Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 21:22

A když ti někdo řekne do očí, že po trafalgaru se procházejí jednorožci, tak tomu taky budeš věřit, jo? +nemůže uvěřit svým uším+ To si děláš srandu, já fakt doufám, že si děláš srandu, že jo?!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 21:29

Ne, to se pojedu podívat. +zamračí se+ Ale sou věci, který vidět nechci. +odfrkne si+ noo, tak jsem hysterická kráva, to víš že jo. +koukne na něj a div jí nejde pára z uší+ Já jdu dovnitř se opít, takže jestli nechceš udělat scénu, tak ta mnou nechoď. +zavrčí na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 21:34

A co jako? Tak třeba chci pro jednou udělat scénu, protože mě zatraceně a fakt kurevsky hodně mrzí, že mi pořád nevěříš! Co čekáš že udělám, co? +táhne se pořád za ní a mračí se a má rudý tváře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 21:40

Jak chceš. +rozhodí rukama+ A co čekáš že udělám já, pozvu ji na oběd k nám domů? dáme trojku? +zavrčí mu do obličeje vztekle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 21:43

Ne, já čekám, že mi budeš trochu věřit, například! +vyjede na ni+ Nějaká šílená ženská ti nakecá bůh ví co a ty se toho hnedka chytneš protože víš co? Ty mi věřit ani nechceš. Ty chceš abych tě zklamal! Ale já to sakra neudělám!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 21:49

Kdybych ti vůbec nevěřila, tak se s tebou rozvedu po dvou měsících. +odsekne+ Jasně, takže já tě do toho vlastně ještě postrkuju, že jo. Já si totiž přeju, abys někde šukal groupies! to si asi děláš prdel. +šťouchne ho do prsou a vlítne do baru nasraná jak peklo+ každej to nakonec udělá! +zašermuje rukou a prorazí si cestu k baru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 21:56

Hele, nešťouchej mě jako jo?! +vybafne na ni a jde za ní+ Ne, ale byl bych zatraceně rád, kdybys to už nedělala! Jasný? Jo? +stoupne si k baru a objedná flašku tequilly+ A ne že zase zdrhneš, teďka si to vyříkáme!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 22:01

Tak ze mně nedělej krávu! +odsekne+ Faajn, já nebudu dělat nic, já se můžu klidně odstěhovat! Třeba do toho tvýho starýho bytu, nebo tam si vodíš holky? +vystrčí na něj bradu+ M+lo mi to bejt hned jasný, když jsi ho neprodal! A co si chceš jako vyříkávat? Mně to přijde docela jasný. +sebere mu tu flašku a napije se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 22:04

A proč ty ze mě děláš podvodníka a vola,co?! +vyštěkne na ni+ Já si kurva nikam holky nevodím! Co ti to vlezlo do hlavy, co? A co kdybych se odstěhoval já?! Protože tohle je už zatraceně otravný!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 22:09

No moc práce mi to teda nedá. +sekne po něm+ Fajn, tak se odstěhuj, nikdo tě nedrží! +rozhodí rukama+ Já jsem to vždycky věděla, že mě necháš! +zúží oči, ale vevnitř se v ní všechno stáhne+ A sežeň si sakra dobrýho právníka, protože na střídavku já v životě nepřistoupím!
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House