Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Christian » 16 úno 2013 01:34

Takže už chápeš, proč jsem myslel, že se jmenuješ po něm. +usměje se+ Spousta žen dává přednost pravému opaku hrdinů a zachránců, a naopak si přeje někoho, kdo se do problémů spíš dostává, než aby je řešil. +pokrčí pobaveně rameny+ Podívej se na sebe, jak ti padají oči. Ještě chvilku, a usneš tady na té pohovce. +zavrtí hlavou se smíchem, jak mu její štěněčí oči připomínají Van, když škemrá aby mohla ještě chvilku koukat na televizi+ Jít domů spát by rozhodně bylo moudré a zodpovědné. +řekne vážně, ale koutky mu cukají+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2013 08:53

+trošku zčervená sklopí tak nějak cudně oči a nesměle se pousměje, neví co na to říct, nikdo jí ke květině ještě nepřirovnával+ Jako, že chtějí ony zachraňovat muže? +zatváří se trošku překvapeně div se nepodrbe zamyšleně na hlavě+ Ne, ne, nepadají. +kroutí odmítavě hlavou a na důraz svých slov oči doširoka otevře a vykulí na něj vesele očka+ Mě to nevadí, kdybych usnula. Bych se ti nasáčkovala na klín. +zazubí se na něj vesele, jak jí napadne položit si mu hlavu do klína a prostě a jednoduše usnout, to by se jí líbilo+ Ale já nejsem pořád moudrá a zodpovědná. +namítne na oko vážně, ale vzápětí se vesele zazubí, prostě se jí domů nechce, představa že ho dlouho neuvidí se jí nelíbí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » 16 úno 2013 11:51

Styx píše:Remus: Pokud vím, tak lev má ve smečce hned několik samic, s kterými plodí potomky. A to já bych nesnesla, dělit se s někým o tebe. Takže radši pěkně zůstaneme u té tvé vlčí hierarchie +mrkne na něj a položí si hlavu na jeho hruď a tiskne se k němu+ Už jsem docela unavená. Nepůjdeme si už sednout? Nebo chceš jít už domů... do postýlky? (už zase :D ) +koukne na něj nahoru a v očkách jí jiskří+

Hm...tak zas nic...*zatváří se naoko a trochu ji tím pozlobí* Hm...už se mi z toho tance dělají asi puchýře...to splňuje termín "protančená noc", ne? Tak půjdeme....hm...do postýlky?*zasvítí mu v očích podobně jako jí* to není vůbec, ale vůbec marný nápad...*dýchne ji za krk, jak ji vede před sebou z parketu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Margarit Black » 16 úno 2013 12:02

Man: Madam! Nezlob! *vyplázne na ni jazyk a hodí po ní jahodu, ale pro jistotu mine, aby jí nemusela čistit šaty* Žádný Philip! Už tak je vycuclý, chudák! *si na něj vzpomene a musí se usmát* No, to jsem zvědavá, co J-C a spol. pak vykutí, když tam nakráčíš *hihňá se* Předpokládám, že jsi jim to ještě nestačila sdělit *pozvedne obočí..kecne si tam někde do křesla a upíjí grog* Tý jo, ale to k vám pak nemůžeme přijít na návštěvu, bo budeme o hladu *vyvalí na ni oči* Nebo si přinesem svoje *zakření se* Výslušku z domova..
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » 16 úno 2013 12:07

*přijde ke své ženě a něco jí pošeptá..ta jen protočí oči* Tak, co mám s tebou dělat *povzdechne si* A nezapomeň pozdravit tu svou Rusku *zavrčí rezignovaně* Lásko *vrtí hlavou* Řeknu ti tajemství, jo? *culí se* Má oči jen pro Jacka *políbí ji*
Omlouvám se, ale práce volá..Styx, byl to krásný večer..mějte se *zamává, vyběhne ven a přemístí se do NY*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Manori » 16 úno 2013 12:27

Margarit Black píše:Man: Madam! Nezlob! *vyplázne na ni jazyk a hodí po ní jahodu, ale pro jistotu mine, aby jí nemusela čistit šaty* Žádný Philip! Už tak je vycuclý, chudák! *si na něj vzpomene a musí se usmát* No, to jsem zvědavá, co J-C a spol. pak vykutí, když tam nakráčíš *hihňá se* Předpokládám, že jsi jim to ještě nestačila sdělit *pozvedne obočí..kecne si tam někde do křesla a upíjí grog* Tý jo, ale to k vám pak nemůžeme přijít na návštěvu, bo budeme o hladu *vyvalí na ni oči* Nebo si přinesem svoje *zakření se* Výslušku z domova..

Hehe...*uskočí jahodě, pro jistotu:D*No, mi nepřišel moc vycuclý...posledně, spíš k nakousnutí...*zamyslí se* už aby bylo nějaké vystoupení *huh, zapojit do práce schízu č. 4:D* no...neřekla. Jaksi jsme spolu moc nemluvili...naposled v tom průšvihu s fanatikama...a to nebylo kdy rozebírat.*uculuje se* hm..proč ne? že dva z nás nebudou jíst, neznamená, že zbytek posádky bude o hladu...to by nám náš kuchař dal, kdyby byl bez práce* :D * tak jen klidně dojděte...*mávne za Siriusem*hm...se v agentuře taky nenudí, co?*hodí za ním bradou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Christian » 16 úno 2013 20:12

Spíš nechtějí být zachráněny. Chtějí se nechat stáhnout nebezpečím, protože je to vzrušující. +pousměje se+ Ukaž. +koukne na ni odborně+ No dobře, tak nepadají. +pokrčí pobaveně rameny+ To by ovšem bylo naprosto skandální. Společnost by byla absolutně šokována. +uculí se a v očích mu zajiskří, když si představí mít tu zrzavou záplavu na klíně+ Nicméně ráno by tě pěkně bolelo za krkem. +mrkne na ni+ To je dobře. S lidmi, co jsou pořád moudří a zodpovědní je strašlivá nuda. +přikývne se smíchem a luskne na čšníka, aby jim doplnil skleničky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2013 20:21

+nakloní hlavu na stranu, jak nad tím přemýšlí+ Hmn, ne. Jak nad tím přemýšlím sebevíc, pořád jsem pro tu záchranu. +zazubí se na něj vesele+ Nebezpečí jsem si zažila dost, na co přivolávat další. Jedině kvůli té záchraně. +trošku se nad tím zamračí, než se opět nakonec zářivě usměje+ To jistě, je to velice nespolečenské. Strkat někomu hlavu do klína ve společnosti. +zakroutí nad tím na oko zamítavě hlavou, ale koutky rtů jí cukají v úsměvu a v očích jí jiskří+ Už si někdy udělal ve společnosti něco naprosto nespolečenského? +zajímá se vesele+ Můj krk už zažil horší časy. Navíc pochybuji, že by nás tu nechali celou noc. +usměje se na něj naprosto bezelstně+ Jo a taky jsou většinou staří. +rozesměje se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 úno 2013 21:29

To jsem rád. +zasměje se, protože je mnohem lepší v zachraňování, než v průšvihaření a škoďárnách a zvědavě se na ni podívá, jaká nebezpečí má na mysli+ Jakýmpak nebezpečenstvím jsi zkřížila cestu? +zajímá se+ Ehm. To rozhodně. +uculí se poněkud, i když si je poměrně jistý, že to takhle dvojsmyslně nemyslela+ Pár věcí by se našlo. +přikývne se smíchem+ Říkal jsem ti, že jsem měl svoje období vzdoru. +zahýbe významně obočím+ Bývaly doby, kdy jsme se se sestrou předháněli, kdo provede ve společnosti něco šokujícnějšího. +usměje se nostalgicky+ Já myslím, že někteří hosté plánují plesat přinejmenším až do časného rána. +rozhlídne se po korzujících párech+ Tak člověk nemůže mít vždycky všechno, že. +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2013 21:41

Já jim? To oni mě. +našpulí rtíky, ona nebezpečí nevyhledává. no ne tak moc+ Ale párkrát jsem byla přepadená, připletla jsem se do nějakých rvačet a jednou jsem byla unesená. +zamračí se, zejména nad tím posledním. potřese nad tím hlavou, aby se zbavila nepříjemných vzpomínek a opět se pousměje+ To ano, to říkal. Ale neříkal si, co jsi prováděl. +pokyvuje na oko vážně hlavou, než se na něj zvědavě podívá a o trošku víc se k němu zvědavě nakloní+ Tak co jsi prováděl? A co nejvíc šokujícího si udělal? +zajímá se se skutečným zájmem+ To zní ale dobře... ááá, ještě chvíli nad tím budu přemýšlet a skutečně se zachovám velice nespolečensky. +zasměje se tiše a zavrtí hlavou, aby se zbavila toho nutkání si udělat takové hezké pohodlí, ne že by to bylo něco snadného+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky