Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 27 črc 2016 00:07

To mě uklidňuje. +zasměje se a drží se jí, když je přenáší, málem slítne, jak dopadnou, ale ustojí to+ Asi se svlíknu tady, jak jsem mokrej. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 21:12

+Byron se vrací z puťáku s kámošema, tak naloží Sophii do auta a jedou pro něj na letiště ho vyzvednout. Pěkně se na to vyfiknou, i Sophie má svý nejlepší batmanovský dupačky, a pak čekají v hale a vyhlíží ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 21:25

+celej nadšenej se hrne k východu, až tam málem porazí párek němekejch turistů, ale to mu je docela jedno, protože vyhlíží je dvě a jak je spatří, tak poskočí zavýskne a už je má v náruči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 21:29

Koukej támhle je táta. +uculí se na Sophii, a hnedka se k němu hrnou, skočí mu do náruče a tulí se k němu+ ahooj. +zazubí se děsně šťastně, přivoní si k jeho kůži a Sophie ho trochu tahá za vlasy+ jakej byl let? +uculí se a oči jí jen svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 21:34

Nazdááár, holky moje milovaný. +směje se a drží je u sebe+ Strašnej, kluci mi zakázali podplatit pilota, aby tu byl dřív. +zazubí se na ně a dá Vici velkou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 21:39

Já jsem tak ráda, že seš zpátky. +usměje se mu do trika spokojeně+ teda, to je úroveň, co koťátko. +zazubí se a políbí ho, hezky dlouze a něžně+ Mně se tak stýskalo. +pošeptá mu a nejspíš ho už nikdy nepustí+ Tak co, odvezem si tátu domů? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 21:42

Děsná úroveň. +zasměje se a usměje se na ně a udělá psí oči+ Ano, ano prosím, odvezte si mě domů a nenechte mě už nikam jezdit. Já nechci. +směje se a vezme si svý věci, aby mohli k autu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 21:45

ále, mně je to jasný, že se ti to líbilo, měnit si trencle jednou za tejden. +zazubí se. dojdou spolu k autu, tam zapásá sophii do sedačky, podá jí hračku, a když ji má usazenou, opře Byrona o auto a pořádně ho políbí na přivítanou, když už má volný ruce+ ahoj. +uculí se na něj ještě jednou, trochu bez dechu, a je jí moc fajn+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 21:49

A jak to víš?! +vykulí na ni oči+ Fred mě prásknul že jo? Já jsem to věděl! +zasměje se a kouká, jak dává Sopihii do sedačky a pak se na ni uculí+ Ahoj, ženo moje. +pošeptá jí a obejme ji kolem pasu a pak ji krásně a dlouze políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 21:54

Já mám instinkt manželky. +zazubí se vesele+ Stýskalo se mi po tobě, muži můj. +pošeptá mu taky, usmívá se mu do vlasů a do kůže a jen si vychutnává tu chvilku, kdy ho má zas u sebe+ Hrozně moc. +uculuje se, sjede mu nosem po tváři, a trochu se k němu tiskne+ už nikam nejezdi, jo? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House