od Victoria » 20 srp 2016 12:49
+jen se uculuje, jak si chová Sophii; ta je vždycky ráda, když ji někdo pochová, pač je to příležitost jim osahat obličej a poslintat rameno+ Jestli chce strejda Gabriel hlídat mimino, tak se klidně může někdy realizovat. +zazubí se a kouká, jak se Sophie na Syr culí+ Jo... to docela chápu. +ušklíbne se, že nechce, aby to dělal Jade+ No... +koukne na malou a představí si, že by si ji nepamatovala, kolem žaludku se jí všechno sevře, až se kousne do rtu+ Jo, zkusit to můžu. +řekne nakonec+ Ale rovnou ti říkám, že on je lepší než já. +pousměje se+ Vím o pár knížkách, který budu moct použít, a musím uvařit lektvar, spíš... +je trochu na vážkách, ale očividně už se jí rozběhl mozek a přemýšlí a plánuje+ Spíš si nejsem jistá, jak bude reagovat tvoje magie, dlačí magie je malinko jiná než čistě kouzelnická. +poklepe si zamyšleně prstem na spodní ret a ani si neuvědomuje, jak je to gesto podobný Jadeovýmu+ Jak moc dobrá jsi v nitrobraně? Dělalas někdy tandemovou magii? +zeptá se nakonec+ Hlavní problém v tomhletom je, že ti dva lidi musí stoprocentně spolupracovat. A to není tak jednoduchý, protože když ti někdo vleze do hlavy, instinkt tě okamžitě zablokuje, i když třeba nitrobranu neovládáš. Tvoje magie se tě podvědomě snaží chránit, ideálně útokem. +vysvětluje, nohy si stočí do tureckýho sedu, a bezmyšlenkovitě vytáhne Sophiii z pusy cíp deky+ No a pak taky to, že nikdo neví, jak vlastně mysl funguje. Známe určitý vzorce a obecnosti, ale každej člověk je individualita, a nikdo nemůže říct, co se stane, když začnu někde šťourat. Můžu odblokovat tvoje vzpomínky jako lavinu, a může se stát, že to bude moc rychlý a moc prudký a tobě z toho hrábne. +koukne na ni vážně+ Je možný, že tvůj mozek schválně blokuje něco, co je moc velký trauma. Nebo že to pro něj bude moc velká zátěž a zhroutí se z toho; slyšela jsem o lidech, který to neustáli a třeba přišli o řeč. +poškrábe se ve vlasech+ Nechci tě zbytečně děsit. +usměje se, aby si nemyslela+ Spíš chci, abys věděla, do čeho půjdeš. a že to může bejt nebezpečný. Já... nevim, jestli ti zvládnu vrátit vzpomínky... ale věřím, že poznám, jestli to má cenu. A dokážu se včas stáhnout. +dopije svýho panáka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.