Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 00:16

Já vím, proto z toho mám trochu provinilej pocit, že tě tam nutím jet. +usměje se trochu a políbí ho na rty, jenom krátce+ Tak co, pustíte toho draka? +uculí se, a zachytí sophii která se plazí na kraji deky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 00:23

Ty? Proč ty máš provinilej pocit? +usměje se na ni+ Ty přece za nic nemůžeš, kočko. +dá jí pusu+ No jasně! Robine, budeš se mnou běhat, co? +zasměje se a kouká, odkud fouká vítr a pak se rozběhne proti němu, vyhodí draka do vzduchu a ten se krásně vznese+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 00:27

protože kdybych tam nechtěla jet já, tak bys taky nejel. +usměje se na něj pěkně+ Koukej koťátko, támhle! +ukazuje jí prstem a opře si ji o hrudník+ to je drak, co? +uculí se+ to je drak, a tvůj táta ho zkrotil, koukej. má ho na provázku. Je to pán draků. +uculuje se jí do jemnejch vlásků+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 00:29

já jsem pán draků! +výská tam a směje se, jak tam běhá s drakem a kouká, jestli se ony dvě taky koukaj a jestli se usmívaj, protože chce, aby byly šťasný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 00:35

a ty jseš dračí princezna. +vtiskne malý pusu na tlapku+ vidíš, jak je tvůj táta báječnej? +usměje se a narovná jí čepici+ Je skvělej, a má nás rád. stará se o nás, víš? +chytne jí ruku a zamává s ní na byrona a na robina+ děsně ho miluju, abys věděla. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 00:42

+Byron je strašlivej, nejstrašlivější pán draků a kouká po nich tak dlouho, až zakopne, a spadnou s Robinem na jednu hromadu, drak taky, tak se tam chvíli perou a kočkujou, než za nima zase přiběhnou+ Potřebuju doplnit energii pusou. +uculuje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 00:47

+sledujou ho a mávají a smějou se, trochu se taky spolu kočkujou na dece, sophie si dá trochu mlíka, a když k nim byron přiběhne, vesele zavýskne+ oh, tak to je vážný. +zasměje se a honem mu tu pusu dá, a velkou+ my už jsme pěkně zmrzlý, hele. +vtiskne mu nos na krk, a má ho studenej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 00:52

Jééé pusa. +uculí se na ni a pak se děsně moc oklepe, až se mu roztřese patka+ Brr! No to vás musím honem vzít domů a do tepla! Abyste mi ještě nenastydly, krásky moje. +usměje se na ně+ Robin už je taky celej mokrej a já bych si dal vanu. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 00:57

Já bych si taky dala vanu. +pousměje se mu na krku poťouchle+ no to musíš. +uculí se+ slyšíš to, kočičko? Jsme tátovy krásky. +zasměje se+ tak jdem, stejně vypadá, že bude pršet. +šoupne Sophii do kočárku a sbalí deku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 00:59

A se mnou? +uculí se na ni Byron a pak mrkne na Sophii, pomůže jim sbalit, složí draka a dá ho do obalu a vezme Sophii do náruče, že ji domů ponese+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House