od Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 01:35
Ne, ne, ne, ne... +kroutí zamítavě hlavou a vesele se směje+ Jestli já riskuju, že se v případě prohry pravděpodobně zmrzačím v kuchyni a ještě tě přiotrávím... tak ty taky. Žádná restaurace ani hospoda... o tu se můžeme vsadit jindy. +zazubí se na něj vesele, zejména když si ho představí se zástěrou a vařečkou v ruce, což je vcelku rozkošná představa, takže se opět rozesměje+ Co myslíš, že se stane, když přijdete domů a ty se na ní rozzlobíš kvůli tomu, co tu prováděla? Bude na tebe akorát křičet, že to není tvoje věc a že je to její život. Ty pak vyletíš taky... a neskončí to pěkně. +potřese nad tím trošku smutně hlavou, sama má zkušenosti s neshodami se sestrou+ Neříkám, že bys s ní o tom neměl mluvit vůbec, jen smažil nehádat se a nezvyšovat hlas, nekřičet. Tvojí sestru vlastně vůbec neznám. Jen se nejspíš dostala do období, kdy se bouří proti veškeré výchově. Znám to. Něčím takovým jsem si sama prošla a ty hádky se sestrou, která nesouhlasila s mým chováním, nebyly hezké. I když jsem věděla, že to se mnou myslí dobře a nechce aby se mi něco stalo. Byla jsem na ní příšerně naštvaná, protože jsem měla pocit že mi do všeho mluví a nenechá mě dělat vlastní rozhodnutí. Prostě jsem si na všechno chtěla přijít sama. +bezradně trhne rameny a zamračí se+ Tak teď už máš, jestli chceš. +usměje se na něj měkce+ Jen nezaručuju, že ze mě bude padat jedno pravdivý moudro za druhým. +varuje ho, když si od něj přebírá talířek s dortíky+ No... myslím, že štěně je dobrá volba... psi jsou velmi věrní a přátelští. +pokývá s úsměvem hlavou+