Vstupmí hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupmí hala

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 lis 2016 19:04

+když jí Malterius přijde říct, že Hannibal přijel, přikývne, poděkuje mu a vezme si psaníčko a přijde do haly+ Zdravím vás. +usměje se na něj+ Můžeme jet? Vše vám svěřím po cestě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 10 lis 2016 21:11

Dobré odpoledne. +pousměje se, nakloní se k ní a otře se jí rty o tvář v pozdravu+ sluší vám to. +usměje se a oči mu zajiskří+ Půjdeme. +přikývne, a když nastoupí do auta, nastartuje a vyrazí+ Musím říct, že jsem poměrně zvědavý. +usměje se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 lis 2016 21:38

Děkuji. +pousměje se a nasedne s ním do auta a počká, až vyjedou z pozemku, než promluví+ Abyste se nezklamal. +uculí se na něj+ Ten, kdo si obraz nakonec koupí na samotné aukci nebude. Bude tam mít několik lidí. Těžko říct kolik, asi dva nebo tři. A ti mu to vyhrají. Musím pak zjistit, kam obraz povezou, nebo kdo ho zaplatí. Z jejich dokumentů. Ale myslím, že si tam i něco koupím. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 10 lis 2016 21:56

+řídí klidně a bezpečně a poslouchá ji+ Takoví lidé obvykle osobně nechodí. +přikývne souhlasně+ To je rozumné, jako zástěrku. Dobře. +usměje se+ Máte pro mě nějaký speciální úkol? +pousměje se a pomalu míří k městu+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 lis 2016 22:00

já vím, ale já tam chodím ráda. +pousměje se a mrkne na něj+ Přijde mi to vzrušující. +zasvítí jí v očích+ No jistě, že mám. +zasměje se vesele+ Vy mě budete bavit v tom čase, kdy mi nepjde o nějaký obraz. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 10 lis 2016 22:23

Je v tom trochu závodního vzrušení. +zasměje se tiše+ Ano? +koukne na ni na chviličku se zájmem a pak se vrátí očima na silnici+ Ah jistě. +usměje se pobaveně+ takže mě s sebou berete pro pobavení? +musí se pousmát+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 lis 2016 22:33

+koukne na něj a jen se šibalsky usmívá a pak se zasměje a zavrtí hlavou+ No, nejen pro pobavení. +pousměje se+ Budu potřebovat odvést pozornost a ve dvou je to vždycky snazší. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 10 lis 2016 22:43

Já si z vás utahuji. +pousměje se, a když vjedou do města, ještě pořád má koutky zvednuté+ Jistě, rozumím. Odvádět pozornost umím velmi dobře. +blýskne po ní pohledem a vypadá, že se na to docela těší+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 lis 2016 22:46

+musí se zasmát+ Vážně? To bych do vás nikdy neřekla, že si z někoho můžete utahovat. +uculí se+ No, uvidíme, jak vám to půjde. +pousměje se a když zaparkují před aukční síní, tak počká, až jí otevře dveře a s jeho pomocí vystoupí, protože má vysoké podpatky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 11 lis 2016 18:57

Ale jistě. +zasměje se+ Můj život je plný humorně paradoxních momentů. jen je obvykle nikdo nesdílí. +pousměje se, najde místo k parkování a pak jí pomůže vystoupit. Nabídne jí rámě, a společně vejdou do aukční síně a nafasují mávátko s číslem a katalog+ Něco k pití? +nabídne se, že dojde+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz