Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Hannibal Lecter » 27 lis 2016 19:55

+sleduje, jak se její kůže zahaluje látkou županu, nechá si peřinu přehozenou jen tak přes boky a když donese snídani, nalije jim oběma kávu která naštěstí vydržela horká, do hrnků a napije se, spokojeně přimhouří oči a vezme si toust+ Jak jste se vyspala? +zeptá se, zatímco si ho tence potírá máslem, ale spíš než to pozoruje její zaujetí snídaní+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2016 20:24

+schová si nohy pod peřinu, aby jí na ně nebyla zima a pousměje se+ Vyspala jsem se dobře, a vy? +zeptá se ho a napije se kávy+ Jsem rda, že jste včera neodjel. +pohlédne na něj a vezme si vejce na měkko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 27 lis 2016 20:51

Báječně. +přikývne+I já jsem rád, že jsem neodjel. +usměje se, a sleduje, jak žloutek lehce vyteče a steče jí po prstech, když namočí chleba, přimhouří oči+ Odpoledne mám několik sezení, budu se muset vrátit do města. +podotkne+ Co váš aukční plán? +nadhodí nevinně+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2016 21:02

To jsem ráda. +řekne potichu a krátce na něj pohlédne a pousměje se+ Já vás tu nechci držet jako rukojmí. Můžete odjet kdybudete chtít. +prozradí mu+ Pan Anthony Perkins koupil ten obraz. +úřikývne+ Musím se trochu podívat do jeho programu. Zjistit, kdy bude sám doma. +pousmějese+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 27 lis 2016 21:25

Nedržíte mě tu. +pousměje se+ Jsem tu, protože chci. +vloží si do úst kuličku vína a vychutná si šťávy, které se mu po skousnutí rozlijí po jazyku+ Dobrá. +přikývne+ Stále platí, že chcete, abych šel s vámi? +usměje se a v očích se mu zablýskne zájmem+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2016 23:16

Jistě, že platí, chci abste šel se mnou. +usměje se a namaže si máslem toast+ Hned, jak něco zjistím, tak vám dám vědět, slibuji. +zamrká na něj spiklenecky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 27 lis 2016 23:35

výborně. +pousměje se a ani se nenamáhá zakrýt určitou dychtivost, kterou v něm ta představa vyvolává+ víte, už jak to provedete? +zajímá se a ukousnu si z toustu, a vůbec se mu to nezdá jako morbidní téma ke snídani+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2016 23:41

+musí se pousmát, když ho tak vidí, jak se těší a přijde jí to rozkošné+ Ne přesně a doslova. Ale pomalu a s rozvahou. Nebude to nic ukvapeného, to vám mohu slíbit. +přikývne+ Ale mám takový pocit, že ho budu muset... odstranit. +pohlédne na Hannibala+ I když se budu pokoušet ho přesvědčit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 27 lis 2016 23:54

To je podle mého názoru správný přístup. +usměje se a přikývne+ Ano, s tím počítám... +pousměje se a nedodá, že tak trochu nepředpokládal, že by předem byla nějaká přemlouvací fáze, nechce před ní vypadat extra vrahounsky+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2016 00:14

Na váš názor já dám, Hannibale. +usměje se na něj, vezme si hrneček s kávou a pohodlně se opře o polštář a sleduje ho s mírným úsměvem na rtech+ Co byste udělal vy? +zeptá se ho a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz