od Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 21:01
+vesele nad tím zavrtí hlavou+ Víš, že si zahráváš? Takhle se utužují sourozenecké vztahy? Vybrakováním knihovny? +zvedne nad tím na oko pohoršeně obočí, ale vzápětí se rozesměje+ A ty by si snad nebyl přilepený.. řekněme teoreticky... své nové přítelkyni? +zajímá se způsobem jako by jí to vlastně nezajímalo a jen ho škádlila. ve skutečnosti jí to zajímá, víc než by nejspíš mělo+ Myslím, že skutečné historické příběhy by byly skvělé. +rozhodne se po chvíli přemýšlení+ To je opravdu zvláštní, že je může vidět jen někdo... určitě bych je chtěla vidět. +rozhodne se tak nějak dychtivě a nadšeně+ Počkat, vy tu máte dokonce i jednorožce? +vykulí na něj opět překvapeně očka, než se zarazí a zamračí se+ Ale nejsou růžoví, že ne. Včera jsem viděla v televizi nějaký kreslený pořad a tam byli jednorožci růžoví. +zamračí se nad tím, tahle představa se jí zřejmě nezamlouvá+ Proč nemají rádi muže? +zajímá se pro změnu, když nad vzpomínkou na růžové jednorožce zavrtí hlavou+ Caesar je sestřin... no... něco jako zvířecí společník. Nikdo neví kde se přesně vzal, ale máme za to, že se objevil díky té záležitosti s magií. Je to bílý tygr s magickými schopnostmi... páni, když to řeknu takhle, tak to zní divně... +založí si ruce na hrudi, jelikož neví co s nimi+ ...prostě se umí proměnit z dospělého v mládě a zase zpět. Navíc mám dojem, že nám rozumí víc, než je zdrávo. +zavrtí nad tím vesele hlavou+ No každopádně mám dojem, že to bude zajímavá podívaná. Tedy z mojí strany. +zasměje se+