Knihovna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Knihovna

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 19:19

No to já nevím, jestli přijde, v tý knížce psali, že musíme nechat proudit energii, a takový kecy, co jsme jim nerozuměli. +zakření se, a když Byron zaříkává, dramaticky se odmlčí a pak hrozně ostražitě kouká, co se bude dít+ Zeptej se, jestli tu je. Ať něco udělá. +šeptne Byronovi a svítěj jí oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 19:39

Duchu Sida Viciouse, jestli tu jsi, tak pohni plamenem. +řekne strašidelným hlasem a kouká na plamen svíčky, který se pohne+ On se pohnul. +nadechne se a vykulí oči+ Pohni plamenem, ó velký Side, jestli bys v životě nahrál album s faraonem a Kurtem Kobainem?

Já se bojim. +špitne Wenai+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 19:50

+poněkud polkne, když plamen poskočí, a bezděky stiskne pevnějc obě ruce, kterých se drží+ Tak jo, kdo z vás to dělá? +šeptne a podezíravě si je prohlíží. Na Byronovu otázku se plamen trochu zvýší, ne moc, ale tak, aby to bylo poznat na první pohled+ To bylo jo nebo ne? +zašeptá zmateně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2013 21:28

Pšt. +udělá na Vici, zcela ponořený do toho vyvolávání duchů+ Pohni plamenem, ó velký Side, jestli bys v životě nahrál album s faraonem a Kurtem Kobainem? +zopakuje svou otázku a plamen se viditelně zachvěje a v Byronovi se probouzí touha lovce duchů, neváhá proto a vytasí se s dalším požadavkem+ Duchu Sida Viciouse, zjev se nám! +zadeklamuje hrozivým hlasem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 21:56

Vážně, že to děláte vy? +koukne poněkud nervózně na Wenai a Viktora, zvlášť když se závěsy na okně začnou poněkud nepřirozeně vlnit, jako kdyby místností zavál vánek, i když jsou všechna okna zavřená+ Mně se chce čůrat. +zašeptá zoufale+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 22:08

+jen zavrtí hlavou, jako že ona to nedělá, ale vyplašeně se rozhlídne kolem a drží Byrona i Viktora poněkud křečovitě+ Fakt? Jako fakt? +rozhlíží se kolem, napůl zhulená, napůl vyděšená a najednou uvidí, jak se nad stolem začne cosi zhmotňovat, vypadá to jako postava člověka, zatím se nedá poznat kdo to je, ale na to Wenai nečeká, s jekotem pustí ty dva a vystartuje od stolu pryč, na chodbu, Byron se vyděsí, když začne Wenai ječet, až dosud fascinovaně hleděl na postavu nad stolem, ale pak se vzpamatuje a taky vyskočí, Vici nepustí, takže ji táhne sebou pryč+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 22:20

+mírně ztuhle pozoruje nezřetelnou postavu nad stolem, i když uvnitř teda slušně fibriluje, a pokouší se sama sebe přesvědčit, že to je tím hulením, svírá oba svoje sousedy poněkud smrtícím stiskem+ Ne ne ne, neporušujte kruh! +vyjekne a hlas jí trochu hystericky přeskočí, nicméně už je stejně pozdě, jak vyletí, porazí za sebou židli a zatáhne Viktora za ruku, ať taky utíká, sama tak nějak vlaje za Byronem ven a zabouchne za nima dveře a prudce oddechuje+ Řekněte mi, že to byly halušky z tý trávy, prosím. +hlesne vyděšeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 úno 2013 22:30

+když jsou všichni venku, tak se o dveře zapře rukama, aby je udržela zavřený, kdyby je někdo chtěl náhodou otevřít a vejrá na dveře+ Zapečetíme dveře, zabarikádujem je, ostatně knihovna knihovnu mít nemusíme, že. Uděláme novou. +mluví rychle a je poněkud mimo+ Máš pravdu, Vici. To byly beztak halušky. +zasměje se, docela nervózně+ Hromadný, to se stává. Běžte se tam někdo kouknout. +popostrčí Viktora ke dveřím a ten se lekne+ Neblbni! +vyjekne Viktor+ Musíme vystřízlivět, nejlepší bude, když se půjdem najíst.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 22:45

To je průšvih, to je průšvih, to je průšvih. +mumlá si tichounce a ani neregistruje, že pořád drtí Byronovu ruku+ Jestli... jestli jsme něco fakticky... +zamává rukama+ tak tohle teda rozhodně nebude stačit. +ukáže na dveře a zdi+ Panebože, já neumím odvolávat duchy! To vůbec nemělo fungovat! Jaktože to fungovalo? +panikaří úspěšně, ještě znásobeně, jak je pořád zhulená+ Jíst? +uchichtne se a koukne na Viktora vyděšeně+ Jíst. Měli bysme spíš bleskově najít nějaký exorcistický příručky, to je ale pech, že je knihovna mimo provoz! +zahihňá se hystericky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2013 23:04

Musí to stačit. +zamává rukama směrem ke dveřím+ Knihovna neexistuje, prohlásíme ji za nezvěstnou, takže není. Tak. +kouká kolem a přikyvuje, aby jako ostatní souhlasili+ Takže klid. Nic se nestalo, dneska jsme v knihovně vůbec nebyli. Vy snad jo? Já jsem tam teda určitě nebyl. +zavrtí rezolutně hlavou

Wenai: No jo, ale co budeme dělat? To bude průser! Co když... Já nevim! Co když něco? Mě je blbě. +zakňourá a zašklebí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré