Neříkám zabít. +namítne prudce+ to by se hrozně blbě zakrývalo. +dodá malinko cynicky. je to sice jen vtip, ale i ten docela naznačuje, jak moc je mimo
+ Ani zmrzačit... definitivně. +poznamená a ramena mu trochu klesnou, tak se radši napije+ Já se jí do toho taky nechci motat, ale... nemůžu přece jen tak koukat, jak přijde domů s jizvama od elektrošoků a nic neudělat. +ušklíbne se a sevře skleničku pevnějc+ Jo, ale to není to samý. Jade o mně ví... skoro všechno. Oni o Payne nevědí, že jo? +zadívá se na ni zpříma a pokrčí rameny+ Myslím celou pravdu. Moje tréninky jsou drsný, ale nikdy... +zavrtí hlavou a rozhodne se vynechat historku o tom, jak je zašitý do pytle naházeli do vody a čekali, kdo se vynoří
+ Dneska přišla domů s tím, že někoho zabila. Ne nějakýho vraha dětí jako předtím, normálního nevinnýho člověka.
Kolegu. +zavrčí+ S čím asi tak přijde příště? Když si nenechá domluvit ona, musí někdo
domluvit jemu. +ušklíbne se trochu+ Jestli se do toho nechceš montovat, fajn. Ale nikdo nemůže říct, že jsem s tím předtím nešel za někým
dospělým. +dodá sarkasticky, je jasně zřetelný, co si o tomhle pravidlu myslí+