Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 říj 2016 23:50

Takže mu budete lhát? +koukne na něj od okna a trochu se usměje+ Jak vám mám pak věřit já? Mám ho ráda... +usměje se trochu a položí hrnek na stolek u okna+ Na nikoho konkrét.... Vlastně ano. +povzdechne si+ Vlastně na sebe. Že jsem tak nemožná!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 říj 2016 23:54

Nebudu mu lhát. +zavrtí hlavou+ Jen vás chci ujistit, že mu nebudu hlásit nic z toho, co mi řeknete. +ušklíbne se horním rtem lehce+ Máte? řekla byste, že máte dobrý vztah se sourozenci? +udělá si poznámku+ a co rodiče? vyrozuměl jsem, že jsou již dlouho po smrti? +sleduje křivku jejích zad u okna+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 říj 2016 00:01

Jenom s bratrem. +pousměje se+ Sestra, Phillipa, no ta je příšerná! Takovej suchar. +odfoukne si+ Otec byl pořád pryč, matka... od ní jsem nikdy nic dobrýho nezažila. +ušklíbne se+ Ale babička byla skvělá. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 14 říj 2016 00:05

Mám tu zkušenost, že v případech podobných vašemu mají klientky často problematický vztah s matkou. +přisvědčí+ Ačkoliv samozřejmě žádní dva lidé a žádné dva problémy nejsou stejné. +usměje se+ Popravdě shledávám, že každý člověk má zcela unikátní... +zvedne k ní oči a usměje se jedním koutkem+ mysl. +dodá tiše+ Někdy pomůže konfrontace... vyventilování silných emocí. +poznamená+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 říj 2016 00:12

Nejspíš to bude nějaká blbost. +pousměje se+ Nemyslím, že byste se tím měl zatěžovat, je to blbost. +zavrtí hlavou a kouká z okna+ Ale jak? Moje matka je jedenáct let mrtvá!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 14 říj 2016 00:15

Přemýšlet o podobných věcech je moje práce. +usměje se na ni pobaveně+ Lidská komplexnost je... mou malou osobní posedlostí. +pousměje se+ To může věci poměrně ztížit. +přisvědčí klidně+ Ale jsou i jiné způsoby ventilace. +podotkne, na chvilku se odmlčí a sleduje její profil, jako by ji odhadoval+ Mnoho mých klientů si vybere nějaký bojový sport. +navrhne tiše+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 říj 2016 00:21

+chvíli nad tím přemýšlí a zatím si jde sednout do křesla+ Sport? +koukne na něj a pak zavrtí hlavou+ Na to jsem asi moc líná. +pochybuje o tom+ Umím šermovat... i se bít, ale už hodně dlouho jsem to nedělala. Kdysi jsem i malovala. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 14 říj 2016 00:25

Nemusí to být zrovna sport, jen dávám příklady. +usměje se+ můžete si najít svůj vlastní způsob, jak se vybít, uvolnit... například já vařím. +pousměje se a jen záblesk v jeho pohledu může prozradit pobavení nad vlastním vnitřním vtipem+ Možná to můžete zase zkusit, jen najít jiný úhel pohledu. Nebo jiný objekt. +navrhne+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 říj 2016 00:28

Vaříte? +usměje se na něj+ Jistě skvěle. +pousměje se+ MOžná bych to mohla taky zkusit... Já nevím s tím uměním... přijdu si vyčerpaná, bez tématu. A taky jako totální matlal... Nemáte tam něco jednoduchého? Co nemůžu zkazit?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 14 říj 2016 00:34

Doufám. +usměje se skromně+ Lidé, které mám u sebe na večeři, si obvykle nestěžují. +pousměje se tomu vtipu+ Občas pořádám hostiny o několika chodech, možná bych mohl pozvat vás a bratra. +navrhne+ to je ono, možná jen musíte najít nové téma. nový úhel pohedu. +nakloní hlavu na stranu+ řekl bych, že v umění je to jako v našich sezeních. není špatná odpověď, ani špatné dílo. Máte ráda operu? +sklouzne očima po její tváři+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz