Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2013 19:02

Remus: Kožešinkáři? To je vtipné +zasměje se+ Takže vlci jsou si věrni až do smrti? To je krásné... v tom případě jsem opravdu ráda, že jsem si našla věrného vlka a ne nějakého záletného kocoura +rozesměje se a políbí ho rychle, aby se na ni nezlobil+ Zrovna přemýšlím, jak to mají lvi... +cuknou jí koutky+ A propo... +vzpomene si+ ...děkuji za ten přívěšek lvice. Je nádherný +obejme ho pevněji a kolébají se spolu pomalu jako dva medvídci (to je zvířat v jednom příspěvku:D), i když zrovna hraje nějaká divoká písnička:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2013 19:03

Jacob: Právě teď? +zasměje se a a tropí si z toho žerty, protože by ji ani ve snu nenapadlo, že by ji Jacob unesl přímo z plesu. Až když ji chytne do svých železných paží, ze kterých opravdu nemá šanci utéct, aniž by nepoužila kouzla, dojde jí, že to myslí vážně+ Jacobe... co to děláš? +zprvu se trochu lekne, přece jen váží o půl metráku míň než on a taky je skoro o půl metru menší (:D), ale pak se ho pevně chytí, aby nespadli spolu někde na schodech a pustí se ho až v autě+ Tak to bylo opravdu hodně odvážné +uculí se tomu nakonec+
(ještěže se roztrojila :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 19:13

+zaujatě pokyvuje hlavou+ Jak dlouhá máš tu advokátní praxi? +zajímá se živě a kdyby jí to nepřišlo hloupé a nepatřičné, nejspíš by se uvolněně zula, hodila nožky nahoru a udělala si pohodlí, aby se jí líp poslouchalo (v případě, že by Christian nepadl mrtev k zemi z jisté nelibé vůně nohou :D )+ Takže si byl takové neposedné dítě. Vůbec si to nedovedu představit. +zakroutí nad tím s úsměvem hlavou+ Ale domácí skřítky? +trošku se zamračí, jelikož jí význam těch slov uniká+ Zvláštní. +zamračí se nad tou představou takového manželství, nedovede si to představit a když tak nad tím přemýšlí, tak ani nechce+ Co budeš dělat až vás rozvedou? Máš třeba v plánu někam jet? Vzít svojí malou princeznu na výlet? +zajímá se s nepříjemným pocitem v blízkosti žaludku, který si neumí vysvětlit+ Ale né! My žraloky ani nemáme. +kroutí se smíchem hlavou+ Ale třeba umím lovit. +vypne hrdě hruď s veselými jiskřičkami v očích+ Skvělé, ale musíš si to připomenout. +pokyvuje se smíchem hlavou, rozhodně nemá problém se před ním předvádět+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 13 úno 2013 19:18

Rebecca: Přinejmenším se o to pokusím +ušklíbne se a nezaostává za ní ve vyprazdňování skleničky+ Nepředbíhejme, ještě jsem neprohrál +poznamená rádoby samolibě, ale usmívá se u toho, takže si je moc dobře vědom, s kým má tu čest+ A i kdybych, určitě bych to nebral jako prohru, pokud přitom s tebou strávím celou noc. I když jenom opíjením se +zasměje se a otře si rty, zvlhlé od skotské, do hřbetu dlaně+ Já jsem si na osud osamělé černé ovce docela zvykl a už bych neměnil. Ale moc se mi nechce věřit, že by tak krásná holka jako ty zůstala dlouho sama. To se ti tam v těch vašich Slastech nikdo z těch upírů nelíbí? +mrkne na ni s úsměvem+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jacob Downly » 13 úno 2013 19:23

+usměje se na ni+ Unáším tě, krásko. Princezno z kamenné věže. +v autě ji položí na sedadlo a než se naděje, tak už jsou na cestě do přístavu u moře, je krásná noc, není ani moc zima a na obloze svítí hvězdy, Jacob vystoupí a domluví s nějakým mužem loď. Zaplatí mu a pak si dojde pro Styx+ Donesu tě tam. +zase ji chytne do náruče+ Protože se bojím, že bys mi utekla. +složí ji na krásné malé jachtě+ Princezno. +usměje se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 19:41

Bude to pomalu pět let. +zamyslí se+ Ale je to rodinná firma, takže značka funguje mnohem déle. (Christian vydrží hodně, klidně to může zkusit. :D ) Proč si to nedovedeš představit? +zajímá se pobaveně+ Neustále jsme vymýšleli nové hry a schovávali se rodičům, Vic byla můj první důstojník a nejmladší sestru děsně štvalo, že musí být plavčík. +zasměje se+ Měli jsme dokonce i takový ten domek na stromě, co se do něj leze po žebříku. +vzpomíná+ To jsou magičtí tvorové, co v kouzelnických rodinách slouží. Místo služebných a komorníků máme domácí skřítky. +vysvětluje+ Sestra jednoho má, někdy ti ho ukážu, když budeš chtít. +slibuje+ Co budu dělat? Nemám tušení. Nemám vůbec žádný plán. +uculí se spokojeně, jako by to bylo něco báječnýho+ Nejspíš se vážně hodně opiju. Myslím, že budu doma trávit několik dní jenom s Van. Se vší prací a zařizováním jsem na ni poslední dobou neměl moc času. +přemýšlí nad tím+ A pak... se uvidí. +mrkne na ni významně+ Tak lovit umím náhodou taky! +zasměje se, že našli něco, co dovedou oba+ Nemyslím, že bych měl problém si na tohle vzpomenout. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 19:56

(fajn, řekli jste si o to! :D )

+zaujatě pokyvuje hlavou, zavrtí jednou nožkou, pak druhou a trošku se zamračí+ Promiň. Dělej, že nic nevidíš. +zazubí se na něj trošku nejistě, ale nemůže jinak. nohy jí v těch nových botách bolí tak, že pokud jí do rána neupadnou, tak to bude zázrak. skloní se a zuje si jednu botku, pak skopne druhou. rozhlédne se, jestli je někdo pozoruje a když se ujistí, že ne, tak hodí nožky nahoru a zakryje je sukní, přičemž se tváří, jako že ona nic+ Já ti ani nevím. Představa jak jako malé dítko s kudrnatými vlásky pobíháš kolem domu, je taková... zábavná. +zazubí se na něj vesele+ Domek na stromě? +vykulí na něj očka+ Proč jste ho měli zrovna na stromě? +kouzlo takového domku jí zřejmě uniká, u nich se něco takového asi nevede+ Aha... dobře, tak jo. Jsem na něj zvědavá. +pokývá nadšeně hlavou, dokonce si i nadšeně poposedne a nebo je to tím, aby si udělala ještě větší pohodlí. cítí se tak uvolněně+ Tak to abyste si to spolu pořádně užili. +pokývá se širokým úsměvem hlavou, než se jí povede opět červenat, když tak na ní mrká+ Tak to je skvělé. Mohli bychom na lov někdy zajet. Schválně komu to půjde líp. +rozzáří se širokým a poťouchlým úsměvem+ Vážně? Tak to nevím, co je na tom tak nezapomenutelného. +zatváří se nanejvýš vážně a zamyšleně, ale v očích jí jiskří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 úno 2013 20:31

Jistě, dočasně jsem oslepl. +přikývne s úsměvem, pobaveně ji pozoruje, dusí se smíchy a spiklenecky špičkou boty zastrčí ty střevíčky, co tam po ní zbyly, pod pohovku+ Kudrnatý vlásky jsem rozhodně neměl. +zavrtí pobaveně hlavou+ Ale kolem domu občas pobíhám pořád, když hraju s Van na honěnou. +uculí se+ Já nevím proč, asi že to bylo takové dobrodružné, a dospělí tam za námi nemohli. +pokrčí rameny s úsměvem+ Vy jste si doma takové úkryty nestavěli? +zajímá se, co se tedy hraje u nich+ To bychom mohli. Až se nám povede sehnat ty koně teda. A čím jsi zvyklá lovit? +zkoumá+ Ale varuju tě, mě porážka jen tak neodradí. +usměje se+ Jenom ta představa je rozhodně nezapomenutelná. +koukne na ni přes skleničku a zajiskří mu v očích+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 úno 2013 20:54

To je moc dobře, ale prosím pouze dočasně. +tváří se jako nevinnost sama, jen v těch očích vesele svítí+ Vážně? To je škoda, vypadal bys s nimi určitě rozkošně. +zazubí se na něj vesele a zřejmě si to skutečně snaží představit+ Noo... to už si představit umím... možná... +nakrčí čelo, než rázně zakroutí hlavou+ Ne, nedokážu. Chci to vidět. +culí se na něj vesele a zřejmě se tou představou jak pádí kolem domu celkem dobře baví+ Ne, domky na stromech jsme neměli. +zakroutí hlavou vzpomínajíc, co dělala ona jako malá+ Spíš jsem běhala po lese, když jsem se vytratila z domu... tedy když jsem utekla před lektorama. Tak s dětmi z vesnice nebo z města, záleželo na tom kde jsme zrovna pobývali. +lehce pokrčí rameny s jemným úsměvem+ Tak klasicky... luk a šípy. +odpoví s úsměvem, když sis opět hlavu opře do dlaně+ Popravdě. Nic jiného jsem ani nečekala. +zazubí se na něj vesele a trošku spiklenecky na něj mrkne. ne jeho se jí nechce odhánět, to ví jistě+ Pokusím se jí dostát. +zatváří se nanejvýš důležitě a vážně, nahne se dopředu a opět se narovná, jako by vysmekla poklonu a vesele se zasměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 úno 2013 21:04

Tony: Snaha se cení. +zazubí se.+ Pravda, tak popojedem. +kopne do sebe zbytek sklenky a nechá si dolít.+ Popravdě jsem taky docela ráda, že tu depku budu zahánět zrovna s tebou. +mrkne na něj.+ Ále, tak ty jsi taky černá skvrna v jinak dokonalé rodině? +zasměje se.+ Na tuhle roli jsem si taky zvykla, to jsem vlastně zvládla už ve škole. +ušklíbne se.+ Ale v poslední době jsem si samotě zase odvykla. +znovu se napije.+ To víš, že líbí. To bych musela být sakra divná, aby se mi tam nikdo nelíbil. Ale od nikoho z nich jsem nikdy nezachytila nějaký signál, že by měl zájem o něco víc, než přátelský nebo kolegiální vztah. +pokrčí rameny.+ Laškování s Jasonem nepočítám, jednak proto, že není upír a jednka proto, že on laškuje s každou ženskou v okruhu deseti mil. +zasměje se.+ A co že tebe ještě neulovila žádná z místních krásek? Nebo i z přespolních....+vrátí mu otázku zákařně a v očích jí zajiskří.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member