Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Remus Lupin » 11 úno 2013 15:15

Styx píše:Vážit? To přece vůbec nemusíš. Komu jinému bych měla věnovat svůj první tanec než tobě? +políbí ho něžně a pak se k němu přitiskne a tančí spolu v těsném objetí. A protože Remus celou dobu mlčí, jen ji objímá, nechce rušit tu atmosféru a jen si užívá jeho blízkosti a je jí nádherně. Když skončí písnička a on ji táhne z parketu, zadrží ho za ruku+ Slíbil jsi mi, že spolu protančíme noc. Chci být ještě s tebou... prosím +obejme ho+ Špetka žárlivosti je kořením vztahu +pošeptá mu do ucha tajemství+

Hm...to neznamená, že to musím brát jako samozřejmost. I po těch letech*mrkne na ni* No, tak to musím s radostí vyhovět...teda..kdyby bylo po mém, tak by ostatní měli smůlu *(cha, ještě,že je Styx roz-x-jená na víc částí)poznamená a jak hrajou něco rychlejšího, tak ji protáčí do rytmu* Ale, vážně?*zamyslí se nad tím a nenápadně se rozhlédne, kdo kolem nich plesá*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 11 úno 2013 15:52

Jacob Downly píše:Já se taky divím, kde se ta romantika ve mě bere, ale myslím, že je to, nějak, odrazem tebe. Trochu jako kouzlo. +pousměje se, ale pak taky zvážní+ Já vím, Styx. Ale i přes to, přes to všechno, co nás od sebe odděluje chci být s tebou. Jakkoliv a kdykoliv. Budu tu. Pro tebe.

Kouzlo? Hm, asi jsem čarodějka a uhranula jsem tě +rozesměje se a kdyby Jacob jen tušil, kolik pravdy na tom je+ Och, Jacobe.... +dojmou ji jeho slova a pak, ani sama neví, co ji to najednou napadlo, postaví se na špičky a políbí ho. Nečekaně, bez rozmyslu, s vášní. Když se odtrhne od jeho rtů, omluvně se na něj podívá, ale nelituje toho ani trochu+ Budu si to pamatovat +ta jeho slova. Usměje se hezky na něj a doufá, že jí taky věnuje ten svůj klukovský úsměv, který jí podlamuje kolena+ A teď bychom to tady měli pořádně roztočit, co říkáš? +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 15:56

Neznám snad nikoho, kdo nemiluje knihy. +pokývne s úsměvem+ Stačí jenom stát v knihovně a člověk si hned připadá chytřejší, že? +zasměje se+ Čtete ráda? +zajímá se o její záliby+ Výborně, takže ti alespoň můžu napsat. +kývne spokojeně+ Nebo ty mně. Budu teď bydle tu sestry, takže tam.+vysvětlí+ To je přesně ono, určitý typ dopravního prostředku. Jedna z věcí, kterou jsem z mudlovského světa převzal. Člověku to příjemně vyčistí hlavu, jen tak bezcílně někam vyjet. Tomu pocitu řítit se po silnici s rukama na volantu se vyrovná máloco. Ukážu ti, jak se to řídí. +usměje se na ni+ Já myslím, že bych pár těch správných argumentů našel, koneckonců, přesvědčovat lidi je moje práce. +mrkne na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 16:03

Fuj, zeleninový suflé je takovej hnus, že se s tím nic jinýho dělat nedá. +zašklebí se+ A navíc je to tak pitomý, že nás za to ani nemůžou sebrat. +uculí se na něj+ Ona už nás nějaká kravina včas napadne, toho bych se nebála. +souhlasí+ Hele ale víš, že když nás chytí Hong Kongský policajti v noci ve fontáně, tak tam se z toho nevykecáme? +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 16:09

To ano. +souhlasí s ním se smíchem+ Docela ano. Tedy nestrávím nad knihami celý dny, to ne. Ale vždycky si ráda přečtu něco zajímavého a nového. Hlavně tedy staré příběhy. +prozradí na sebe+ Skvělé, tak to se budu těšit. +založí si ruce za zády a potěšeně se zhoupne na špičkách+ Dobře, budu si to pamatovat. Ale zajímalo by mě, jak to ty sovy dělají, že vědí kam letět. +poznamená s lehkým úsměvem, když tak vzpomíná co jí sestra o tomhle způsobu komunikace říkala+ To zní naprosto fantasticky. Asi si nepřijel jedním tím vozidlem, že? +zajímá se naprostá nevinnost sama, zejména když jí v očích nadšeně a vesele jiskří+ Vskutku? Tak to by mě docela i zajímalo jaké argumenty by to byly. Víš abych měla jistotu, že to vyvázneš s neporušenou kůží. +snaží se tvářit naprosto vážně, ale koutky rtů jí cukají v širokém úsměvu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 11 úno 2013 16:13

Remus: To není samozřejmost... to je láska. I po těch letech +rozesměje se a hned s ním hupsne zpátky do kola a točí se tam, až jí lítá sukně až za krk+ Jaké vážně? +čte mu myšlenky:)+ To platí jenom pro muže... těm trocha žárlivosti neuškodí. U žen je to jiné... ty svým sokyním rovnou vyškrábou oči a rozcuchají účes +směje se na plné kolo+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2013 18:36

+překvapen, že ho políbila tak moc a na veřejnosti, ale není překvapený dlouho, zachvíli jí polibek vrátí a usměje se tím svým klukovským úsměvem+ Jistě, Styx. Cokoliv budeš chtít. +zasměje se začne ji tam vytáčet v kole na píseň, co zrovna hrají+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 18:39

Však proto bylo zeleninový suflé vynalezený v Koreji ho používají jako vrhací zbraně. +řekne s přehledem+ No a proto nás nesměj chytit. +zasměje se+ V Hon Kongským vězení bych skejsnout fakt nechtěl. To budem muset vymyslet vážně geniální plán. +přikývne vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 19:04

+uloží si tu informaci do paměti k pozdějšímu využití :D + Nějaké pro tebe seženu. +nabídne se hnedka+ Knih o mytologii bude mít sestra doma spoustu, taky na tom ujíždí. +už si maluje, jak na Winter Housu vybere knihovnu+ To nikdo netuší. +usměje se+ Mají svoji vlastní magii a jsou na to speciálně vycvičené, obyčejná sova z lesa by to neuměla. Ale fascinuje mě, že dokážou adresáta najít i když ani odesilatel netuší, kde je. +potřese nad tím hlavou+ Jestli tě zajímají sovy, někdy ti ukážu testrály. To jsou magická stvoření, okřídlení létající koně, kteří jsou viditelní jenom pro někoho. +vykládá+ Ne, na delší vzdálenosti se obvykle přemisťuji pomocí magie. +zavrtí hlavou+ Auta jsou spíš taková forma odpočinku. +usměje se+ No to ti pochopitelně nemůžu říct, žádný dobrý advokát nevytáhne svoje trumfy předem. +vrtí pobaveně hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Margarit Black » 11 úno 2013 19:09

*po dlouhém bruslení se nakonec převlečou a jdou si na chvíli sednout a pořádně se nadlábnou..z toho tréninku jim celkem dost vyhládlo*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky