Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 21:55

Oh, tak to je něco. +uculí se na ni a drží ji u sebe tak blízko, jak to jenom jde a voní si k jejím vlasům a vtiskne jí tam několik polibků+ Tak já už nebudu. +pousměje se a stvrdí to polibkem+ Kdyžtak pojedeš se mnou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 22:00

Já vím, je to trapný. +uculí se+ já tě nechci stíhat jak stíhačka. +pousměje se a ještě ho chvilku líbá+ tak jo, pojedem. +zazubí se+ i když nejradši bych sjela někam k lesu a dělala s tebou věci. +uchichtne se+ budeš řídit?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 22:01

A mohla bys? Já bych chtěl bejt s tebou. +uculí se na ni+ Jo, budu řídit. +přikývne a sedne za volant a zapne si pás+ A co nám brání jet k lesu? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 22:05

Mohla bych, ale budou se ti v hospodě smát. +uculí se taky+ Tak jo, já jsem tomu furt na chuť nepřišla. +usměje se a taky se zapne+ Noo, támhleten uzlík štěstí na zadním sedadle by asi nebyl moc rád, kdybysme si to rozdali na kapotě. +zazubí se, jen tak mu položí ruku n stehno, pač se ho chce dotýkat, a usmívá se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 22:08

Mě se v hospodě smějou furt, kočko, protože mám neustálou potřebu říkat vtipy a dělat blbiny. +zasměje se+ Jo, víš, co řekne jeden transformen druhýmu, když jsou z hospody? +uchichtne se+ Prý: Tak co? Složíme se na taxíka? +zasměje se+ Ona? Já myslím, že by ji to jenom houpalo. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 22:12

Ale to se smějou s tebou, pač seš děsně vtipnej. +zazubí se+ Nevím? +koukne na něj a pak se rozesměje+ To jo, a dohoupala by se až k terapii. +zazubí se na něj vesele+ A jakej byl výlet? Kde jste všude byli? Byl jsi mi děsně věrnej? +zahýbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 22:16

Myslíš, že až tak? +zasměje se+ No jasně, že byl.. +zasměje se+ No, vlastně... +koukne na ni poočku+ Jedna fanynka mi dala pusu. Byla tak boží, že jsem se ani nebránil. +uculí se na ni a vytáhne mobil a nalistuje fotku+ Tahle. +uculí se na ni, kde je asi sedmiletý děvče, jak mu dává pusu na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 22:20

docela určitě. +zazubí se+ Jéé, to je rozkošnýý. +uculuje se a hnedka si tu fotku pošle, aby se na ni mohla dívat, když je pryč+ to na vás chodí takový děcka jo? na ten punk rock? +chichotá se, a už jsou skoro doma+ Já jsem zatím zaměstnala Beccy dceru jako chůvu. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 22:23

Pár jich tam bylo. +přikývne a uculí se+ Jak jsou malý, tak jsou drsný. +zasměje se+ Sophie bude ještě drsnější, to si piš. +zazubí se na ni+ Beccy dceru? +vykulí na ni trochu oči+ Upíři jako... toto?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 22:29

hustý. +uculí se+ No Sophie ještě hodně hlasitou hudbu nesmí, ale za pár let si spolu zapaříme v kotli. +zazubí se na něj+ No, adoptivní. Našla ji někde... +svraští obočí jak vzpomíná+ někde v Sýrii, nemá nikoho, tak ji vzala k sobě. Beccy má doma puberťačku. +zazubí se+ Tak jí občas platím za hlídání.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House