Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Byron » 12 úno 2013 16:23

Obávám se, že neumím, madame. +řekne Jeefes+
Aby on nebyl krmení pro Marušku. +zasměje se+ Jamajskej přízvuk. Ty seš úžasná. +směje se+ Vážně dokonalá. +dá jí pusu na tvář+ A proto tě tak miluju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2013 17:32

To je škoda. +rozesmutní ji to+ Nee, Jeefese nezkrmíme, dyť ho potřebujem. +uculí se na číšníka+ Jo, a ty jsi pěkná kecka. +zasměje se+ Už jsem ti tu princeznu Leiu slíbila, tak se nemusíš snažit. +mrkne na něj, a jak opadává ten marihuanovoalkoholovej opar, připadá si najednou děsně unavená+ Však já tebe taky. Protože jsi takovej magor. +uculí se a přitulí se k němu, nosem se mu otře o prohlubeň mezi krkem a ramenem+ Nepůjdem už? +koukne na něj nahoru prosebně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2013 17:55

Jo? +zasměje se+ Tak to já už se snažit nebudu. +mrkne na ni a vezme ji do náručí+ Chceš? +přikývne+ Tak půjdem. Jeefesi! +luskne na něj+ Odvoz, dáma chce jít domů. A počítáme s tebou na naší korzárské šalupě.
Jistě pane. +přikývne Jeefes+ Vezmu si svůj hák na ruku a dřevěnou nohu. +řekne s kamenou tváří, než je přemístí k Vici domů jediným dotekem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2013 18:18

No to zas ne, snažit se klidně můžeš. +zazubí se+ Já jen že tě mám úplně prokouknutýho. +líbne ho na tvář se smíchem a mávne na Chrise, že jdou domů, ať na ni nečeká+ Jeefesi, ty jdeš taky, je ti to jasný. +zamrká na něj+ Ale počkej, nejdřív se musíme rozlo- +a už jsou pryč+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2013 18:31

Remus Lupin píše:*směje se* zníme jako manželé po dvaceti letech...*zavrtí hlavou* jo táák...to je pěkně nefér, víš? Chlapi mají žárlit a damstvo hned přikročí k vyškrábávání očí? *vrtí naoko pobouřeně hlavou, pro jistotu si ji chytne pevněji* hm... ale musím tě upozornit, že se mnou máš i v tomhle takovou..výjimku "vlčího páru".*zavrčí ji tiše u ucha*

Manželé po dvaceti letech se ale nemilují tak, jako my dva +mrkne na něj vesele a pak se jakože vážně zamyslí+ Myslíš, že za dvacet let budeme ještě pořád spolu? +trošku si ho dobírá a culí se u toho+ Výjimku vlčího páru? Myslíš tím hierarchii vlčí smečky, kde alfa pár spolu zůstává celý život a nepáří se s jinými vlky? +říká to trošku zoologicky, ale podstata je stejná+ Já bych tě ani žádné jiné vlčici nedala, porvala bych se o tebe jako lvice +zasměje se a políbí ho láskyplně na rty+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2013 18:38

Jacob Downly píše:Někdy je společnost naobtíž, když chci být s někým sám. S tebou. +usměje se na ni a napije se+ Styx... +podívá se jí do očí+ Řekni mi něco o tvých touhách a o tvých snech. +požádá ji, nejistý její odpovědí, ale rozhodně ho to zajímá, ze sálu se k nim line hudba a smích lidí a on na ni hledí okouzlen její krásou v této noci+

+pohlédne na něj, v očích se jí mísí překvapení s potěšením+ Ještě nikdo se mě na nic takového nikdy nezeptal +usměje se a pak se zahledí kamsi do dálky a přemýšlí chvíli nad odpovědí, popíjí přitom šampaňské+ Mám spoustu tužeb a nesplněných snů. Asi jako každý člověk. Ale nevím, jestli ti je můžu prozradit +pohlédne zase na něj+ Co když se mi pak už nikdy nesplní? +mrkne na něj šibalsky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 19:02

CHRISTIAN: Možná zjistíš, že toho vydržím hodně. +zazubí se na něj vesele, když na důraz svých slov mírně rozhodní paže až jí málem spadne zákusek z talířku+ Jsi její bratr, ale je to její život a její rozhodnutí. S křikem a výčitkami s tím nic neuděláš, akorát s tebou přestane mluvit. +mluví o něco tišeji a takovým lehkým téměř něžným tónem+ Každý dospíváme jindy. A navíc, přijde mi, že je i zamilovaná. Což je nejspíš trošku vražedná kombinace. +pokrčí trošku bezradně rameny. nakloní hlavu mírně na stranu a zamyšleně mu naslouchá, přemýšlí nad jeho slovy+ Tys nikdy neporušoval pravidla? +zajímá se, než k němu obezřetně přistoupí a dlaň mu zlehka položí na paži, jako by měla tendenci ho konejšit, nelíbí se jí jak posmutněle se tváří+ Ona se srovná. Jen se musí dostat přes to rebelské období. Popasovat se se všemi těmi pravidly, která jí možná přijdou příliš svazující. +mírně se pousměje, jako by ho nabádala k úsměvu+ Protože to bys nechtěl. Vážně, věř mi. Nechtěl bys aby byla víc jako já, kdybys věděl jaký bylo moje rebelský období. Když nad tím někdy přemýšlím, tak mám dojem, že z toho všeho musela moje sestra zešedivět a teď si tajně barví hlavu. +vesele se na něj usměje+ Když to tak poslouchám, mám čím dál tím větší pocit, že bych tu tvojí malou princeznu někdy ráda viděla. +poznamená mimoděk s úsměvem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 úno 2013 19:03

Rebecca Altamirano píše:+vzhlédne a usměje se na Tonyho+ Jasně, že jo. Tedy pokud ti nevadí společnost v depresích tonoucí upírky. +ušklíbne se ještě.+ Ale opíjet se s někým dalším je vždycky lepší, než opíjet se sama. Nevypadá to tak blbě. +uculí se.+ A jak se pořád máš? Dlouho jsem tě neviděla... +zadívá se na něj zamyšleně.+ Vlastně na té akci-kostel. +vzpomene si.+

+ochotně si k ní přisedne+ Proč ne... moc rád se s tebou opiju. Odkdy mívají upíři deprese? +přiťukne si s ní a napije se+ Přesně tak... na té akci, ale tam jsem byl lehce zaneprázdněn, tak jsem neměl moc času zaskočit a popovídat si +ušklíbne se+ A jak se máš ty? Sluší ti to čím dál víc +prohlíží si ji+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Christian » 12 úno 2013 19:37

A ty zjistíš, že si nedělám legraci, když říkám, že neumím vařit. Povečeříš krásně namazaný chleba s máslem. +zasměje se+ Vždyť já vím, že máš pravdu. Jen mi dělá trochu problémy se s tím srovnat. +povzdychne si a usměje se na ni+ Až po uši. +přikývne nepříliš nadšeně+ A vždycky si vybere někoho naprosto neuvěřitelného, jako by mi to dělala naschvál. +zakroutí hlavou, vezme její ruku do dlaní a zlehka pohladí její drobné prsty+ Ale jistěže ano. +pousměje se+ Jak jsi řekla, každý někdy musí dospět. Jenže jsem přijal to, co ona nedokáže - že tohle je můj život a moje povinnosti a občas je jim prostě nutné něco obětovat. +pokrčí rameny+ Mám pocit, že se nesrovná. Ona taková byla vždycky a udělá cokoliv, aby tomu životu utekla, i kdyby za sebou měla spálit všechny mosty. A jen tak mezi námi... +nakloní se k ní blíž+ někdy jí to hrozně moc závidím. +pousměje se trošku, ale oči má smutný, skloní se, aby jí políbil ruku a když se narovná, už se zase kontroluje+ Tak rebelka, hm? +prohlíží si ji přimhouřenýma očima+ Copak jsi vyváděla? +zajímá se vesele+ No až vyhraju soud, nebude důvod, proč bys nemohla. +přikývne s úsměvem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 20:03

Tak já si přinesu nějaký salám a sýr, aby ta večeře nebyla tak strohá. +zazubí se na něj vesele+ Myslím, že s tím má problém asi každý starší sourozenec. +pousměje se s lehkým pokrčením ramen+ Nemyslím, že by to dělal schválně. Nejspíš jí jenom takový typ můžu přitahuje. V tomhle si asi člověk moc nevybírá. +poznamená zamyšleně, jak nad tím ještě zpětně uvažuje+ Myslím, že vy muži to máte o něco jednodušší. To všechno přijmout a poprat se s tím se všemi těmi světlými i tmavými stranami takového života. Nemusíte ze sebe dělat někoho jiného. U žen je to prostě jen trošku složitější a zdlouhavější proces, zejména když mají tvrdohlavou povahu. +zlehka se pousměje+ Nikdy není pozdě změnit svůj život. +zabrouká tiše, s podivným pocitem, který nedokáže identifikovat+ Áh... ne to nechceš vědět vážně. Já se tady celou dobu snažím, abych vypadala jako dospělá a dobře vychovaná dívka a teď mám ten dojem zkazit? +na oko se zhrozí, ale vesele se přitom usmívá+ Tak to se budu těšit na to až jí poznám. +usměje se nadšeně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky