Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 23:11

Hádej kde! +zavrčí a přitáhne si ji k sobě a začne ji líbat, jako by nemělo bejt zítra a přitiskne si ji za zadek k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 23:19

no, to já nevim. +odvětí mu do rtů, líbá ho stejně divoce a kousne ho do spodního rtu, tak že to fakt bolí. rukama mu zajede pod triko a poškrábe mu nehtama bedra, pak je odtamtud vytáhne, chytne mu ruce a přirazí mu je ke zdi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 23:29

To je fuk. +zamumlá jí do rtů, protože mu to je teďka vážně úplně jedno a kousne ji nazpátek a pak ještě do krku, aby si nemyslela, že tam zítra bude mít cucflek a zazmítá se v jejím sevření+ Já tě ošukám +zavrčí na ni a chytne její ruce, otočí ji a přitiskne ji ke zdi a políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 23:38

to teda není. +zavrčí, a když ji kousne, zasténá, protože si nemůže pomoct, už je v něm zase celá ztracená+ jo? +ušklíbne se trochu a jen hekne, pač vzápětí skončí připíchnutá na zdi, ruce vedle obličeje přitisklý do kamene a nemůže nic, a dost ji to bere+ myslíš, že tě nechám? +vydechne mu chraplavě do rtů a aspoň ho kousne a přitiskne se k němu bokama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 23:43

Nemáš na vybranou, kočko. +zavrčí jí do kůže, jak ji tam kouše a líbá a tiskne se bedra na její klín a v jeho klíně už je to tak docela cítit, jak se mu zvedá péro+ Jsem silnější. +vydechne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 23:55

umh. +zasténá poněkud nekoherentně, když ho cítí proti svýmu klínu, a otře se o něj, zaklání hlavu, aby jí líp mohl na krk, a je docela ráda, že je u zdi, pač ji nohy moc neposlouchaj, vyškubne mu jednu ruku, chytne ho za vlasy a odtáhne ho od svý kůže, aby ho mohla políbit, čím je vzrušenější, tím divočejc ho líbá+ a jsi si jistej? +zavzdychá, než mu tvrdě okousne rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 23:59

+když ho tak od sebe odtahuje, tak se mu napnou šlachy na krku a zavrčí+ Naprosto, kočko. +koukne jí do očí a přikývne, celej udýchanej a nadrženej+ Ty ne? +vydechne a klínem se otře o ten její+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 00:06

+koukne mu do očí a ten jeho pohled jí projede tělem rovnou do klína+ no, to se uvidí. +zavrčí a vystrčí na něj bradu+ a stejně mě štveš. +zavrčí na něj, přitiskne se klínem na jeho, sukni už má vyhrnutou někam k pasu, sjede dlaní po jeho těle a sevře jeho erekci v ruce, pořádně, aby to cítil, a vycení na něj zuby+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 00:14

To teda uvidí. +vydechne a zavzdychá a sténá, spíš vrčí a přirazí jí do ruky, sklouzne jí dlaní zase po jejím těle a prsty vklouzne bez přípravy do ní+ ty mě taky, Vici. +zasténá a nakrčí nos, aby zavrčel, ale místo toho ji pořádně políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 00:23

+vtiskne mu prsty do poklopce a když v sobě ucítí jeho prsty, tiše vykřikne, zrovna se mu pokouší rozepnout kalhoty a jak do ní pronikne, v tom návalu vzrušení ho trochu poškrábe ve slabinách. vytáhne jeho erekci z kalhot a sevře ji, jednou rukou na něm trochu visí a sténá+ ubliž mi. +vydechne mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House