Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 23:17

A hulit a dělat kouřový kroužky. +zasměje se a přikývne+ Užijeme si to, slibuju. +pošeptá jí tajně+ Já dělám, co můžu, kočko, ale myslím, že mám ještě nějaký mezery, kde bych mohl přidat. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 23:31

Já vím, my si to vždycky spolu užijeme. +usměje se, chytne ho za ruku a vtiskne mu něžnou pusu do dlaně+ Pojď ke mně. +pousměje se, a přitáhne si ho za tu ruku k polibku, vezme jeho obličej do dlaní a líbá ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 23:33

Jsem u tebe, kočko. +usměje se na ni a přitiskne ji k sobě, obejme ji a líbá, rukama sklouzne na boky, putuje jimi po jejím těle až na zadek, ten stiskne a přitiskne ke svému klínu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 23:52

+pousměje se a oplácí mu polibky, její tělo se přitiskne k jeho tělu, tak samozřejmě, protože k němu patří+ pojď ke mně ještě blíž. +uculí se mu do rtů, a rozběhne se mu rukama po těle a všech citlivejch místech+ jo. +vydechne do polibku a sjede mu rty na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 00:19

Úplně nejblíž, jak to jde. +vydechne jí do rtů a pohladí ji po boku, na steně může cítit, jak je vzrušenej. Políbi ji, pak sklouzne rty na tvář a čelist a lehce ji tam laská, zatímco si pomalu vtiskne do kožešiny a roztáhne jí nohy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 00:26

úplně nejblíž. +zašeptá a olízne mu rty špičkou jazyka, tím stehnem se k němu přitiskne a trochu se o něj otře. na zádech cítí hebkost tý kožešiny a na těle jeho kůži, a jak jí roztáhne nohy, naskočí jí husina, a vůbec to není zimou. sklouzne rukou mezi jejich těla a pomalu ho začne hladit, klouže prsty po jeho erekci a vychutnává si to, každej pohyb+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 00:30

+koukne na ni a usměje se, vzrušeně a zamilovaně a po chviličce se mu mužství postaví so plné pohotovosti a on so ní vklouzne, pomalu, vychutnává si každý centimetr a až na dno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 00:36

+tiše zavzdychá, když do ní klouže, chytne jeho rty v polibku, a přijde jí to boží+ Lásko... +zašeptá udýchaně, a vychutnává si to, jeho váhu na sobě, jeho tvrdost v sobě, jak vybírá přesně ty správný místa a jak sou sehraný, rukama mu klouže po zádech a nikam nespěchá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 00:57

Ano? +koukne na ni a pousměje se a pokračuje v milování, bere si ji jemně a něžně, hledá její citlivý místa a rty klouže po kůže, kam dosáhne a laská tajná místa jazykem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 01:03

+má pocit, že jí hoří celý tělo, ale tak pěkně a správně, a její vzdechy jsou pořád hlasitější, její tělo reaguje na každej dotek a oddává se mu, úplně a bez výhrad, vzrušení v ní rychle roste a když ucítí jak stoupá na vrchol, vtiskne mu prsty do kůže na záchod, zašeptá jeho jméno a s tichým výkřikem na rtech se konečně udělá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti