Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jacob Downly » 12 úno 2013 20:06

+zasměje se a chytne ji za ruku+ Třeba bych ti je mohl splnit já, když se mi s nimi svěříš. +chytne ji za ruku a přitáhne ji k sobě+ Moc rád bych ti je splnil, ať už jsou splnitelná nebo ne. +pohladí ji něžně po vlasech a shlíží k ní dolů, do očí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 úno 2013 20:39

Tony: Odkdy? Od jakživa. +taky se napije.+ To víš...věčnost může být zatraceně dlouhá. Nejednomu krvesaji z toho už přeskočilo. +poklepe si na spánek.+ No jo, tam čas na přátelskou konverzaci fakt moc nebyl. +uculí se.+ Jak se mám... no...+koukne na něj poočku, zdá se že DV nečte:D+ Už bylo i líp. +povzdechne si nakonec.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 12 úno 2013 21:00

Man: *směje se, jak hned začla jíst taky* No, chlebíčky nemáme každý den, tak toho musíme využít *chechtá se* A řízky taky ne *kývne k Siriusovi, který se do nich pustil a přihodil si ještě nějaké to kuře* Poslední dobou do sebe hází tak akorát čínu od číňanů.. *nakloní se k ní, jako by jí říkala velké tajemství* Raději jsem mu zamlčela, že v tom jsou asi psi a kočky *snaží se tvářit smutně, ale moc jí to nejde, cukají jí koutky* Nevím, čeho by byl pak schopný *uchechtává se* Ale koukám, že ty si taky ráda dáš *uculuje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Christian » 12 úno 2013 21:05

A já koupím víno a to už je skoro luxusní večeře. +zasměje se+ Už zas někam mizí. +podotkne akorát, když se Vici s Byronem přemisťujou domů+ Ani nepoděkovala hostitelce. Zas abych to žehlil já. +povzdychne si+ No upřímně doufám, že to nedělá schválně, roztrhnul bych jijako hada. +směje se+ Myslíš, že člověka může celý život přitahovat stejný typ lidí? +zajímá se+ Hm... ty myslíš, že nemusíme? Dělat ze sebe někoho kým nejsme? +nakloní hlavu na stranu+ Řekl bych, že by ses divila. +usměje se na ni a na chvilku se nad tím zamyslí+ Ale jistěže to chci vědět, je to součást tebe stejně jako ta výchova a všechno ostatní. +uculí se trochu+ Budeš z ní nadšená, uvidíš. Je takhle maličká, má ty nejkrásnější blonďatý lokýnky, a nejroztomilejší úsměv na světě, všude s sebou nosí svoji malinkou růžovou kabelku, a když ji rozesměješ, jdou jí vidět ty malinký zoubky a díry mezi nima. +směje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2013 21:05

Jacob: +zvedne k němu oči a o něčem zaujatě přemýšlí, kouše se přitom do spodního rtu+ Některé bys mi splnit i mohl... jiné jsou zase příliš nesplnitelné +trochu se jí zadrhne dech, jak si ji k sobě přitáhne+ Možná ti je svěřím... +zatváří se andělsky nevinně+ ...ale až na té lodi, na kterou mě to chceš unést +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 21:35

No vidíš, co se všechno dá provést s představou chleba s máslem k večeři. Mnohdy mnohem lepší, než návštěva luxusní restaurace. +rozesměje se+ Nejspíš jsou unavení, byl to dlouhý večer. Se vším tím bruslením a tancem. A možná jí poděkovala hned na začátku. +navrhne, než se nenápadně opře o hranu stolu, v těch botech jí pomalu začínají bolet nohy+ Myslím, že u někoho to tak může být. Rozhodně znám pár případů, o kterých bych to mohla říct. +lehce pokrčí rameny+ Možná, že ano. Ale vždycky mi přišlo, že to máte tak nějak lehčí. Nemusíte předstírat, že jste křehcí, poslušní a poddajní. Nikdo vám nevtlouká do hlavy, že manžel bude vaše modla a že byste měli být vděčný za to, že dýcháte stejný vzduch jako on, protože on vás živí a díky němu máte všechno co vám dal. A je přeci jedno jestli na vás křičí, vás bije nebo dokonce chodí za jinými ženami. +rozohní se s hořkostí v hlase, jako by jí na mysli vyvstala ne zrovna hezká vzpomínka. zarazí se, když si uvědomí co vykládá, smutně si povzdechne a sklopí hlavu+ Omlouvám se... jistě, že vy to tu máte úplně jiné. +koukne na něj omluvně+ Ah, tak dobře, ale pak mi netvrď, že jsem tě nevarovala. +zazubí se na něj opět vesele+ Takže... moje rebelské období... tak třeba... já nevím, takhle si na to hned vzpomenout. Třeba jsem měla talent na to ztrapnit každého "nápadníka" tak že už se u nás podruhý neobjevil. Nevím jak jsem to dělala, ale pokaždý jsem si nějak dokázala zjistit v čem není dobrý, co mu nejde a v tom jsem mu to pak natřela. Jednou to byla jízda na koni, podruhý pro změnu šachy... byla to sranda a skvělý způsob jak se jich zbavit, nikdy z nějakého důvodu neustáli to, že mi šlo něco lépe než jim. +zatváří se jako neviňátko, co na tom, že její rodiče z toho nejspíš pěkně rostly+ Páni, to je úplný andílek. +usmívá se od ucha k uchu, jak sleduje jeho nadšení+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 úno 2013 21:44

Becca: Asi bych měl toho taky občas po krk... být nesmrtelným +zamyslí se nad tím vážně+ Tak si to můžeme vynahradit teď... řekl bych, že nikam nepospícháš... já taky ne... +mrkne na ni a když vidí, že se jí o tom moc mluvit nechce, nechá to být+ Jsi tady dnes sama, nebo máš někde doprovod? +jde na to oklikou:)+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 úno 2013 22:19

Tony: Ne, to vážně nepospíchám. Ve Slastech jsem si vzala pár dní volno a domů...tam se mi fakt nechce. +zavrtí rezolutně hlavou.+ Jsem tu sama... a nejen dnes...+dodá tak tiše, že to skoro není slyšet a dopije svou skleničku. Zadívá se na její dno a zamračí se nespokojeně.+ Jak to, že vidím na dno... +vyžádá si od barmana celou flašku skotské a hned si dolije. Koukne jak je na tom Tony, ale ten ještě má:P:D+ A ty? Máš tu doprovod? +rozhlédne se kolem, jakoby odhadovala, kdo by tu tak s ním mohl být. Na okamžik ulpí pohledem na Jasmine, někoho jí trochu přípomíná, ale nedokáže ji zařadit, tak znovu obrátí pozornost k Tonymu a své sklence:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 úno 2013 22:50

Becca: +blýskne po ní pohledem+ Ty a sama? Nechce se mi věřit... +pochopí tu narážku, ale aby jí nerozjitřil možné rány se v tom raději nepitvá. Nakoukne do její skleničky a zakroutí hlavou+ Vážně prázdná +uculí se a pak jí ji rychle doplní a sobě taky+ Tak schválně, kdo má větší výdrž +pozvedne k ní skleničku a vyprázdní ji+ Já a doprovod? +zavrtí hlavou+ Jsem pořád sám... nemám koho doprovázet +usměje se na ni, jako že mu to zas tak nevadí+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Christian » 12 úno 2013 22:53

Už to začíná nějak vypadat. A když k tomu ještě vyndáme sváteční servis... +souhlasí se smíchem+ Myslím, že bych měl sestře říct, aby ti poslala květiny, jak plamenně ji hájíš. +koukne na ni pobaveně+ Nevadilo by ti, kdybychom se posadili? Všechno to bruslení a tančení se na mých chodidlech taky poněkud podepsalo. +navrhne, když vidí, jak tam přešlapuje+ Já bych řekl, že jde spíš o určité konkrétní vlastnosti, které považujeme za důležité, než že bychom tíhli k nějakému povahovému typu. +zamyslí se nad tím, poslouchá její poněkud rozhořčený monolog a pak chvilku mlčí+ Omlouvám se. Měl jsem si uvědomit, že situace ve tvém a v mém světě je poněkud jiná. +řekne potom tiše+ I když ne zas tolik, kolik by sis myslela. Ty opravdu konzervativní kouzelnické rodiny vyznávají podobné hodnoty. Znám hned několik případů rodin, kde muž bije svou ženu, některá jsem i zastupoval při rozvodu, a manželství, kde jsou si oba dva věrní, bys spočítala na prstech jedné ruky. Fyzické a magické trestání dětí, psychické ponižování a emocionální šikana, všechno pod pokličkou, a navenek se tváříme jako nejperfektnější rodinky pod sluncem. Čistokrevná kouzelnická společnost je poměrně pokrytecké prostředí. +vykládá s mírným úšklebkem+ A pokud v ní chceš obstát, musíš akceptovat život s dvěma tvářemi. +pokrčí rameny+ Nemusíme předstírat křehkost a poddajnost, ale naopak sílu a moc, bez jediné slabiny, bez emocí. +zavrtí s povzdechem hlavou+ To zní jako že jsi byla pěkné kvítko. +zasměje se pobaveně+ Taková porážka může mužské ego pěkně pošramotit. +přizná s úsměvem+ To je. Ovšem obávám se, že je taky pěkně rozmazlená, nedokážu jí nic odmítnout. +přizná bez mučení+ Stačí, když se na mě podívá těma obrovskýma kukadlama a všechno jí slíbím. +usmívá se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky