Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 00:48

No jo, ale to mu neklape. +řekne holka, jako naprostá znalkyně+ Takže má milenku. +koukne na ni, jako že je jasný, kdo to je, ale pak to pro jistotu ještě řekne+ Mě!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 00:52

Jo tak to joo. +zazubí se+ no, to jsem četla v novinách taky, jako že strašně vážně, ale když to pak tak vítězoslavně oznámí, akorát zamrká. To je blbost, napadne ji okamžitě, ale to je akorát řeč rozumu. Srdce jí úplně ztuhne a má pocit, že asi omdlí+ Tebe jo? No, to určitě. +ušklíbne se, a vůbec ne hezky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 00:58

No jasně. +pohodí sebevědomě vlasama+ Koho jinýho? Tebe snad? +zasměje se nepěkně a pak ještě jednou pohodí vlasama, zazubí se směrem jak je Byron a jde čumákovat k vstupu do backstage+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 01:03

+je s byronem domluvená, že se pak sejdou vzadu, ale najednou tam vůbec nemá chuť jít. Napůl se chce sbalit a jít domů, vlízt do postele a spát tři dny, ale na druhou stranu chce jít a protáhnout ji za vlasy až na ulici. Palcem si podvědomě přejede po prstýnku, a pak se otočí na patě a dosupí tam ke vchodu+ Hele, sranda byla, ale stačilo. Vysmahni odsuď, než ti jednu lísknu. +zavrčí na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 01:05

+Byron tam ještě něco probírá s kámošema, takže nejde a nejde. Holka se jenom ušklíbne a odfrkne si+ A proč bych tě jako měla poslouchat, co? +ušklíbne se nepěkně+ Možná já vytáhnu za vlasy tebe.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 01:12

protože jsem kurva jeho žena, a ty mě moc nerozčiluj, protože tě mám takhle po krk. +přejede si rukou po krku v dost univerzálním gestu+ takže jestli do dvou vteřin nevypadneš z tohohle klubu, vytřu s tebou parkety. +zavrčí a jen těžko se ovládá, aby neudělala scénu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 01:14

Jeho žena, jo? No to by moh... říct... +kouká na ni, než jí dojde, že ji fakt už někde viděla a tak vykulí oči, polekaně se nadechne a za chvilku po ní není ani památky a to už vykoukne ze zákulisí Byron+ Ahoj kočko, pojď sem. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 01:23

+zvedne obočí a sleduje ten její pomalej postup, no holka má kliku a vypadne včas, dřív než vicky ulítne vršek hlavy a vyvalí se pára. a přesně tu chvilku si vybere byron, aby přišel. vztek v ní vzkypí, a na jednu stranu ho chce proplesknout a vybít si ten vztek, ale na druhou stranu je jí z toho smutno a nechce ho vůbec vidět. Je jí jasný, že si ta holka nejspíš jen honila triko, ale ta obava v ní zůstane, pač vlastně vážně vůbec neví, co on na těch turné dělá. tak prostě jen sevře zuby, otočí se na patě a procpe se davem pryč, někam kde tuší východ++
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 zář 2016 01:25

Vici! +kouká na ni a sleduje jak utíká, pak si povzdechne, protože už zase utíká a pustí se za ní sleduje ji, z dálky, ale sleduje kam jde a jestli je v bezpečí a co jí je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2016 01:32

+pustí se ven z klubu, zastaví se tam na ulici a zapálí si, otře si oči a pak koukne přímo na něj, protože celou dobu ví, že za ní jde+ jseš si fakt jistej, že nechceš zůstat v klubu? třeba s někým? +sekne po něm trochu, i když se teda hned cítí provinile, a všechno se v ní pere+ neměla jsem sem chodit. +zamumlá pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House