Pokoj pro hosty - 1

Sídlo Rebeccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pokoj pro hosty - 1

Příspěvekod Payne » 26 zář 2016 01:31

To by snad šlo, zkusím je nějak ukecat. Ale Andy nemůže, prý mají nějakou rodinnou oslavu. +odešle to a pak se několik minut nerozhodně kouše do rtu, než konečně připíše+ Asi jsem sobec, ale jsem radši, že nepůjde. Aspoň budu moct být hlavně s tebou:)) +přidá červenajícího se a andílkovskýho smajílika a rychle to odešle, než si to rozmyslí:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 26 zář 2016 23:31

Jasný, dej vědět, jak to šlo. +odepíše, a když přijde její dodatek, rozculí se jako pako, ještě že je sám v pokoji a nikdo ho nevidí+ Taky jsem radši. ;) Zatancuješ si se mnou? :)) +přidá, natáhne se na postel a culí se+ Myslím na tebe. :) :-* +dopíše+
Dean

Příspěvekod Payne » 27 zář 2016 00:47

Jasný, dám. Nejspíš mi to dá trochu zabrat, ale udolám je. Oba. :P :) +usmívá se trochu nablble, ale ten úsměv zmizí, když si přečte další větu. Tancovat?! Bože, vždyť neumí tancovat! Úplně jí z toho polije ledovej pot, ale usoudí, že nejlepší bude kápnout božskou hned a ne až na místě+ Nooo, moc ráda....+napíše tak neurčitě a odešle to a za chvilku dodá+ ...když mě to naučíš.:) :oops: :roll: +strašně se červená a když si přečte poslední část, úplně cítí, jak jí poskočilo srdce a zase se culí jak pako+ Já na tebe taky. +přizná a je ráda, že na ni nevidí, protože je asi rudá,jak rajče+ Docela často...:) +zase se nervózně kouše do rtu, než to odešle, ale nakonec ten enter zmáčkne+
Payne

Příspěvekod Dean » 27 zář 2016 11:37

myslim, ze to nemá zadny pravidla, nebo ja aspon zadny neumim.:D +odepise a culi se+ proste se jen tak potacis do rytmu. +doda a ponekud ho polije horko, co kdyz ji jeho tanecni pohyby budou pripadat totalne trapny??+ ale nemusime, uvidime;) +pripise tam a pak se zase musi rozculit+ joo? No doufam ze jenom v dobrym...;) :heaven: +napise, na chvilku zavaha a zapne fotak, asi deset minut steluje spravnej uhel, dvakrat si predela vlasy, a pak nakonec vybere jednu z dvaceti fotek a posle ji to+ abys nezapomnela jak vypadam.:P :D +pripise. Uz je vecer, tak je akorat ze sprchy a bez trika, a je to videt asi tak pod prsa+
Dean

Příspěvekod Payne » 27 zář 2016 20:29

Tak jo, to jsem hned klidnější :P :) +usmívá se a už se začíná opravdu docela těšit, takže doufá, že dostane propustku:D+ No rozhodně jenom v dobrým :P ;) +začíná mít v obličeji trochu křeč z toho nepřetržitýho úsměvu a je ráda, že ji nikdo nevidí. Když se objeví fotka, úplně na chvilku zapomene dýchat a když se vzpamatuje, bleskurychle si ji stáhne do mobilu, protože tohle rozhodně musí mít neustále po ruce:D+ Myslím, že to fakt nehrozí :) :3 a po takový přípomínce obzvlášť :3 :-* +zrovna začne přemýšlet, že by taky nějakou poslala, když se tam s tichým prásknutím objeví skřítek+

Slečno Payne, ve velké jídelně se podává jídlo, pan Butch to nazval jako První jídlo a nám se to líbí. +oznámí jí důležitě svým vysokým hláskem a ukloní se, až mu ušiska ometou podlahu+ Jestli ale budete chtít, přineseme vám jídlo sem.

+lekne se jen maličko, už si na tyhle postavičky celkem zvykla+ To je dobrý, přijdu dolů. Děkuju ti, Selly. +usměje se na něj a když se šťastným úsměvem zmizí, uvědomí si, že má fakt hroznej hlad+ Musím jít, zlato, ve velký jídelně se podává První jídlo. +napíše rychle a přidá šklebícího se a vysmátýho smajlíka+ Řeknu ti, že je to tady fakt sranda, připadám si, jak někde na hradě. Vlastně moment, on to je hrad. :D +dopíše a vůbec si neuvědomí, jak ho to oslovila:D To asi ten hlad:D+ Zase se ozvu, pa :-* +zaklapne noťas, rychle se převlékne do oblíbených džín a jednoduchého černého trička a vyrazí do jídelny. Po cestě se musí už jen jednou zeptat skřítka na cestu, což považuje za dobrý skóre:D+
Payne

Příspěvekod Payne » 10 říj 2016 18:48

+jen co je zpátky v pokoji, bleskově se převlékne do pohodlných sportovních kalhot a bílého tílka, vlasy si stáhne do culíku a vezme si láhev s vodou z malé ledničky, co má v pokoji a ze skříně ručník. Pak si sedne na postel a přitáhne si notebook, aby rychle napsala Deanovi+

Vishous a ostatní mě budou trénovat! Ještě jsem s nima nemluvila, ale asi na to za chvíli dojde. Becca se mnou chce taky o něčem mluvit. +odešle to a vzápětí ještě přidá+ Snad to nebude nic blbýho. +zadoufá; pak se chvilku kouše do rtu, než se odhodlá a ještě dopíše+ Stýská se mi....jak se máš? +přidá smutného a červenajícího se smajlíka a odešle+
Payne

Příspěvekod Dean » 10 říj 2016 20:15

Hustý! +odepíše během chvilky+ to je dobře. :) +připíše, a fakt to tak vnímá, je mu jasný, že V si dá bacha, aby jí neublížil, a když se o sebe zvládne postarat, tak jenom dobře pro všechny+ Jo? +odešle a okusuje si vnitřek tváře+ tdoufám, že to bude ok. +napíše+ a že tam nepůjdeš sama. +našpulí trochu rty, odhaduje, že se jí to nebude moc líbit, ale odpustit si to nemíní+ Mně taky. :Love +přidá za to+ Ráno se mnou mluvil Jade, prý mě čekají nějaký nový lekce. +napíše po chvilce, trochu se zaváháním, ale uklidní se, že jí tím přece nic neprozrazuje+ Byl fakt divnej... mám pocit, že se něco děje, ale skoro nikdo nic netuší. +dopíše k tomu+ A nechceš se někdy vidět? pustí tě třeba ven? ;) +zeptá se+
Dean

Příspěvekod Payne » 10 říj 2016 22:44

To teda jo, těším se, ale jsem i trochu nervózní. +přizná, ale nadšení je i z toho psanýho projevu jasně znát+ Určitě jo, přijdou za mnou do pokoje, V. i Becca. Budu v pohodě, neboj. ;) +nevadí jí, že na to pořád naráží. Aspoň zaatím:D+ Vážně? A vůbec nevíš, čeho se to může týkat? +hned nad tím začne přemýšlet a trochu se mračí. To jí ale přejde, když si přečte zbytek zprávy+ A to se mě ptáš? :P Jasně, že chci ;) A určitě mě pustí, nejsem přece vězeň. +taky si trochu zaryje, jenom úplně zlehka :D+ Máš na mysli něco konkrétního? +ptá se hned zvědavě a je jí srdečně jedno, kam by šli, hlavně že by byli spolu+
Payne

Příspěvekod Dean » 10 říj 2016 23:06

to zvládneš, jseš dobrá. :) +uklidní ji a musí se uculit, pač si ji úplně umí představit, jak vibruje nadšením+ Tak jo, já ti věřím ;) +napíše, ale pro sebe si povzdychne, ne, pořád se přes to nepřenesl :D+ no... myslím, že možná brzo půjdu do akce. naostro. +odepíše váhavě, ale věří jí, že to nikde vytrubovat nebude+ ale nesmím to nikde říkat, ani ostatním. +dodá, a i když to nedává najevo, uvnitř se na to celej třese+ Tak super. :P +odpoví+ Ani ne, venku se teď už moc bejt nedá... můžem si zajít někam sednout.:) +taky je mu to docela jedno, pokud bude s ní+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 říj 2016 02:06

Vishous píše:Leelan bezpečnostní situace se změnila o 180 stupňů. +Zkonstatuje a na cestu si vezme ještě pár proužků osmažené slaniny. Pak se ale v kroku zastaví a otočí se k ní.+ Vážně? +Nakrčí čelo a trochu zatne čelist.+ Teda jako, je to skvělý rozhodnutí a já ho naprosto schvaluju a podporuju, jenže... +prohrábne si vlasy rukou a promne tvář.+ Přece jsem jí slíbil, že ji tam zavezu na motorce, nesnáším, když sliby nedodržím +zavrčí.+ Ale máš pravdu, nejspíš není nic, co by naše bezva parta nezvládla naučit jednu studentku. +Už v hlavě vidí jak ji učí různý jazyky, a kybernetiku, a spoustu dalších věcí a docela se mu to líbí.+

Jo, bohužel. +povzdechne si; radost z toho nemá, protože tohle defakto zcela zazdilo její snahu o to, aby Payne měla co nejnormálnější dospívání+ To ještě klidně dodržet můžeš, bude si tam muset dojet pro věci. +mrkne na něj a musí se usmát, když vid, jak je tou představou nadšený+ Ale připrav si nervy, nebude to jednoduchý. Nesmíš zapomínat, že je zamilovaná. +cukne koutky a vzápětí zaklepe na dveře Paynina pokoje+ To jsme my, můžeme dál? +zavolá přes dveře a když je pozve dál, vejde dovnitř. Usměje se na ni, když vidí, že je už převlečená v tréninkovým oblečení.+ Chtěla bych si s teboou o něčem promluvit. Asi nebudeš mít moc radost a věř mi, že kdyby byla jiná možnost, tak ji využiju. Bohužel ale není. +koukne na ni vážně a sedne si na kraj postele+ Rozhodla jsem se, že už nebudeš chodit do školy. Není to bezpečný a já nehodlám nic podcenit. +dívá se jí do očí a snaží se z její tváře vyčíst, jaká reakce bude následovat a trochu napjatě čeká i nějakž ten výbuch:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member