Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 11 zář 2016 20:40

No, ještě ji ale chytneme. +zasměje se a mrkne na ten gym a když se Sophie zase plazí, Robin na ni chvíli kouká a pak se začne plazit vedle ní, aby jí ukázal, jak se to dělá+ Hele, na ně! +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 20:47

jo, zatím. +uculí se+ za pár měsíců nám klidně uteče. +uchichtne se a pak se začne smát+ on ji to učí, no to je boží. +směje se, Sophii to teda ještě tak rychle nejde, ale vesele si brouká, když tam kolem ní robin juchá+

hehehe https://www.youtube.com/watch?v=Oql972Jht5k :D
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2016 20:52

(přesně tak! :D)
No ty seš hodnej pes! +směje se a podrbe Robina za uchem a pohladí Sophii+ Jo, jde jí to, však ji ohlídáme. +uchichtne se+ Jeefes nám s tím pomůže.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 20:58

pocem, ty šikulo. +uculí se na robina a dá mu z tašky nějakou dobrotu pro hodný psy+ budem se muset dost otáčet. +zazubí se na něj a dá mu pěknou pusu+ ale docela se na to těším. +usměje se a kouká jak sophie prstem strká do berušky, co se jí uvelebila na předloktí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2016 21:04

+Robin to hned zhltne a už somruje další, ocas jako vrtuli, všechno to s ním zametá, až ho Byron musí zklidnit+ Jo, to bude boží, až s ní budem běhat po parku. +pousměje se šťastně+ Taky se na to těším.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 21:12

já s ním chodím akorát do parku a na procházky, na cvičák nemám čas ani trpělivost, to musíš ty. +usměje se+ jo, a až se bude učit jezdit na kole. teda, ty ji to budeš učit, že jo. +uculí se+ Pak spolu můžete jezdit na výlety. +mrkne na něj+ a těším se na její první sníh a první vánoce, a tak. +představuje si to a trochu se o něj opře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2016 21:14

Jo, já ho cvičím. +usměje se a přikývne+ Neboj, on poslouchá, že posloucháš Robine? +zaculí se na něj a popleská ho po boku+ A na skejtu! Budu ji učit jezdit na skejtu. +pokyvuje hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 21:20

Já vím. +uculí se+ mně občas trochu odporuje, ale ne že by chtěl zlobit, spíš ho třeba zaujme něco na ulici a nechce moc domů, a tak. +usměje se+ Ale já ho necvičím, tak se nemůžu moc divit. +zazubí se+ No jasně. +uculí se+ koupíme jí tu malou cyklistickou helmičku a já vám dycky zabalím svačinu do batůžku a zamávám z okna, až pojedete na kola. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2016 21:26

Jo, on je pěknej puberťák, no. +zasměje se+ Ho to přejde, až vyroste. +přikývne s jistotou+ Jééé, to bude pěkný a my budeme jezdit v parku. +uculí se a je to děsně pěkný, jak si to představí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 21:34

jseš si jistej, jo? tebe to taky nepřešlo. +zazubí se vesele a dá mu pusu+ Jo, a já na vás budu čekat doma a až přijedete domů, uvařím vám horkou čokoládu a tobě do ní propašuju trochu baileys. +uculuje se a vyndá sophii z pusy robinův ocas, protože on by se klidně nechal ožužlat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House