Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 01:26

+poslouchá její vzdechy a ty ho naplňujou víc, než jeho vlastní vzrušení, taky vzdychá a sténá a nechá se unášet její vlnou vzrušení až na vrchol a pak přes něj a se zasténánímse udělá jenom chvíli po ní. Chvíli se ještě pohybuje, aby z nich dostal i to nejmenší vzrušení a vpíjí se do jejích očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 01:37

+zašeptá mu do vlasů něco děsně něžnýho, a pak se pousměje, a se zavřenýma očima ho u sebe hladí a objímá+ ještě chviličku... zůstaň takhle ještě chvilku. +šeptá mu+ u mě. +pousměje se, sklouzne mu nosem po tváři a tiskne ho k sobě+ Tady sem totiž patříš, mezi moje stehna. +zazubí se trochu udýchaně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 01:53

Já jsem u tebe pořád, kočko. +pousměje se+ Lásko moje... miluju tě víš? +koukne na ni a je pořád u ní+ Musím ale uznat. že mezi tvejma stehnama je mi nejlíp. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 02:05

děsně mi voníš. +pošeptá mu do kůže a pohladí ho rty na krku+ no, ráda si to myslím. +uculí se mu do rtů trochu+ a ještě radši to slyším. +uculí se ještě víc+ Taky tě moc miluju. +usměje se na něj měkce+ tak tam zůstaň nafurt. +zazubí se, a udělá mu místo u sebe v tom hnízdě+ našla jsem si psychologa, jak sem ti slíbila. +usměje se a prstama mu bloudí na kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 13:29

Tak jo. Ja ram zustanu. +uchichtne se+ no jo ale pak se ti bude blbe chodit k tomu psychologivi ne? +zasmeje se+ chces abych sel s tebou? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 16:08

no dobře, tak ne úplně pořád, ale budu ti tam držet místo. +zazubí se a vtiskne mu pusu+ já myslím... že bych tam asi měla chodit nejdřív sama. Myslím že párovou terapii snad ještě nepotřebujem, to spíš já. +usměje se omluvně a pohladí ho po prstýnku+ potřebuju se tam vymluvit o věcech, který před tebou říkat nemůžu. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 18:34

Ale já nemyslím párovou terapii, ty trdlo. +zasměje se+ Jenom bych rád věděl, co tě trápí. +pousměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Jak chceš kočko, běž tam sama.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 19:27

Já půjdu nejdřív sama a zkusím to, jo? a kdyžtak můžeš jít někdy se mnou. +usměje se a přitiskne se mu tou tváří do dlaně+ a co mě trápí ti říkat budu. +slíbí mu a vtiskne mu pusu do ruky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 21:17

Prozkoumáš půdu, jo? To seš teda odvážná. +pousměje se a dá jí pusu+ A já ti budu pomáhat. +slíbí jí+ Já to totiž dělám moc rád, víš? +koukne na ni a pak se k ní přitulí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 21:41

Neboj, je to jenom terapeut, ne masovej vrah. +zazubí se na něj+ já vím, brzo tě prohlásí za svatýho. +uchichtne se a pusu protáhne do polibku+ myslím, že vím přesně o jakejch věcech s ním budu mluvit. +zamumlá a pak se usměje+ chceš bejt letos na silvestra na tvrzi? +uculí se, přivolá si masážní olej co si přivezli a začne mu masírovat záda, jen tak jemně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti