Druhé patro, apartmán na konci chodby - Gabriel a Syr

Sídlo Rebeccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Druhé patro, apartmán na konci chodby - Gabriel a Syr

Příspěvekod Gabriel » 20 zář 2016 13:24

Taky bych řekl. +zasměje se tlumeně a líbne ji na nos+ No jak říkám, paličatá. +protočí oči a zatahá ji za pramen vlasů+ Ale dobře, slibuju, že o tom neřeknu ani slovo. +ustoupí nakonec. Přesně podle teorie, že chlap po skvělém sexu přistoupí na všechno:D+ Já nejsem proti, takže jestli chceš...+pousměje se+ Ale jestli chceš ještě zůstat Beccy nablízku, tak tady zůstanu s tebou. +koukne jí vážně do očí a pohladí ji po tváři+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 zář 2016 10:45

Jo, to jsem celá já. +Sleze z něho, a pořád ji tak hezky bolí i ty svaly, o kterých nevěděla, ale nejen je. I celý tělo.+ Děkuju +skloní se a hezky ho políbí. Pak na sebe hodí nějaké oblečení, opláchne si obličej a vyčistí zuby.+ Mám hlad jak vlk, ale fakt jako ukrutnej, půjdem se najíst? + Zbytek katastrof budem řešit až jak se uvidí.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 26 zář 2016 01:25

Za málo, lásko. +zavrní a polibek jí důkladně oplatí; zatímco je v koupelně, oblíkne se a vůbec se neobtěžuje zakrývat kousance na krku a škrábance na předloktích. Ona taky rozhodně všechny jeho stopy nezakryje a to ho rozhodně docela dost rajcuje+ To zní jako geniální nápad, myslím, že bych snědl i medvěda. +zazubí se, chytne ji kolem pasu a zamíří do jídelny. A jde po čichu, jak jinak:D+
Gabriel
Kožoměnec

Předchozí

Zpět na Altamirano Hall