Moderátor: Styx Lupin
Jacob Downly píše:+obejme ji a pohladí po vlasech+ Styx... +řekne tiše a jemně ji na vlasy políbí+ To proto, že se změnily i moje city k tobě a nebudu zapírat, že to co jsi mi řekla mě opravdu potěšilo... +říká to docela klidně a potichu, jen úsměv na tváři prozrazuje, jak moc ho to potěšilo a že vevnitř zpívá+ Už dlouho jsem nic takového jako k tobě necítil... +pohladí ji znovu po vlasech a pomalu, v rytmu hudby ji houpe v náručí+
Magnus Arnar píše:Styx: + Jen velmi nerad ji pustí ze svého náručí. Rozhlédne se po nějakém číšníkovi a když dotyčný prochází okolo, z podnosu vezme dvě číše vína a jednu podá Styx. Pozvedne číši na její počest a napije se.+ Vrátil jsem se domů. Dostihly mne zlé zprávy, že v mé zemi nastaly nepokoje a někteří chtěli získat mou moc i korunu po dobu mé nepřítomnosti. Takovou drzost jsem musel ztrestat, ale jen jsem nastolil pořádek, toužil jsem se vrátit. Zanechal jsem tu příliš cenného... A co tobě osud přinesl za tu dobu, co jsem nepobýval v těchto bohy obdařených zdech?
Remus Lupin píše:Tak toho si musím vážit...*oplatí ji šepotem a pevně ji k sobě přivine a tančí, celou dobu vlastně nic neřekne, jen si vychutnává její blízkost, vůni, teplo...* na ty ostatní budu asi maličko žárlit, ale co nadělám...*poznamená, když dotančí, políbí ji dlaň ruky, aniž by z ní spustil oči a vede ji zase z parketu*
Styx píše:+hledí na něj do těch jeho výšin a nebrání se jeho dotekům+ Řekla jsem to, protože cítím, že se něco děje. Jsi na mně hrozně milý, pozorný ke mně... a co bych nikdy neřekla na chlapa jako hora... jsi taky romantik. A pro takové muže jsem vždycky měla slabost +uculí se, ale zase hned zvážní+ Potěšilo mě, že ti nejsem lhostejná... ani ty mi nejsi... ale nejsem sama +připomene mu. Nechává se unášet pomalým rytmem hudby v jeho širokém náručí a cítí přitom, jak se řítí do průšvihu+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků