Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Christian » 14 úno 2013 01:27

Mléčnou s jahodovou náplní, a ať tě to ani nenapadne. +zamračí se na ni v žertu+ V podstatě jakoukoliv, kromě oříškové, v té jsou moc velké kousky. +usměje se, smířen z představou pulírování celýho domu+ Brr, vyšívání. +oklepe se se smíchem+ Ale tak aspoň to bylo originální, abstraktní umění se v tomhle světě vysoce cení. +zasměje se+ Já jsem nejvíc nesnášel lektvary. Hrozně mi nešly. Vážně tragicky moc, všechno mi pokaždé vybuchlo. A stejně mě to nutili zkoušet znovu a znovu. +zavrtí pobaveně hlavou+ Hodně. +přikývne+ To je taky jeden z důvodů, proč se nemůžou vystát. +uculí se+ Alex v tom umí chodit. +myslí tím společenská pravidla a tak+ Všechny ty drobné intriky a manipulace... všechno, co na tom Vic nesnáší. Jak přišly do puberty, bylo to s nimi peklo. +pousměje se+ Obávám se, že si to budeme muset pamatovat. +zavrtí hlavou, když nikde žádné psací potřeby nevidí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 úno 2013 01:41

Jistě, že nenapadne. +přisvědčuje s uličnickým výrazem ve tváři+ Ale když na mě budeš hodný, tak ti Vanesscu pomůžu umýt. +navrhne na oko nesmlouvavě+ Pokud se od mě ovšem omýt nechá. +trošku se zamračí nad možností, že by jí ta malá holčina neměla ráda. z nějakého důvodu se jí ta představa nezamlouvá+ Jo, škoda že to tak není i u nás. Ale když tak nad tím přemýšlím, nejspíš by se to ani za to abstraktní umění nedalo označit. +zasměje se tiše a pobaveně nad tím vrtí hlavou+ Vybuchovalo? To si musel vypadat rozkošně s očouzeným obličejem a zježenými vlasy. +představí si ho se smíchem jako po výbuchu kotlíku v nějakém filmu. tam mají vždycky očouzené obličeje, zježené vlasy a tak dokonale zmatený a zaskočený výraz+ Tak to sis s nimi tedy musel užít. +pokyvuje chápavě hlavou, tak nějak si to umí představit+ Ah, jaká škoda. Doufám, že na nic z toho nezapomenu. +zhrozí se na oko+ Doufám, že máš lepší paměť, než já. Jinak jsme nahraní. +pronese naprosto vážně, než jí zacukají koutky a vesele se rozesměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 úno 2013 17:37

To tedy nevíš, do čeho se ženeš. +zavrtí pobaveně hlavou+ Koupání Van připomíná bitvu u Stalingradu, a vždycky to skončí naprosto vytopenou koupelnou a všichni zúčastnění jsou zmáchaní na kost. +zasměje se a tváří se, jakože si to vůbec nepředstavuje :D + Pravděpodobně nenechá. Ale to ona od nikoho. +usměje se, že to není nic osobního+ Zajímáš se o umění? +napadne ho, když se tak baví o té abstrakci+ Přesně tak to bylo. +směje se+ učitelé si mysleli, že to dělám schválně, ale já jsem byl vážně jenom zoufale netalentovaný. +napije se s úsměvem+ No jo, vždycky jsem musel být ten rozumný, co je od sebe odtrhne, aby si nevyškrábaly oči. +vzpomíná pobaveně+ Tak to jsme vážně v háji. Mám paměť tak maximálně na dlouhé nudné paragrafy, jak jd eo něco důležitého, jsem mimo. +směje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 úno 2013 17:51

+představí sí naprosto zmáchaného Christiana, jak mu z vlasů kape voda, na tváři má takový ten naštvaný a ublížený výraz a stojí uprostřed vytopené kouplny, a vesele se rozesměje+ Vezmu si pláštěnku. +vysouká ze sebe se smíchem+ No, tak to bych jí mohla alespoň fandit až se spolu budete prát. +pokývá hlavou s veselými jiskřičkami v očích+ No, trošku... tedy... narazila jsem na jednu knihu o vašem umění, tak jsem se jala toho zjistit víc. +pokrčí s úsměvem rameny+ A zlepšilo se to věkem nebo to s tebou a lektvary bylo horší a horší? +zajímá se skutečně vesele, jelikož představa očouzeného chlapce se změní v představu očouzeného dospělého Christiana, což jí opět rozesměje+ No ještě, že tě měly. Bez očí by se jim nežilo dobře. +pokyvuje hlavou, jistě že ví že to myslel jen obrazně určitě by si děvčata oči doslova nevyškrábala, proto se vesele culí a v očích jí jiskří+ A sakra, co budeme dělat? +vykulí na něj na oko vyděšeně očka a kousek se k němu nakloní, jak hraje zděšení nad ztracenými dohodami, ale v očích jí jiskří a koutky úst jí cukají v úsměvu+ Přinejhorším mi budeš moc citovat některé paragrafy. +pokývá nakonec hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 úno 2013 19:38

To vůbec není vtipný. +zavrtí pohoršeně hlavou, ale cukají mu koutky+ Myslím, že neoprén by byl jistější. +poradí jí se smíchem+ My se rozhodně nepereme, já vychovávám a ona k tomu vznáší fyzické námitky. +zvedne pobaveně prst, jakože to je rozdíl+ Jakmile jsem měl tu možnost, zahrabl jsem kotlík na zahradě několik metrů pod zem a už ho nikdy nevyhrabal. Takže se vlastně dá říct, že zlepšilo. +zasměje se+ Ony by se zvládly pošťuchovat i bez očí, o tom nepochybuju. +zavrtí hlavou s úsměvem, protože to není tak jasný, že by nevyškrábaly+ Můžeme si udělat uzle na kapesníky, nebo si příště vymyslet něco nového. +uculí se na ni+ Ano, to je moje obvyklá taktika na schůzky s dámami. +přikývne naoko vážně+ Nic je nerozněžní tak jako pasáže z trestního zákoníku. Nejvrcholnější romantika. +má co dělat, aby se nerozesmál+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 úno 2013 19:58

+skutečně se snaží nesmát, ale představa jí připadá čím dál tím rozkošnější+ Promiň, ale ta představa je... +rozhodí mírně výmluvně ruce, než se tiše zasměje do dlaně, aby vypadala aspoň trošku způsobně+ Tak to abych si nějaký sehnala. +pokyvuje na oko vážně hlavou, než se začne opět vesele zubit+ Jistě, to je velký rozdíl. +přisvědčuje s vážnou tváří a veselými plamínky v očích+ Tak to je taky řešení. +pokyvuje pobaveně hlavou, nad tím zahrabaným kotlíkem+ Kolik jim je? +zajímá se opět vážně a zaujatě+ Skvělý nápad, pokud sebou máš kapesník. +zazubí se na něj vesele+ Ah, tak takhle to je. Já si říkala čím to je, že jsou právníci obletovaní ženami a on v tom má prsty... tedy spíše listy trestní zákoník. +kroutí nad tím vážně hlavou, kousajíc si zlehka ret, aby se nerozesmála příliš nahlas+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Manori » 14 úno 2013 20:39

Margarit Black píše:Man: Tak to užívej, dokud můžeš *směje se* Myslím to jídlo..*kývne ke stolům* než se budeš muset krmit něčím..výživnějším *uculuje se* Ale myslím, že nejen Postrach bude mít z toho radost..ale určo J-C a spol..to bude sranda.. *konstatuje a namočí si jahodu do čokolády* Ňam..koukej, o co přijdeš, jo? *utahuje si z ní* A né že tam budeš "o to" Philipa *zvedne ukazováček v gestu "ty ty ty"*

(počkej, za chvilu to bude alá "Mr. Frodo do you remember taste of strawberies with creame? No Sam, I dont remember taste of strawberies..Im standing naked in the darkness" :D jen taková asociace, jen tak mimo:D bo jsem už mimo..to nic..ehm..)

Jj...*chroupe okurku z chlebíčku* Mňam...*uzme si další*hm...vidíš..to mě, nenapadlo, co tomu asi řekne tamní spolek*uvědomí se* no co...oni mi tu "čest"*naznačí rukama uvozovky* neprokáží, tak co..můžou trochu zírat..*uculí se* hm...vidííš...takový Philip...*zamyslí se vážně a pak radši zaleze za mísu z ovocem, aby nedostala*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » 14 úno 2013 20:41

Styx píše:Remus: Kožešinkáři? To je vtipné +zasměje se+ Takže vlci jsou si věrni až do smrti? To je krásné... v tom případě jsem opravdu ráda, že jsem si našla věrného vlka a ne nějakého záletného kocoura +rozesměje se a políbí ho rychle, aby se na ni nezlobil+ Zrovna přemýšlím, jak to mají lvi... +cuknou jí koutky+ A propo... +vzpomene si+ ...děkuji za ten přívěšek lvice. Je nádherný +obejme ho pevněji a kolébají se spolu pomalu jako dva medvídci (to je zvířat v jednom příspěvku:D), i když zrovna hraje nějaká divoká písnička:)+

No, jak bys jim jinak říkala...sukně zrovna vlci nenosí...*směje se* Většinou ano...jako labutě*napadne ho, cha mají zoologický koutek:D i na plesu*No na kocoury bacha, to jsou pěkní floutci.*přikývne* nooo...to by mě taky zajímalo, jak to mají lvi...*zadívá se na ni zvědavě a hladí ji při tanci po zádech*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 úno 2013 22:19

Becca: Ano, myslím, že mají být proč na mně hrdí. Sice všichni z mé rodiny tíhnou k cílům, kterým sloužím, více méně je podporují, hlavně finančně, ale já jsem jediný, který se tomu věnuje aktivně a dotáhl to tak daleko. A jsem na to pyšný +odpoví neskromně+ Tak ty jsi bývala taková zlobivka? No kdo by to do tebe řekl … +kroutí hlavou a rty se mu u toho vlní do úsměvu, moc dobře ví, že Becca není žádný andílek+ Ale takové rebelky se mi vždycky líbily. Divoké, zlobivé, nezkrotné, nepřizpůsobivé. Takové, co potřebují občas dostat výchovně na holou +blýskne se mu v očích+ Jak jsi se vlastně stala upírkou? +to ho opravdu zaujme a vytáhne si k tomu svůj obligátní doutník, nabídne i Becce, pak si zapálí a poslouchá ji se zájmem dál+ Z tebe jde někdy hrůza, upírko. Tebe bych si nechtěl znepřátelit +poznamená k tomu vyrvanému srdci+ Nezamilovat se... to je dobré předsevzetí, jenže občas to dopadne úplně jinak, než si člověk naplánuje. Nikdy nevíš, kde ten malý okřídlený šmejd na tebe číhá a vystřelí po tobě svůj šíp. Tomu se neubráníš, ať chceš nebo nechceš. Taky jsem si vždycky říkal, že mně se to nikdy nemůže stát. A vidíš, jak jsem dopadl +ušklíbne se, ale teď už si z toho dělá více méně legraci+ Nech tomu volný průběh... za sto... dvěstě let si to zamilování můžeš zase zopakovat +mrkne na ni a vypije, co mu nalila a protočí u toho oči+ Sakra... ta má dneska sílu +zatřepe hlavou a práskne prázdnou skleničkou na stůl+ Čeká tě v nejbližší době nějaká zajímavá akce zase? Já se docela někdy nudím... co je ten mír, tak o pořádnou zabijačku nezavadím. Už to není, co bývalo +povzdechne si+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2013 22:30

Remus: Pokud vím, tak lev má ve smečce hned několik samic, s kterými plodí potomky. A to já bych nesnesla, dělit se s někým o tebe. Takže radši pěkně zůstaneme u té tvé vlčí hierarchie +mrkne na něj a položí si hlavu na jeho hruď a tiskne se k němu+ Už jsem docela unavená. Nepůjdeme si už sednout? Nebo chceš jít už domů... do postýlky? (už zase :D ) +koukne na něj nahoru a v očkách jí jiskří+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky