Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Margarit Black » 13 úno 2013 21:42

Man: Tak to užívej, dokud můžeš *směje se* Myslím to jídlo..*kývne ke stolům* než se budeš muset krmit něčím..výživnějším *uculuje se* Ale myslím, že nejen Postrach bude mít z toho radost..ale určo J-C a spol..to bude sranda.. *konstatuje a namočí si jahodu do čokolády* Ňam..koukej, o co přijdeš, jo? *utahuje si z ní* A né že tam budeš "o to" Philipa *zvedne ukazováček v gestu "ty ty ty"*

(počkej, za chvilu to bude alá "Mr. Frodo do you remember taste of strawberies with creame? No Sam, I dont remember taste of strawberies..Im standing naked in the darkness" :D jen taková asociace, jen tak mimo:D bo jsem už mimo..to nic..ehm..)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 21:58

Ne. Absolutně a rozhodně žádný kudrny. +zasměje se nad tou představou+ No prosím, někdy můžeš pobíhat s náma. +nabídne jí se smíchem+ Ale pozor na to, Van je pěkně rychlá. Mám jediné štěstí, že mám pořád ještě delší nohy. +směje se+ Taky jsme utíkali učitelům. +přikývne+ Někdy do toho domku na stromě, někdy na půdu a někdy do jeskyně, co jsme objevili u moře. Měli jsme tam zakopaný poklad. +usměje se+ Hodně jste se stěhovali? +usoudí z jejího vyprávění+ Luk a šípy. +zopakuje nevěřícně+ Tak v tom budeš stoprocentně lepší, protože to jsem nikdy nedržel v ruce. +zasměje se+ Lovím buďto kouzly, kuší a trochu i s puškou. +vyjmenuje+ To bys měla až moc jednoduchý. +uculí se a taky se jakože ukloní+
Christian
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2013 22:17

Jacob Downly píše:+usměje se na ni+ Unáším tě, krásko. Princezno z kamenné věže. +v autě ji položí na sedadlo a než se naděje, tak už jsou na cestě do přístavu u moře, je krásná noc, není ani moc zima a na obloze svítí hvězdy, Jacob vystoupí a domluví s nějakým mužem loď. Zaplatí mu a pak si dojde pro Styx+ Donesu tě tam. +zase ji chytne do náruče+ Protože se bojím, že bys mi utekla. +složí ji na krásné malé jachtě+ Princezno. +usměje se na ni+

Únos! Něco takového jsem ještě nikdy nezažila! To je dobrodružství! +směje se, je z toho nadšená jak malé děcko z hračky:D+ Kdybych ti chtěla utéct, už bych to udělala, když jsi se domlouval s tím mužem +mrkne na něj šibalsky a chytne se ho kolem krku, jak ji nese a potajmu sleduje jeho profil+ Kam ty chodíš na tak krásná jména? +na tu princeznu+

(přesuneme se na tu jachtu, jak ji máme rozepsanou, nebo budeme tady?)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 22:20

Super, to bych moc ráda. +pokývá nadšeně hlavou, než se zasměje nad představou zdrhající holčičky a za ní nestíhajícího tatínka+ Co má vlastně ráda? Má oblíbené jídlo? Hračku? +zajímá se, když jí napadlo, že by na první setkání s malou princezničkou měla si něco přinést. nějaký malý dárek, který by holčičce udělal radost. to se přeci dělá, když se někdo chce spřátelit s malými dětmi, nebo aspoň si to myslí+ Taky pak tak příšerně vyváděli? Pamatuju si na jednu chůvu, která mě měla jeden čas na starosti. +ušklíbne se vesele při té vzpomínce+ Každou chvíli říkala: "Slečno Jasmine, takhle se mladá dáma nechová. Běhat po lese jako nějaký barbar!" +přednese trošku pisklavým hlaskem a grimasou jak chůvu napodobuje. tiše se zasměje a zavrtí hlavou+ Myslím, že jsem na ní tenkrát vystrčila jazyk a schovala se v lese. +zazubí se nevinnost sama+ Ani moc ne, řekla bych. Střídali jsme jen tři místa a to podle potřeby. Někdy jsme zůstali na místě měsíce, jindy jsme se po týdnech stěhovali. +pokrčí zlehka rameny+ Jestli chceš můžu tě to naučit. +zazubí se na něj vesele a zdá se, že se jí ta představa zamlouvá+ Co je puška? +zajímá se s trochu nakrčeným nosíkem, jak přemýšlela co je to kuš, což si nakonec vzpomněla, ale na pušku ne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 13 úno 2013 23:04

Becca: +dolévá jim další drink, jestli to takhle půjde dál, za chvíli budou na šrot:D+ To je pro mne čest. A doufám, že se mi povede ti tu depku alespoň pro dnešek zahnat +mrkne na ni+ To přece o mně víš už dávno, že nejsem ten... hodný +ušklíbne se+ ...ale že by i ty? Měl jsem tě za docela hodnou holčičku +pohlédne na ni se širokým úsměvem+ Tak když se budeš někdy cítit moc osamělá, víš kde mě najdeš. Nebo já tebe. Můžeme být osamělí spolu +udělá jí přátelskou nabídku a vezme si tam na baru nějaké slané tyčinky a přikusuje je k tomu pití a jí přisune taky+ Třeba se bojí dát ti něco najevo, přece jen nechtějí narušovat ten kolegiální vztah něčím hlubším. Nebo spíš věděli, že nejsi sama, tak to ani nezkoušeli. Mezi námi... šla bys teď vůbec do nějakého vztahu? Jak tě znám, docela bych o tom pochyboval +sleduje ji zvědavě+ Místní dámy jsou krásné, o tom není žádných pochyb. Ale už se nechci se žádnou zaplétat. Jednak mi to jednou stačilo, a jednak při mé práci nemám čas na vážný vztah a nějaké rozptylování. Lovit, ale nenechat se ulovit. To je moje zásada +uculí se lišácky+ Ale nezávazným známostem se vůbec nebráním +pousměje se významně+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 23:23

Nechtěj, abych o ní začal, protože pak už mě nezastavíš.. +zasměje se+ Miluje svoji malinkou kabelku, a látkovou panenku, co všude vozí v kočárku. Ráda cucá lentilky, a pak na všechny vyplazuje různobarevný jazyk. A nejradši ze všeho se celá zapatlá od čokolády a pak se mi směje, když to z ní nemůžu dostat. +zazubí se+ Šíleli. +přikývne pobaveně+ "Mladý pane, vaše lekce přeměňování začala již před dvaceti minutami!" +napodobí ostrý francouzský přízvuk+ Chudák monsieur Desmoulin, na jednu nohu kulhal a neměl šanci nás dohonit. +směje se+ Takže něco jako letní sídla? +ujišťuje se+ Beru tě za slovo. +souhlasí s úsměvem+ A já tě naučím střílet z pušky. To je... taková střelná zbraň. Střílí malé kovové náboje, ale takovou rychlostí, že proniknou do těla spolehlivěji než střela z kuše nebo šíp. +nedokáže to pořádně vysvětlit+ Asi bys to musela vidět, sám pořádně nerozumím, na jakém principu to funguje. +zavrtí hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 23:38

Jen klidně vyprávěj. Už jsem říkala, že se mi líbí tě poslouchat. +usměje se na něj vesele a zamyšleně poslouchá a přemýšlí, nad tím jak by takové informace mohla využít. jako první jí napadne velké balení lentilek, třeba někde sežene extra barvivé, aby holčina měla radost. v duchu si ten nápad odsouhlasí a ještě k tomu přihodí velké balení čokolády+ Ví jak tatínka pozlobit co? +zasměje se vesele+ Oh, ano. Rozhodně to s námi neměli lehké. +souhlasí s ním se smíchem+ Ale nakonec do nás stejně dostali všechno co chtěli. Netuším jak se jim to povedlo. +zakroutí nad tím poněkud nevěřícně+ Ano, něco na ten způsob. +pokývá souhlasně hlavou+ Skvělé. To znamená, že máme další dohodu. +usměje se na něj nadšeně+ Možná bychom si je měli začít psát, abychom na žádnou z nich nezapomněli. To bych nerada. +pokyvuje na oko vážně hlavou, ale v očích jí vesele jiskří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 úno 2013 23:39

Tony: +hned jak jí doleje, neprodleně do sebe půlku obrátí.+ To máš pravdu, o tom už něco vím. +pousměje se tak nějak spokojeně.+ Ale myslela jsem spíš to, jak tě bere tvá rodina, měla jsem za to, že na tebe určitě musí být hrdí. Nakonec kariéra Smrtijeda...za to by spousta kouzelníků upsala duši ďáblu...nebo někomu jinýmu. +uculí se. Pak se skoro zakucká.+ Já a hodná holčička? Kdyby tě slyšel můj otec, nejspíš by ho konečně sklátil infarkt. +kroutí s úsměvem hlavou.+ No abych pravdu řekla, od doby, kdy jsem měla dost rozumu na utvoření vlastního názoru, dělala jsem všechno proto, abych otce naštvala. Takže jsem většinou udělala pravý opak toho, co po mě chtěl. Chtěl, abych studovala ve Zmijozelu, já se dostala do Nebelvíru. Chtěl mě provdat...já utekla a stala se upírkou. +v očích jí vesele jiskří.+ I když to tak úplně v plánu nebylo, to přiznávám. +zasměje se.+ Takže jsem taková ta vypálená díra v rodokemnu. +uculí se a znovu upije.+ Hmm, možná máš pravdu...+zamyslí se nad těmi vztahy na pracovišti:D Pak přivře oči a zadívá se na něj.+ To je sakra zákeřná otázka...ale asi ne, vlastně si teď hodlám dát zatracenýho majzla na to, abych se nezamilovala. Nakonec, co se maj upírky co zamilovávat, že? Ty maj být drsný, bezcitný a krutý a jediný, k čemu chtějí něčí srdce je to, aby měli krev přímo od zdroje. +zatváří se alá ledová královna s krvavýma rukama:D ale dlouho jí to nevydrží a zasměje se.+ Nebo aspoň takový jsou v těch mudlovských filmech, který jsou teď tak oblíbený. Jsme totiž v kurzu, víš? +informuje ho důležitě, trochu jí to kecá, ale ještě má velkou rezervu:D+ Lovit, ale nenechat se ulovit...+zopakuje po něm a napije se.+ Jo, to se mi líbí, asi si tuhle tvou zásadu vypůjčím. +mrkne na něj.+ Takže se na to napijem, na ukradený zásady a nezávazný vztahy. +dolije jemu i sobě neprodleně a přiťukne si s ním.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Christian » 14 úno 2013 00:35

+přimhouří podezíravě oči, protože je mu jasný, co plánuje+ Jestli jí koupíš čokoládu, tak si ji pak taky sama umyješ. +varuje ji pomstychtivě, ale koutky mu u toho cukají+ Má mě prokouknutého do posledního detailu a ví úplně přesně, jak na mě. +souhlasí se smíchem+ Nás párkrát vážně přivázali k židli. +zasměje se+ Na to stačilo jednoduché kouzlo, nebyl problém se odpoutat. Až později nám došlo, že to byl přesně jejich záměr, kouzlo jsme se naučili a všichni byli spokojení. +pousměje se+ My jsme letní sídlo neměli, nás dům stojí u moře, což bylo letní samo o sobě. V zimní plesové sezóně jsme hodně cestovali po známých a příbuzných, z jednoho večírku na druhý. Alex z toho byla nadšená, a Vic to naopak nesnášela. +vzpomíná s úsměvem+ Dobře, udělej seznam a budeme odškrtávat. +zasměje se pobaveně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 úno 2013 00:52

Já? To by mě v životě ani nenapadlo kupovat jí čokoládu. +protáhne na oko dotčeně, ale v očích jí vesele svítí a vypadá to, že ta čokoláda bude pořádně velká+ Jaký druh má nejraději? +zeptá se vzápětí a to už se culí od ucha k uchu+ Šikovná holka. Ta se určitě nikdy neztratí. +pokyvuje s úsměvem hlavou+ Páni, to bylo opravdu prohnané. +rozesměje se vesele+ To mě naštěstí nikdy k židli nepřivazovali, ale za to mě nutili hodiny vyšívat a nešlo utéct, protože hodina probíhala v patře kdyby mě napadlo zase vyskočit z okna a vychovatelka seděla div ne mezi dveřmi. +zašklebí se lehkým zhnusením+ Nikdy mi to nešlo a všichni to věděli. Ten vzor vypadal pokaždé všelijak jen ne tak jak měl a ona z toho dostávala hysterický záchvat. +kroutí nad tou vzpomínkou hlavou+ Jsou hodně rozdílné? Tvoje sestry? +zajímá se, když už se o nich zmínil. mluvil jen o Victorii, ale o druhé sestře moc ne+ Fajn, jen seženu papír a tužku. +zazubí se a na oko vážně se začne rozhlížet kolem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky