Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 26 lis 2016 12:50

+Pomyslí si, že snad po Byronovi to dítě žádný geny nezdědí, ale přikývne+ Když nebudu muset přebalovat, tak vás rád uvidím. Jsem rád, že se ti tu líbilo.
No...však uvidíš, jestli tam bude váš barák ještě stát... +pohladí ju po zádech jak ji má u sebe a dost neochotně ji pouští pomalu+ To jo, ale pořád se můžeš přihlásit na celoživotko - zavedli tam prázdninovej provoz pro dospělý...
Ale prosímtě, co jsou peníze...+zatváří se, že na těch přece vůbec nezáleží - což jemu fakt ne, ale půl baráku by za to nejspíš klidně koupila+ Proč by jich pro tebe byla škoda? +podívá se na ni zhrozeně+ Ty bys měla dostávat jenom takový věci! +usměje se jak ji sleduje+ Sluší ti to. A moc.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2016 17:00

Já sem nemyslela že ti ho šoupnu na hlídání, jen ti ho přinesu na návštěvu. +zazubí se na něj+ Ale joo. Byron je hodnej, oni se nesežerou. +uchichtne se+ To by tam ze mě měli radost, s miminem. +zasměje se+ Ale jo, chci se vrátit do školy, až Sophie trochu povyroste. Uvidím. +usměje se
Peníze sou potřeba! +uculí se+ To abych si domů pořídila sejf. +zkoumá se zblízka v zrcadle+ No a já ti koupila akorát playstation, aby sis moh doma přejíždět chodce a střílet lidi! +vykulí provinile oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 07 pro 2016 22:27

Já umím hlídat, +pochlubí se+ aby sis zase jako nemyslela...ale musí to být už samostatný...
Vážně? Dodělat si školy? No kdybys to potřebovala zařídit...+zatváří se, že není problém+ Mám pár známých....některých dobrovolných, jiných nucených... Prosímtě, ty takových cenností máš doma určitě spoustu... Playstation? +zatváří se potěšeně, ale navenek se snaží tvářit, že o nic nejde+ Já na to stejně nemám čas...+ale je na něm vidět, že se už v duchu těší, až bude přejíždět chodce na přechodech+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Předchozí

Zpět na Dark Lord