Moderátor: Styx Lupin
Margarit Black píše:Man: Tak to užívej, dokud můžeš *směje se* Myslím to jídlo..*kývne ke stolům* než se budeš muset krmit něčím..výživnějším *uculuje se* Ale myslím, že nejen Postrach bude mít z toho radost..ale určo J-C a spol..to bude sranda.. *konstatuje a namočí si jahodu do čokolády* Ňam..koukej, o co přijdeš, jo? *utahuje si z ní* A né že tam budeš "o to" Philipa *zvedne ukazováček v gestu "ty ty ty"*
(počkej, za chvilu to bude alá "Mr. Frodo do you remember taste of strawberies with creame? No Sam, I dont remember taste of strawberies..Im standing naked in the darkness" jen taková asociace, jen tak mimo:D bo jsem už mimo..to nic..ehm..)
Styx píše:Remus: Kožešinkáři? To je vtipné +zasměje se+ Takže vlci jsou si věrni až do smrti? To je krásné... v tom případě jsem opravdu ráda, že jsem si našla věrného vlka a ne nějakého záletného kocoura +rozesměje se a políbí ho rychle, aby se na ni nezlobil+ Zrovna přemýšlím, jak to mají lvi... +cuknou jí koutky+ A propo... +vzpomene si+ ...děkuji za ten přívěšek lvice. Je nádherný +obejme ho pevněji a kolébají se spolu pomalu jako dva medvídci (to je zvířat v jednom příspěvku:D), i když zrovna hraje nějaká divoká písnička:)+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník