Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 01:35

Ne, ne, ne, ne... +kroutí zamítavě hlavou a vesele se směje+ Jestli já riskuju, že se v případě prohry pravděpodobně zmrzačím v kuchyni a ještě tě přiotrávím... tak ty taky. Žádná restaurace ani hospoda... o tu se můžeme vsadit jindy. +zazubí se na něj vesele, zejména když si ho představí se zástěrou a vařečkou v ruce, což je vcelku rozkošná představa, takže se opět rozesměje+ Co myslíš, že se stane, když přijdete domů a ty se na ní rozzlobíš kvůli tomu, co tu prováděla? Bude na tebe akorát křičet, že to není tvoje věc a že je to její život. Ty pak vyletíš taky... a neskončí to pěkně. +potřese nad tím trošku smutně hlavou, sama má zkušenosti s neshodami se sestrou+ Neříkám, že bys s ní o tom neměl mluvit vůbec, jen smažil nehádat se a nezvyšovat hlas, nekřičet. Tvojí sestru vlastně vůbec neznám. Jen se nejspíš dostala do období, kdy se bouří proti veškeré výchově. Znám to. Něčím takovým jsem si sama prošla a ty hádky se sestrou, která nesouhlasila s mým chováním, nebyly hezké. I když jsem věděla, že to se mnou myslí dobře a nechce aby se mi něco stalo. Byla jsem na ní příšerně naštvaná, protože jsem měla pocit že mi do všeho mluví a nenechá mě dělat vlastní rozhodnutí. Prostě jsem si na všechno chtěla přijít sama. +bezradně trhne rameny a zamračí se+ Tak teď už máš, jestli chceš. +usměje se na něj měkce+ Jen nezaručuju, že ze mě bude padat jedno pravdivý moudro za druhým. +varuje ho, když si od něj přebírá talířek s dortíky+ No... myslím, že štěně je dobrá volba... psi jsou velmi věrní a přátelští. +pokývá s úsměvem hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2013 10:13

Jacob: Už máš dost společnosti? +uculí se, jak chce být sám a odvede ho z hlučné místnosti na terasu vedle tanečního sálu+ Konečně ticho a klid... někdy to je vážně potřeba +vezme si od něj sklenku šampaňského a napije se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2013 11:25

Jistě slečno. +odpoví a pořád vypadá jak vytesaný z kamene+
Já mám lepší nápad. +zasvítěj mu oči, jak se mu u nápadů stává+ Naučíme ho aportovat plný flašky. A sudy s rumem. A bude nám je nosit z jinejch lodí. Budem nejděsivější piráti na celým světě! Naše pověst nás bude předcházet! +úplně se v tom vidí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 12 úno 2013 12:06

Někdy je společnost naobtíž, když chci být s někým sám. S tebou. +usměje se na ni a napije se+ Styx... +podívá se jí do očí+ Řekni mi něco o tvých touhách a o tvých snech. +požádá ji, nejistý její odpovědí, ale rozhodně ho to zajímá, ze sálu se k nim line hudba a smích lidí a on na ni hledí okouzlen její krásou v této noci+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » 12 úno 2013 13:23

Styx píše:Remus: To není samozřejmost... to je láska. I po těch letech +rozesměje se a hned s ním hupsne zpátky do kola a točí se tam, až jí lítá sukně až za krk+ Jaké vážně? +čte mu myšlenky:)+ To platí jenom pro muže... těm trocha žárlivosti neuškodí. U žen je to jiné... ty svým sokyním rovnou vyškrábou oči a rozcuchají účes +směje se na plné kolo+

*směje se* zníme jako manželé po dvaceti letech...*zavrtí hlavou* jo táák...to je pěkně nefér, víš? Chlapi mají žárlit a damstvo hned přikročí k vyškrábávání očí? *vrtí naoko pobouřeně hlavou, pro jistotu si ji chytne pevněji* hm... ale musím tě upozornit, že se mnou máš i v tomhle takovou..výjimku "vlčího páru".*zavrčí ji tiše u ucha*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 12 úno 2013 13:28

Margarit Black píše:*po dlouhém bruslení se nakonec převlečou a jdou si na chvíli sednout a pořádně se nadlábnou..z toho tréninku jim celkem dost vyhládlo*

Heh, vypadáte, že v NY došlo jídlo...*uculí se, jak je vidí okupovat rauty a uzme si taky něco, aby nevypadala u toho jídla blbě, že stojí a nejí :D *
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Christian » 12 úno 2013 13:45

No jak myslíš, ale pamatuj si, žes to na sebe přivolala sama. +zasměje se vesele+ Tak tedy jindy. +přikývne a zní to skoro jako slib+ No a to je právě ono, vzhledem k mému postavení vůči ní to přece je moje věc. +rozhodí rukama+ Tomuhle se přece říká puberta. +uculí se jedním koutkem+ Kdyby jí bylo šestnáct, prosím, ale ve čtyřiadvaceti už by to snad měla mít za sebou. +zavrtí hlavou, ale usměje se na ni, jako že se nezlobí na ni+ Co mi vadí je, že... +zamyslí se, jak by to nejlíp zformuloval+ nerespektuje pravidla. Narodila se s určitým postavením, využívá práva, která z toho vyplývají, a ignoruje povinnosti a omezení, která s tím přichází. Dělá si co chce, a to my... nemůžeme. +podívá se na ni trošku posmutněle+ Děkuji. +usměje se na ni vděčně+ Já myslím, že mluvíš velmi moudře, na to jak jsi mladá. Proč nemůže být moje sestra trochu víc jako ty? +potřese pobaveně hlavou+ Mohl by to být dobrý způsob, jak ji vést k zodpovědnosti a starání se o někoho. +přikývne+ A s pejskem na vodítku bude neodolatelně roztomilá. +usměje se široce+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2013 13:50

Budeme mít anglickýho kormidelníka. +nadchne se+ To bude hodně děsivý, představ si, že seš pirát alkoholik a jednou ráno se probudíš a všechen tvůj rum je pryč. +zahihňá se+ Všichni piráti budou prchat jen co zdálky uvidí záblesk zelený na obzoru, ale našemu Krakenovi nikdy neutečou. V každým přístavu budou plakáty s našima fotkama, babičky budou pověstma o nás strašit malý děti a když někdo vysloví jméno naší lodi, zableskne se. +píše už pomalu scénář+ A budeme mít piráta s dřevěným okem. Že jo? Prosíím. +koukne na něj štěněcky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2013 14:24

Na ty plakáty si musíme najmout nějaký slušný kreslíře, aby nás pořádně vystihli, chápeš, nemůžem tam být přece odfláklý. +plánuje+ Jistě, zlato, můžeš mít piráta s dřevěným okem. A já budu mít mluvícího papouška, bude takhle velkej +ukáže půl metru+ a bude strašně vzdělanej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2013 15:19

No jasně, musíme tam vypadat děsivě. +přikývne+ Ty Jeefesi, umíš kreslit? +koukne po něm+ Jů, tak jo! +poskočí nadšeně+ Můj pirát s dřevěným okem bude krmit Marušku. Teda jako toho Krakena. +plánuje+ A naučíme toho papouška jamajskej přízvuk a taky říkat "Pomoc, jsem uvězněnej v podobě papouška." +uchichtne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky