Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 pro 2016 23:18

+musí se zasmát+ No, jestli chcete, po obědě můžeme jít do knihovny a Maltezius nám něco naleje a knihu si můžete vybrat podle vlastního přání. Co ráda čtete?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 07 pro 2016 23:26

to bych neměla, jsem tu autem. +pousměje se, když si to uvědomí, ale vypadá, že ji to docela mrzí+ máte velkou knihovnu? +zajímá se+ bude to znít jako klišé, ale mám ráda psychologické thrillery. Baví mě zkoušet, jestli uhodnu pachatele. +pousměje se+
Alana Bloom

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 pro 2016 23:44

Můžete přijít i jindy, a ne autem. +pousměje se a odloží příbor, když skončí s oběděm+ Hodně velkou knihovnu. +přikývne+ A uhodnete? +zasměje se+ Já si myslím, že v knihách je to úplně jiné, než doopravdy, mám pravdu? +zajímá se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 08 pro 2016 00:03

takové knihovny jsou nejlepší. +usměje se+ je to hodně jiné. +přisvědčí+ Ale ano, často to uhodnu. +uculí se+ Ovšem divila byste se, jak často se lidé nechávají inspirovat příběhy, které si přečtou. +usměje se+ Masové vraždy podle knih...
Alana Bloom

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 pro 2016 10:02

Vazne? Nechavaji se inspirovat? +usmeje se+ To mi prijde zvlastni, myslim ze pak je jednodussiidentifikovat vraha, nebo ne? +podiva se na ni tazave+ Ja bych to tak neudelala.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 08 pro 2016 16:42

Asi si mysli, ze tim policii prechytraci. +pousmeje se+ do urcite miry se tak da predvidat jejich dalsi krok. +prikyvne a primhouri oci+ ano? A jak byste to udelala? +zepta se s mirnym usmevem+
Alana Bloom

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 pro 2016 22:45

+usměje se a sedne si na pult v kuchyni a sleduje je, jak tam vaří+ No mám stromek. +přikývne s úsměvem+ Ale potřebuje ozdobit, no... +usměje se a ujídá jim čokoládu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 19 pro 2016 22:57

+nalije čokoládu do tří velkejch hrnků a jeden jí podá+ Jo? velkej? +uculí se+ Tak ho spolu ozdobíme, co ty na to? +mrkne na ni a sedne si k ní na stůl+ ty barevný... řetězy, nebo co to na ně věšíte. +uculí se+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 pro 2016 23:02

No já si myslím, že je hodně dost velkej. +zasměje se a vezme si od nich čokoládu a napije se a na nose jí zlstane šlehačka+ ůžeme na něj pověsit, co budeme chtít. Barevný řetězy taky, to je jasný. +usměje se na ně, protože je ráda, že jsou tam spolu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 pro 2016 23:15

a kam ho dáme, do haly? nebo do salónu? +uculí se Locke+ uděláme ho krásnej, ještě hezčí než loni. +vyprsí se+ a světla na něj dáme! +vzpomene si, natáhne ruku a palcem jí jemně otře nos, a přijde mu to roztomilý+ a hvězdu na vršek. +pousměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz