Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 úno 2013 23:38

Tony: No díky, dělám co můžu, abych si tu image hodné holky pěstovala. Nakonec mám počestný zaměstnání, že? +zasměje se.+ Tak výchovně...hmm popravdě to na mě nikdy moc nezabíralo. Většinou jsem vydržela sekat latinu tak deset minut. Maximálně hodinu. +uculí se.+ Jak? No...to byl takový krásný den v Istanbulu, když v honosném domě, kousek od paláce sultána, oznámil otec, své patnáctileté dceři, že se bude vdávat. +začne vyprávět zeširoka, jakoby vyprávěla pohádku tisíce a jedné noci:D+ Dívka však měla potíže s přijímám rozkazů od svého otce a tak se sebrala a v noci utekla z domu. Potloukala se po zapadlých čtvrtích Istanbulu v dost neklidné době, protože Osmanská říše, kdysi tak mocná, se pomalu rozpadala. Psal se rok 1830. +zadívá se na něj s úsměvem a v očích jakoby se jí třpytily hvězdy horkých tureckých nocí. Napije se zlatavého moku a pokračuje.+ Skrývala se a přespávala, kde se dalo, jen aby ji najatí špiclové jejího otce nenašli a nedovlekli zpátky. Život psance jí už pomalu přestával připadat tak vzrušující a přemýšlela, co bude dělat, protože návrat domů nepřicházel v úvahu. A v tu chvíli se objevil on. Lestat. +vyprázdní skleničku a znovu si nalije.+ Vyprávěl jí o vzrušujícím a nebezpečném světě, o království temnoty. Nebylo těžké zlákat dívku, toužící po svobodě a nezávislosti, aby se tomuto království oddala. Nejspíš i proto, že se mezitím stihla do Lestata zamilovat. +ušklíbne se hořce+ A tak mě koncem roku 1830 zasvětil krví a já se stala součástí toho temného království. +dokončí své vyprávění a znovu na něj s úsměvem pohlédne.+ Vlastně to není nijak neobvyklé ani ojedinělé. +pokrčí rameny.+ Každá zamilovaná holka je v patnácti ochotná udělat pro toho vyvoleného cokoliv. A nejen v patnácti.. +povzdechne si a znovu se napije.+ To máš pravdu, ani já nepočítala s tím, že se po Lestatovi zase zamiluju. A navíc mnohem, mnohem víc. A do člověka. +zavrtí hlavou.+ Ale něco ti řeknu, ať si ten zmetek s šípem číhá kde chce...tentokrát budu já střílet první. +přivře násilnicky oči.+ A mám o dost silnější argumenty. Devítimilimetrový. +zasměje se+ Jo tak za sto-dvěstě, by to šlo. +uculí se pobaveně.+ Akci? Popravdě po těch mých posledních povyraženích si docela klid užívám. Ale samozřejmě je otázka, jak dlouho mi to vydrží. Dávám tomu tak dva týdny. Maximálně měsíc. +zasměje se a pokrčí rameny.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Christian » 15 úno 2013 00:19

Uvidíme, kdo se bude smát, až tě zleje durch und durch. +zvedne na ni pobaveně obočí+ Neoprén se ti celkově bude hodit, Van taky moc ráda zalívá kytičky, a efekt to má zhruba stejný, jako průtrž mračen. +zasměje se+ Jaké lekce jsi měla nejradši? +zeptá se v souvislosti s těma lektvarama a vyšíváním+ Já rozhodně létání na koštěti. +usměje se nostalgicky+ Sestrám? Vic je čtyřiadvacet a Alex je o dva roky mladší. Ale mentálně oběma tak dvanáct maximálně. +protočí pobaveně oči+ Kapesník náhodou mám! +uculí se vítězně, vytasí ho a rovnou na něm udělá uzel+ Vážně ale nechápu, jak tohle lidem pomáhá vzpomenout si, na co zapomněli. +prohlíží si to zamyšleně+ Je to rozhodně tím. +přikývne vážně+ Nic na ženu nezapůsobí tolik jako citace se sbírky při prohlídce pod měsíčkem. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 úno 2013 00:39

Něco mi říká, že Vanessca rozhodně. +pokyvuje hlavou zatímco se zubí od ucha k uchu+ Páni, už jsem byla ledasčím ale květinou ještě ne. +směje se vesele a nepatrně nad tím vrtí hlavou, jak se všech těch představ snaží zbavit+ Myslím, že asi tanec. Tedy z těch co jsem musela podstoupit, abych se stala "dámou". A z těch neoficiálních, co z nich šílela chůva a vychovatelé... myslím, že jízdu na koni a později šerm. +souká ze sebe zamyšleně a pak si to naprosto vážně odsouhlasí+ Létání na koštěti? +vykulí na něj překvapeně oči+ Vy lítáte na koštěti? Na takových co se s nimi zametá? +zajímá se překvapeně, neumí si to pořádně představit+ Tak to jsou o něco málo starší než já. +pokývá zamyšleně hlavo. se smíchem sleduje jak vytahuje kapesník a dělá na něm uzel+ Taky netuším, ale je trochu divný vytáhnout kapesník z uzlem z kapsy. Tak tě to má asi přimět přemýšlet proč si ho tam udělal. +pokrčí s culením rameny, aby se vzápětí rozesmála, když jí v mysli vyvstane obraz Christiana klečícího na jednom koleni, v rukou sbírku zákonů a předčítá z ní tresty za spáchané zločiny, jako by se jednalo o milostné básně+ Tomu se pak říká správná volba povolání. +směje se nad tou "početnou" úspěšností takového dvoření+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 úno 2013 18:01

Ta se směje vždycky. +souhlasí pobaveně+ Já myslel, že jsi po květině pojmenovaná, ne? Nebo to tak není? +usměje se+ Takže samé akční věci. +přikývne, jakože to tak nějak předpokládal+ No s těmi, na kterých létáme, se nezametá. +zasměje se+ Jsou očarovaná, ale v principu to jsou opravdu ta košťata, jaká znáš taky. +přikývne+ Dokonce i nejoblíbenější kouzelnický sport se hraje na košťatech. +vysvětluje, oči mu zazáří, a je jasné, že to je jeho oblíbené téma+ Tak to by na mě nefungovalo, já bych si nevzpomněl ani za nic. +kouká pobaveně na ten zauzlovaný kapesník+ Měl jsem štěstí. +souhlasí se smíchem+ Lepší už to mají prý jen hasiči. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 úno 2013 18:24

+překvapeně se zarazí a zamrká+ Po květině? +zamyslí se nad tím v duchu probírajíc každou květinu z jejich světa, kterou zná+ Žádnou takovou u nás nemáme. +zakroutí jistě hlavou, to by si určitě pamatovala+ Vy máte sport při kterém se lítá na košťatech? +zajímá se překvapeně s vykulenýma očima+ Ty si ze mě děláš srandu, že jo. +dojde nakonec k závěru a podezřívavě se na něj koukne. neumí si představit, že by někdo měl létat na koštěti kterým se uklízí. tedy podobnýmu tomu, kterým se uklízí+ No ta úspěšnost, toho kdo si dokáže podle toho vzpomenout, by mě docela zajímala. +pokývá se smíchem hlavou+ Hasiči? +zamračí se trošku zaraženě, než jí dojde o kom je řeč a opět se rozesměje+ Myslíš tím, že nejdřív podpálí dům té které se chtějí dvořit a pak jí zachraňují ze spárů ohně? +zajímá se vesele se smíchem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 15 úno 2013 20:44

Becca: +zaposlouchá se do jejího vyprávění, nepřerušuje ji a dokonce ho ta pohádka z tisíce a jedné noci baví+ Tenhle příběh bys mohla sepsat a vydat knižně, okamžitě by zmizel z pultů, to mi věř... když jsou dnes ti upíři tak v kurzu +mrkne na ni a nedělá si srandu+ Takže ty ses stala upírkou už v patnácti? To jsi začala docela brzo +přikývne uznale+ Takže jestli upíři nestárnou, tak máš tělo patnáctky? Nebo se pletu? +rád by v tom měl jasno+ V některých zemích je totiž sex s neplnoletými zakázán +uculí se a vyklopí do sebe obsah další sklenky+ Tak pokud toho zmetka zastřelíš, nevím, jak to bude dál na světě s láskou +ušklíbne se, ne že by mu to nějak vadilo http://s2.blomedia.pl/komorkomania.pl/i ... amorek.jpg :D + Tak po tom posledním masakru to chtělo udělat si pauzu. Ti mizerní mudlové jsou čím dál odolnější +poznamená a na chvíli se zahalí do dýmu+ A jak budeš vlastně trávit to své volno? Tedy kromě opíjení se +uchechtne se+ Máš v plánu vyrazit si třeba na tu svoji chatu ve Finsku? Tam bys jistě přišla na jiné myšlenky.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Christian » 15 úno 2013 21:20

Ne? Tak to my ano, myslel jsem, že se právě jmenuješ po jasmínu. Má drobné bílé kvítky a krásnou vůni. +usměje se vřele+ Nedělám, vážně! +dušuje se+ Dva týmy hrajou po sedmi hráčích hrajou proti sobě, a všichni na košťatech, se čtyřmi různými míči. Někteří dávají góly, jiní chytají okřídlený míček a pak jsou tam ještě odražeči, ti odpalují létající míče pálkami na ostatní. Nejlepší sport! +směje se+ Někdy ti to ukážu, není nic lepšího, než sednout na koště a jen tak se někam rozletět. +usmívá se+ Musíš uznat, že to je geniální plán. Zachráncem snadno a rychle, a když není před čím zachraňovat, člověk si k tomu trochu pomůže. +zahýbe významně obočím+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 úno 2013 21:32

+překvapeně zamrká, ani ve snu by jí nenapadlo, že by se mohla jmenovat po květině+ To zní hezky. +broukne, jak si ty bílé kvítky snaží představit. poslouchá ho překvapeně a div ne s pusou otevřenou dokořán, nějak si to neumí představit a celé jí to přijde tak podivné, ale přesto senzační+ Lítající košťata... okřídlený míček... odrážeči s pálkami... +kroutí nad tím neuvěře hlavou s očima svítícíma nadšením nad novým objevem, který si ani pořádně neumí představit+ Tak to by bylo skvělé! +vyjekne nadšeně, než se začervená, když si uvědomí jak moc nahlas nadšeně zněla+ To ano o tom nepochybuju, že zachráncům padají ženy k nohám. +pokyvuje hlavou s jiskřením v očích, než si musí dát hřbet ruky před ústa, aby zakryla neslušné zívnutí. večer byl dlouhý, ale baví se tak skvěle, že nechce na sobě dát znát, jak se cítí unavená+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 úno 2013 00:12

Jsou krásné. +přikývne s úsměvem+ Počkej, něco zkusím. +navrhne, líp se usadí a zavře oči, pokusí se vyzualizovat co nejlepší a nejostřejší obrázek jasmínu včetně vůně, a když si myslí, že to má, zmobilizuje svoji magii, zašeptá pár latinských slov a jen tak ze vzduchu vyčaruje snítku jasmínu, přiičichne k ní a usoudí, že docela trefil i vůni a s úsměvem jí květinu věnuje+ Čerstvě kvetoucí voní lépe, ale to vážně nesvedu. +usměje se omluvně+ Počkej, až to uvidíš naživo. Budeš nadšená. +slibuje, sám nadšený tím, že má komu představit vlastní koníček+ Taky máš slabost pro hrdiny? +uculí se pobaveně a pozdvihne obočí, a když zazívá, uvědomí si, jak je vlastně pozdě+ Myslím, že je čas opustit večírek. Půjdeme se rozloučit s hostitelkou? +navrhne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2013 00:29

+zvědavě ho pozoruje a přemýšlí co má asi tak v plánu. jen překvapeně vykulí oči a tiše nadšením vypískne, když vyčaruje nějakou květinu, o které se domnívá, že bude jasmín o kterém mluvili. opatrně si od něj snítku převezme a se zavřenýma očima si k ní přičichne+ Je... úžasný... dokonalý. Děkuju. +upře na něj takový ten zasněně šťastný pohled. je z toho tak zvláštně dojatá, nadšená a potěšená zároveň+ Tak to jsem na to zvědavá. +pokyvuje se širokým úsměvem hlavou+ No jistě, že ano. Která žena by pro ně slabost neměla, že. +uculí se na něj vesele s jiskřičkami v očích+ Né. Ještě né. Prosím. +protáhne a upře na něj smutná prosící štěněčí očka, potom co na něj chvilku nechápavě kouká. nechce se jí domů, je unavená to ano, ale nechce se jí odcházet, kdo ví kdy se zase uvidí a navíc je doma tak sama celou dobu+ Já vůbec nejsem unavená. +dušuje se, přemáhajíc další zívnutí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky