Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2013 19:46

+konečně se rozhoupe něco dělat, tak napíše Byronovi a Vici, že je zve na večeři a začne na tom makat, sestaví pětichodové menu a zaúkoluje Maltezia i sebe, aby neměla čas myslet na blbosti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 úno 2013 19:00

Můžem z toho udělat velkkou soutěž: předveď co umí tvůj sluha, uvidíme kterej z nich se nejdřív zasměje. Jeefes je přeborník. +vážně kývne na Wenai+ Ha ha ha. Náhodou se koukáme na filmy. +zašklebí se na ni a sedne si ke stolu+ Kde je zbytek? Tvá sestra přijde taky? +ujišťuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 úno 2013 19:32

No fakticky, koukáme na filmy. +uculí se naprosto nevinně+ Páv na smetaně! Moje nejoblíbenější drůbež! +zamne si spokojeně ruce+ Tak to má Jeefes naprosto v kapse. Jeho pirátský jméno je Jeefes Kamenná tvář, takže... +pokrčí ramenama, jakože to je jasný a usadí se taky ke stolu+ Taková ta děsná? +zajímá se+ Tak tu jsem viděla jen jednou, ale koukala na mě, že by z toho zkyslo mlíko. +přejede si rukou pod krkem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 14 úno 2013 19:38

Ehm. Ehm. +ozve se od dveří a Phillipa vstoupí dovnitř+ Dobrý večer. +usměje se na ně, ale tak nějak divně+ Jsem ráda, že jste přišli. +přejde ke svému místu a sedne si a urovná si šaty a ubrousek rozprosře na svém klíně+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2013 19:40

No... to je přesně ona. Ahoj, Phill. +usměje se na ni a sedne si+ Já jsem taky neskutečně ráda, že jsi přišla. +usměje se, rošťácky, protože vážně něco chystá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 úno 2013 19:41

Jo, Jeefes je nejlepší. +cvrnkne Wenai do lokny vlasů a sedne si ke stolu+ Phillipo. +uculí se na ni+ Určitě ses nemohla dočkat až mě znovu uvidíš, co? Doufám, že mi kvůli tobě nezkysne holka. +uculí se a dá pusu Vici na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 úno 2013 19:51

+zakryje si pusu, aby ještě něco neplácla+ Hm... fakticky? +vykulí trochu oči, když jim řekne, že je ráda vidí+ No my... děkujem za pozvání? +zkusí, co si pamatuje z hodin slušnýho chování, chytne se pod stolem Byrona za ruku, těká pohledem z jednoho na druhýho a má pocit, že jí něco těžce uniká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 14 úno 2013 20:14

+přijde tam v evidentně dobré náladě, dá pusu Wenai na tvář+ Ahoj. +kývne na Byrona+ My se ještě neznáme, Viktor. +políbí Vici ruku, načež si odkráčí sednout na své místo+ Phill. +usměje se na ni+ Tak Wenai, co sis pro nás nachystala dobrého?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2013 00:23

+usměje se na Viktora+ Těší mě, Victoria. Aby se to nepletlo. +uculí se a pokouší se vybavit si v hlavě rodokmen a správně si ho zařadit, kouká z jednoho na druhýho a nemůže se zbavit pocitu, že něco visí ve vzduchu, jedním okem si hlídá Phillipu, připravená se krýt talířem, kdyby z její strany přišel nějakej nečekanej útok, a říká si, jaká jsou to surrealistická skupinka :D +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 úno 2013 15:09

Takže jako předkrm budou sýrovo bešamelové kousky a česneková bageta. +mávne na Maltezia a ten jim to začne nosit+ Byrone, Vici, jak se vůbec máte, když zrovna nekoukáte ny filmy? +zeptá se jich a vezme si sýrovej kousek+ Uvažovala jsem, že bych udělala nějakou pěknou retro párty ve stylu třicátejch let. Styl a spousta šampaňskýho, chápete, našla jsem takovej zajímavej papír, s jakoby rituálem, nebo co, po večeři vám ho můžu ukázat, jestli chcete.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré