Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2013 23:50

Jacob Downly píše:Styx: To proto,že v podstatě jsme pro sebe stvoření i když to třeba neví hvězdy, nebo kdokoliv jiný. +usměje se a svírá ji v náručí, jako nejcenější poklad a křehkou květinu+ Dokážeš mi číst myšlenky, Není to tak těžké, když pořád myslím na tebe, to uznávám. +přikývne+

+poslouchá ho tiše a pozorně+ Jacobe... +začne a pak sklopí oči, aby se mu nemusela dívat do očí+ Všimla jsem si, že posledních pár dní jsi úplně jiný, než předtím. Změnil ses. Říkáš mi to, co každá žena ráda slyší... tvé chování ke mně je jiné... důvěrnější. Předtím jsem na tebe tak nemyslela. Teď... +zvedne oči k němu+ ...začínáš mě zajímat víc, než bych si přála. Jestli to takhle půjde dál, tak... nevím... +pokrčí s úsměvem rameny+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 23:51

A pokud se důkazy hlásí o slovo moc vehementně, máš hnedka na stole válku. +přikývne+ Naštěstí od války už uběhlo spoustu let a dneska se to už tak moc neřeší. A zvlášť tady je společnost hodně tolerantní. Divila by ses, co všechno za bytosti tady žije. +usměje se na ni a přikývne, jakože není zač+ I malé věci můžou změnit svět. +pokrčí rameny, vytáhne jedno poupě z vázy a mávne nad ním rukou, aby rozkvetlo, načež jí ho s úsměvem podá+ To je asi moudré rozhodnutí. +zamračí se trochu, když mu vypráví, jak si ublížila, a začne přemýšlet, kdo tady na ni vlastně dává pozor+ Bydlíš teď tedy u své sestry? Proč tu vlastně dneska nemohla být? +zajímá se+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 23:55

Běda, teď jsi mě odhalil. +uculí se+ Jsem hrozně zvrhlá exhibicionistka. +zatváří se pěkně dekadentně+ Ne, počkej,, nech to na doma, doma udělám všecko, co budeš chtít. +slibuje, směje se a odstrkuje jeho nenechavý ruce+ Po-aaargh. +zavzdychá poněkud, jak jí tam olíbává dekolt+ Tak pojď aspoň na záchod. +navrchne trochu udýchaně+ Nebo... +rozhlíží se honem+ Tam. +ukáže na stoly s občerstvením, co mají ubrusy až na zem+ Tam pod tím je spousta místa. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 00:04

CHRISTIAN: Jo, na tom něco bude. +pokývá vážně hlavou, jak nad tím přemýšlí+ Myslím, že menší představu o místních obyvatelích mám ze sestřina vyprávění. +bezděky se rozhlédne kolem po všech těch lidech+ Kouzelníci, upíři a vlkodlaci... musí být hodně tolerantní, když dokáží žít vedle sebe bez zbytečných konfliktů. +zdá se, že nad tím tak trochu žasne, taková tolerance je pro ní něco nového. zvědavě sleduje Christianovo počínání a očka se jí rozzáří, když sleduje jak poupě rozkvétá. široce se usmívá, když si od něj květinu bere přičemž prsty náhodou krátce zavadí o jeho+ Krásně voní. +zamumlá si spíš sama pro sebe, když si ke květu přivoní+ Jo... má sídlo na jenom malém ostrůvku... tuším, že říkala, že je to někde ve středomoří. +pokývá souhlasně hlavou+ No...ona...musela se vrátit zpět do našeho světa. Vyskytly se... problémy, o kterých jsme si mysleli, že jsou dávno vyřešený. Chtěla jsem jít s ní, protože je to všechno moje vina, ale chtěla abych tu zůstala... a já nějak neměla sílu se s ní o tom dohadovat. +zamračí se nad tím, nelíbí se jí, že když jde o nebezpečí tak ustoupí, když má tu možnost+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 00:14

Vážně, +oči mu zasvítí+ Vážně všechno co budu chtít? +prstama jí vykračuje po dekoltu+ Tak to beru. +zasměje se, jen mírně zhuleně+ Slíbilas to, pamatuj. Tak si ještě zatančíme a půjdem domů, abys mohla dělat princeznu Leiu? +navrhne a je poněkud hodně nadšen+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2013 00:31

+obejme ji a pohladí po vlasech+ Styx... +řekne tiše a jemně ji na vlasy políbí+ To proto, že se změnily i moje city k tobě a nebudu zapírat, že to co jsi mi řekla mě opravdu potěšilo... +říká to docela klidně a potichu, jen úsměv na tváři prozrazuje, jak moc ho to potěšilo a že vevnitř zpívá+ Už dlouho jsem nic takového jako k tobě necítil... +pohladí ji znovu po vlasech a pomalu, v rytmu hudby ji houpe v náručí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Christian » 11 úno 2013 00:42

Je to svým způsobem neuvěřitelný, že to tu takhle klape. +usměje se souhlasně+ U vás jsou taky podobné nadpřirozené bytosti, kromě kouzelníků? +zajímá se o její svět a spokojeně se usmívá, že se jí květina líbí+ No, to je taky magie. Jsou očarované, aby dlouho vydržely čerstvé, a jejich vůně je magicky zesílená. +vysvětlí+ Spoustu věcí, kterých si normálně nevšimneš, tady udržuje magie. Svíce jsou očarované, aby nekapaly vosk a nezhasínaly. Na jídle je ohřívací kouzlo, na pití chladící, aby je udržovalo v ideální teplotě. Parkety jsou navoskované tak, aby neklouzaly. Místnost je zakouzlená, aby se tu nevydýchával vzduch a udržovala příjemná teplota. +nadhodí pár příkladů+ Drobná ulehčení, která už bereme tak samozřejmě, že je ani nevnímáme. +usměje se křivě+ Ve středomoří? Tak to je od Francie jen kousíček, část jejího pobřeží omývá Středozemní moře. +vysvětlí jí s úsměvem+ Já jsem rozhodně rád, že jsi ji poslechla a zůstala tady. +mrkne na ni+ Kdy myslíš, že se vrátí? +sonduje nenápadně, kolik má času+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 00:46

No jo všechno. +uculí se a jeho nečekaný nadšení ji trochu znejistí a honem přemejšlí, co děsnýho by si na ni mohl vymyslet+ No jo, slíbila, už to nemůžu vzít zpátky. +pokýve tragicky hlavou+ Princeznu Leiu? +zasměje se+ Ve zlatejch bikinách, předpokládám. +hihňá se poněkud+ Tak to je dobrý, už jsem se bála, jaký úchylky na mě vytáhneš. Princeznu Leiu klidně. +směje se+ No já nevím, takhle brzo asi ještě odejít nemůžem, ne? +rozhlíží se+ Jsme sotva přišli.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 00:52

Jistě, že ve zlatých bikinách. +zaculí se na ni+ A budeš mi k tomu ještě tančit. Že jo? +koukne na ni prosebně+ No... já myslím, že můžem co chcem, takže jestli tu chceš ještě zůstat, tak jsem pro, ale něco bych snědl. +pohladí si hladově žaludek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 00:57

+souhlasně pokývá hlavou a dopije zbytek šampaňského+ Jo, máme tam jak upíry tak vlkodlaky... ale ti se navzájem nemají moc v lásce. Je potřeba na ně dát pozor, aby neublížili i obyčejným lidem. U nás se o velké toleranci mluvit nedá. +potřese nad tím hlavou. překvapeně k němu zvedne oči a užasle poslouchá co všechno má magie na starosti+ Skutečně? +vykulí na něj očka a otočí se kolem do kola, aby si všechno kolem sebe prohlédla+ To je úžasné... to jsem si ani neuvědomila... je to tak... stálé. To to nikoho neunavuje všechnu tu magii udržovat? +zajímá se opět tak zvědavá, zlehka přejíždějíc špičkami prstů po okvětních lístcích+ Tak to bych se tam někdy mohla podívat. +očka se jí opět rozzáří, zřejmě je schopná se sebrat a sama vyrazit na úplně cizí místo+ No... já jsem vlastně taky teď ráda. +usměje se na něj trošku stydlivě, ale upřímně+ Myslím, že jí to nějakou dobu bude trvat. Spíš týdny, než dny. Pokud to nebudou měsíce. Je to těžké odhadnout, jelikož je spousta věcí kvůli kterým se bude muset zdržet. +zlehka pokrčí rameny, ne že by jí vadilo kdyby se sestra zdržela+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky