od Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 21:35
No vidíš, co se všechno dá provést s představou chleba s máslem k večeři. Mnohdy mnohem lepší, než návštěva luxusní restaurace. +rozesměje se+ Nejspíš jsou unavení, byl to dlouhý večer. Se vším tím bruslením a tancem. A možná jí poděkovala hned na začátku. +navrhne, než se nenápadně opře o hranu stolu, v těch botech jí pomalu začínají bolet nohy+ Myslím, že u někoho to tak může být. Rozhodně znám pár případů, o kterých bych to mohla říct. +lehce pokrčí rameny+ Možná, že ano. Ale vždycky mi přišlo, že to máte tak nějak lehčí. Nemusíte předstírat, že jste křehcí, poslušní a poddajní. Nikdo vám nevtlouká do hlavy, že manžel bude vaše modla a že byste měli být vděčný za to, že dýcháte stejný vzduch jako on, protože on vás živí a díky němu máte všechno co vám dal. A je přeci jedno jestli na vás křičí, vás bije nebo dokonce chodí za jinými ženami. +rozohní se s hořkostí v hlase, jako by jí na mysli vyvstala ne zrovna hezká vzpomínka. zarazí se, když si uvědomí co vykládá, smutně si povzdechne a sklopí hlavu+ Omlouvám se... jistě, že vy to tu máte úplně jiné. +koukne na něj omluvně+ Ah, tak dobře, ale pak mi netvrď, že jsem tě nevarovala. +zazubí se na něj opět vesele+ Takže... moje rebelské období... tak třeba... já nevím, takhle si na to hned vzpomenout. Třeba jsem měla talent na to ztrapnit každého "nápadníka" tak že už se u nás podruhý neobjevil. Nevím jak jsem to dělala, ale pokaždý jsem si nějak dokázala zjistit v čem není dobrý, co mu nejde a v tom jsem mu to pak natřela. Jednou to byla jízda na koni, podruhý pro změnu šachy... byla to sranda a skvělý způsob jak se jich zbavit, nikdy z nějakého důvodu neustáli to, že mi šlo něco lépe než jim. +zatváří se jako neviňátko, co na tom, že její rodiče z toho nejspíš pěkně rostly+ Páni, to je úplný andílek. +usmívá se od ucha k uchu, jak sleduje jeho nadšení+