Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2016 22:47

+otevře pusu, aby ji požádala o zhmotnění se v pokoji, ale pak se zarazí; nejspíš má důvod pro to tam fyzicky nebýt. ještě si prohlídne knihu, odhodlá se opatrně otočit tenkou stránku, jemně, aby něco nepotrhala, ale může tak akorát vidět, že situace je všude stejná+ Jdu ven. +zašeptá myšlenkou, jen aby ji upozornila, a pak se iluze Vicky v pokoji pomalu rozplyne. Opatrně stáhne svoje vědomí pryč, vzdaluje se, dokud z místnosti nezmizí, dokud neucítí že prochází bariérou nitrobrany, dokud si zase neuvědomí sama sebe ve vlastním těle.
Zamrká, pomalu otevře oči a světlo ji trochu sejme, připadá si přejetě, dýchá trochu zrychleně a má dojem, jako by pár kilometr běžela; je to jako zvláštní únava, co se usadí v hlavě, a na čele jí lehce vystoupil pot. Dlouze vydechne a pomalu spustí ruku dolů, prsty ji chvilku neposlouchaj, dokud se zase neusadí pohodlně ve vlastní hlavě+ Dobrý? +řekne potom opatrně a nalije jim radši ještě dva panáky na posbírání se+ Není... není to děsný. +usměje se na ni povzbudivě+ Máš za sebou trauma, to se prostě nedá nic dělat. Ale podle mě to není beznadějný. +zhodnotí to+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 srp 2016 17:18

Dobře +ozve se zase tak nějak odevšad. Syr počká až do okamžiku, kdy Vici vyklouzne ven a pak spustí bariéry a nechá prohnat se ten očišťující vítr po svém imaginárním pokoji vzpomínek. Otevře oči a trochu, no hodně se při tom chvěje, ale není to nic co by se nedalo zvládnout.+ Jsi v pořádku? +hlas má trochu unavený, jak se přemáhala aby ji nevyhnala.+ Jsem v pohodě +polkne a kopne do sebe nalitého panáka.+ Ale ani to nebude procházka růžovým sadem. Půjdeš do toho?
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2016 20:20

+panák jí taky přijde vhod, oklepe se, a konečně se usměje+ Je to záhul, co. +pousměje se na ni omluvně+ Příště to nebude tak těžký, tvoje magie už mě pozná. +teda aspoň v to doufá+ No, to asi nebude. +připustí+ Ale... myslím, že to není beznadějný. +přikývne+ Mám pár nápadů, ale bude to chtít trochu výzkumu. +přimhouří oči+ Ale nedokážu tě vrátit do stejnýho stavu jako předtím. +koukne na ni vážně, aby si nedělala nereálný naděje+ Tvoje vzpomínky tam pořád jsou, což je dobrý. Znamená to, že jsi o ně nepřišla úplně. +usměje se povzbudivě, a už nedodá, že její vzpomínky jsou sice možná v pohodě, ale o něco víc ji vyděsil stav toho pokoje, a to je něco, co asi Vicky opravit nedokáže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 srp 2016 21:05

To teda jo, ale snad to stojí za to +usměje se a zas se trochu uvolní.+ Vážně? +zvedne k ní oči a dá se říct, že pociťuje něco, co už dlouho ne, naději.+ Pomůžu ti s čímkoliv, jen mi řekni jo? co mám udělat a tak. +Pak trochu nadšení opadne.+ No jasně, s tím se přece počítá +usměje se na ni, aby si nemyslela, že je třeba naštvaná nebo tak.+ Jsem ráda, že tam jsou i když schovaný a i kdyby schovaný zůstaly. A... je tam kolem moc velkej bordel? +má trochu stažené obočí, moc se tím zatím zaobírat nechtěla a nechce, ale no... je to prostě masochistka.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2016 21:31

+všimne si toho záchvěvu naděje v jejích očích a fakt zadoufá, že ji nezklame+ Budu potřebovat krev... nejspíš asi Gabriela. +svraští obočí+ Jen trochu. +dodá rychle+ Do toho lektvaru, má tam přijít krev mága, ale předpokládám, že vzhledem k tvýmu druhu magie bude asi lepší někdo s podobným typem. +přikývne sama sobě+ No... +zarazí se trochu, nechce ji moc děsit, ale taky jí nechce lhát+ Je to tam trochu... poničený. +připustí+ Já nejsem Jade, některý věci opravit nedokážu. +pousměje se smutně+ Možná se to s časem upraví samo. +zadoufá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 srp 2016 21:56

Krev? +obočí jí vylítne skoro až do vlasů.+ no tak jo, +zapřemýšlí nad tím, jak ho o ni co nejlehčeji připravit, aniž by mu musela prozradit na co ji vlastně potřebuje. Nechce své falešné naděje přenášet ještě na něj. A stresovat ho tím, na co všechno by si mohla vzpomenout už vůbec ne.+ Nějak to zařídím. Jen řekni kdy a kolik +přikývne, aby svý slova potvrdila.+ Ale nevím jestli ti to někdo říkal, ale nejsme stejný druh. Gabriel je lugaru a já vlkodlak. On se tak narodil, já se jím stala. Jsou tam... jsou tam rozdíy, ale snad to není až tak důležitý... Díky bohům, že nejsi Jade +mrkne na ni.+ Třeba to chce jenom čas
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2016 22:09

Fakt jenom trochu, bude stačit pár kapek. +ujistí ji honem+ Vlastně se tím jakoby aktivuje... no, já jsem nikdy nebyla moc dobrá ve vysvětlování. +uculí se+ Aha... +zamračí se trochu+ Promiň, to jsem nevěděla. Možná teda... znáš někoho, kdo je stejný jako ty? A byl by ochotný ti poskytnout krev? Přinejhorším bysme prostě použili Gabrielovu, jen nemůže být tvoje. +zamyslí se+ Seženu potřebné knihy a zbytek věcí, a sešly bysme se třeba za... týden, dva? +navrhne, připadá jí to tak akorát času, aby to stihla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 srp 2016 22:22

Dobře +muhaha, už se jí v hlavě odvíjí jistý scénáře, jak se na něj vrhne skoro jak upír, dééééj sem krééééf :D+. Víš co, já to snad ani nepotřebuju vědět. +Vyculí se.+ Hele v pohodě, není za co se omlouvat jo? noooo +zamyslí se.+ svého stvořitele jsem ehm... malinko naporcovala, možá bych se mohla zeptat jeho hlavy, kdyby mi kluci řekli kde ji zakopali... +nechá se trochu unést.+ ne s tím si nedělej starosti, zkusíme to s Gabrielovou. Tak prima, nech si času kolik jenom potřebuješ, žádný spěchy.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2016 22:38

Stačí to až ten den, stejně se přidává až před konzumací. +usměje se+ Tak... třeba měl nějakou... smečku, ne? +se úplně v tý sociální struktuře nevyzná :D+ Tak jo. +přikývne+ Já na tom zamakám, Byron je teďka pryč s Majkem, tak budu mít čas. +přikývne+ Sešly bysme se asi na Winter House? Nechtěla bych to úplně dělat se Sophií v domě. Brácha má dovolenou, teď tam bude prázdno a nikdo nás nebude rušit. Jestli teda nechceš vzít Gabriela s sebou? +navrhne, jakože může, jestli chce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 srp 2016 08:18

+Pokýve vážně, souhlasně, hlavou. To určitě měl. Jenže ho najala ženská, která se mě chtěla zbavit, takže určitě chápeš, že by mě v ní nejspíš rádi neviděli, když bych je vypátrala. +uclí se trochu děsivě.+ Dobře, jak to búdeš teda mít tak pošli sovu a sejdem se tam. No já tak nějak nevím, jestli ho u toho chci mít +zkousne si ret a přemýšlí.+ Ne, spíš ne, přijdu sama. Díky moc Vici +usměje se na ni mile a vstane.+ Dáš si se mnou cigárko než zmiznu?
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London