Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 23:53

+je poněkud překvapen, protože to použil spíš jako slovní obrat, než že by se skutečně chtěl vsázet+ Přece se nemohu vsázet s dámou. +usměje se na ni a v očích mu blýskne+ Ledaže bys měla návrh, který nelze odmítnout. +pozvedne obočí významně, ale cukají mu koutky+ No, ano, to je moje malá sestřička a právě dělá ostudu. +pohoršeně zavrtí hlavou+ To je mi líto. +řekne vážně a tak podivně máchne rukou, jako by jít chtěl konejšivě pohladit po ruce a na poslední chvíli si to rozmyslel+ Nádherní prý jsou. +přikývne s úsměvem+ Ehm. +odkašle si poněkud rozpačitě a není si úplně jistý, jak by měl zareagovat+ Dort! Jistě! +chytne se toho honem a začne jim nandavat kousky na talíř a v duchu si říká, do čeho se to proboha namočil :D + Aha, takže to je trochu víc, než jen mazlíček. +zasměje se+ To je jasné, člověk nikdy neví, jak mohou zvířata se svou vlastní magií zareagovat na něco takového. +přikývne, jako kdyby běžně posílal vlky do jiných světů+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 23:57

No samozřejmě, to bude moje hlavní pracovní náplň. +pokýve vážně hlavou+ Ale nejdřív ze všeho musíme vymyslet strašně epický jméno pro naši loď. +vztyčí prst a tiše zasténá, když jim Byron objedná rum, protože už vidí tu kocovinu+ No tobě to kapitánování jde samo. +uculí se, jak tam komanduje Jeefese+ A musíme si sehnat ty třírohý klobouky!
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2013 00:08

Jo, klobouky a šavle. +přikybuje a já budu mít ještě ten šátek a klípec na oku. +jedno oko si zakryje rukou+ Jenže takhle zas nic nevidím. +trefí rum až napodruhý, tak si ruku z oka radši sundá a vklidu se napije+ A naše loď se bude jmenovat.... jmenovat... +rozhlíží se kolem a snaží se chytit inspiraci+ Zelená víla!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 00:12

+přimhouří lehce očka a zamyšleně si prstem přejede přes rty+ To je těžké, takhle něco hned vymyslet... ale co třeba... když prohraju, tak bych ti mohla něco uvařit, ale nezaručuju, že tě omylem neotrávím. +zazubí se na něj vesele+ Nezdá se, ale že by si toho někdo všímal. Jako by byli všichni zvyklí a nepřišlo jim to... nějakým způsobem pobuřující. +rozhlédne se kolem sebe sledujíc páry a hosty kolem nich+ Člověk se s tím vším naučí žít. +pokrčí rameny a trošku křečovitě se usměje. sleduje ho, jak se rychle chytil jejího nápadu s dortem a vrhl se na to, aby jim obou zdá se nandal na talíř pořádnou nálož. chvíli ho jen sleduje, rudá až za ušima, než jí koutky úst začnou cukat v úsměvu a po chvíli jí ze rtů unikne tichý smích. takový ulehčený, zejména když jí napadne, že kdyby něco někdy bylo, tak lepší že se to dozvěděl hned, než mu to vysvětlovat tak říkajíc na poslední chvílí :D + Já... moc se omlouvám... někdy mluvím dřív, než si stačím rozmyslet, co vypustím z úst... zejména, když se cítím uvolněně a v bezpečí. +zatváří se velmi kajícně a omluvně, upírajíc na něj svá zelená očka+ No právě, nechci riskovat, že by se mu něco stalo. +pokývá vážně hlavou+ A co ty? Máš nějakého "mazlíčka"? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2013 00:24

Šavle né, já bych se zakuchla při chůzi. +zasměje se+ Já budu mít tvrďáckej nůž ve škorni. +rozhodne se a taky se napije rumu+ Hm, to není tak hnusný. +zhodnotí to poněkud překvapeně+ Jó! A celou jí natřem nazeleno. Teda my né, naši poskoci. +upřesní to+ Slyšels, Jeefesi. +koukne po něm nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2013 00:32

Jo, takže se kuchneš, až se budeš zouvat. +zasměje se a zapálí si+ Tvrďáku. Budeš Tvrdá Vici. Tak. To bude Jeefes Kamenná tvář. +ukáže na Jeefese+ A Zelená víla. +zasměje se+ Ty, já myslím, že nás nemá šanci nikdo zlikvidovat. Jsme nejlepší.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 12 úno 2013 00:36

To beru. +souhlasí s úsměvem+ Ale nepřál bych ti, abych prohrál já, protože umím maximálně chleba s máslem. +zasměje se+ No, já jsem byl rozhodně vychován jinak. +stiskne poněkud rozčíleně skleničku+ Krucinál, ona byla taky vychovaná jinak. +zakleje najednou vytočeně, Vici doma očividně dostane kouř, pak potřese hlavou a silou vůle se uklidní+ Omlouvám se. +usměje se na ni zase+ Málokdo mě umí rozčílit tak, jako ona. +povzdychne si a radši se k nim otočí zády+ To naučí. +přikývne vážně, očividně to zná z vlastní zkušenosti+ Jejda. +koukne trochu rozpačitě na tu porci pro regiment, co jim nandal+ To jsem asi trochu přehnal, že? +zasměje se a půlku tam toho vrátí zpátky+ To je v pořádku. +mávne nad tím rukou+ Vůbec jsem o tom neměl začínat. +zavrtí hlavou pobaveně+ Těší mě, že se v mé společnosti takhle cítíš. +usměje se vřele+ Nemám, pouze svoji poštovní sovu. +přizná se+ Jako dítě jsme žádná mít nesměli, pak jsem byl na studiích, a pak jsem měl malé dítě, nikdy na to nebyla příležitost.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 00:52

+překvapeně zamrká, že s tím souhlasí, ale vzápětí se rozesměje+ I chleba s máslem je skvělá volba, pokud ho opravdu umíš udělat. +usměje se na něj s veselými plamínky v očích. těká pohledem od dvojce k Christianovi a zpět, sledujíc jeho reakci. má chuť položit mu dlaň konejšivě na paži, přemýšlejíc jestli by ho to trošku ukonejšilo, ale zažene tu nevítanou myšlenku+ Ne, nic se neděje. Myslím, že máš o ní jen strach. To je pochopitelné. +zlehka se pousměje+ Nešťourala bych do toho. Nemá to cenu, akorát se pohádáte a k lepšímu se nic nezmění. Sama musí přijít na to, že... +zarazí se, když jí dojde, že mluví do něčeho, o čem nic neví a do čeho jí zřejmě asi i nic není+ Promiň... nic mi do toho není. Já jen, že vidím jak tě to naštvalo, a když si předtím říkal, že bys s ní rád zlepšil vztahy. +pokrčí zlehka rameny a raději stočí svojí pozornost jinému tématu+ Jo, trošku jo. +souhlasí s ním se smíchem+ Myslela jsem na jeden maximálně dva kousky. +vrtí nad tím pobaveně hlavou+ No, je to trošku nezvyk. +nepatrně se ošije a natáhne se pro jeden ze zákusků+ A to si nikdy žádného mazlíčka nechtěl pro sebe nebo pro svojí dcerku?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2013 00:56

Furt lepší ufiknout si lejtko, než propíchnout si zadek. +zazubí se, zatímco Jeefes dostojí svýmu pirátskýmu jménu a nehne brvou+ Jeefesi ty seš angličan, viď? +ohodnotí ho pobaveně+ Jsme naprosto nejlepší. +souhlasí+ Jsme tak drsný, že si ochočíme Krakena a naučíme ho aportovat prázdný flašky. A všichni se budou třást v hrůze z našich jmen. +maluje si to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 12 úno 2013 01:09

Já myslím, že v tom nepravděpodobném případě, že bych prohrál, tě spíš vezmu někam na večeři. Děsům mého vaření tě nevystavím, neboj. +zasměje se+ Mám o ni strach. +přizná se+ Vždycky do všeho skočí po hlavě a pak přitáhne s brekem, že si nabila kolena. Pořád je to moje malá sestřička. +pokrčí rameny s mírným úsměvem+ Ale kdo jiný jí má tyhle věci říkat? Copak to není moje úloha, starat se o ni a chránit ji? +podívá se na ni, jakoby se na to vážně ptal+ Nemusíš se omlouvat, já... si o tom asi potřebuju s někým promluvit, a nemám s kým. +pokrčí rameny s úsměvem+ Tak prosím. +upraví počet zákusků podle jejího požadavku a podá jí talířek+ No prostě jsem ho mít nemohl, tak jsem si o tom zakázal uvažovat. +zapřemýšlí o tom+ Proč po něčem toužit, když vím, že to nemůžu mít? +pokrčí rameny+ A Van je ještě maličká, možná až bude větší, koupím jí štěně. +usměje se při vzpomínce na dceru+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky