od Rebecca Altamirano » 13 úno 2013 23:39
Tony: +hned jak jí doleje, neprodleně do sebe půlku obrátí.+ To máš pravdu, o tom už něco vím. +pousměje se tak nějak spokojeně.+ Ale myslela jsem spíš to, jak tě bere tvá rodina, měla jsem za to, že na tebe určitě musí být hrdí. Nakonec kariéra Smrtijeda...za to by spousta kouzelníků upsala duši ďáblu...nebo někomu jinýmu. +uculí se. Pak se skoro zakucká.+ Já a hodná holčička? Kdyby tě slyšel můj otec, nejspíš by ho konečně sklátil infarkt. +kroutí s úsměvem hlavou.+ No abych pravdu řekla, od doby, kdy jsem měla dost rozumu na utvoření vlastního názoru, dělala jsem všechno proto, abych otce naštvala. Takže jsem většinou udělala pravý opak toho, co po mě chtěl. Chtěl, abych studovala ve Zmijozelu, já se dostala do Nebelvíru. Chtěl mě provdat...já utekla a stala se upírkou. +v očích jí vesele jiskří.+ I když to tak úplně v plánu nebylo, to přiznávám. +zasměje se.+ Takže jsem taková ta vypálená díra v rodokemnu. +uculí se a znovu upije.+ Hmm, možná máš pravdu...+zamyslí se nad těmi vztahy na pracovišti:D Pak přivře oči a zadívá se na něj.+ To je sakra zákeřná otázka...ale asi ne, vlastně si teď hodlám dát zatracenýho majzla na to, abych se nezamilovala. Nakonec, co se maj upírky co zamilovávat, že? Ty maj být drsný, bezcitný a krutý a jediný, k čemu chtějí něčí srdce je to, aby měli krev přímo od zdroje. +zatváří se alá ledová královna s krvavýma rukama:D ale dlouho jí to nevydrží a zasměje se.+ Nebo aspoň takový jsou v těch mudlovských filmech, který jsou teď tak oblíbený. Jsme totiž v kurzu, víš? +informuje ho důležitě, trochu jí to kecá, ale ještě má velkou rezervu:D+ Lovit, ale nenechat se ulovit...+zopakuje po něm a napije se.+ Jo, to se mi líbí, asi si tuhle tvou zásadu vypůjčím. +mrkne na něj.+ Takže se na to napijem, na ukradený zásady a nezávazný vztahy. +dolije jemu i sobě neprodleně a přiťukne si s ním.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it