od Syriana Spinnel » 11 srp 2016 16:49
Tu kaši máš odměnou za tu otrokyni +mrkne na něj ještě než zmizí z ložnice do kuchyně. Zrovna otáčí první várku slaniny, když se tam objeví Dave.+
D: Alfo +pozdraví ji jak se patří+ můžu taky dostat nášup, mám hlad jak vlk
S: +Protočí oči, ještě si nezvykla.+ Ježiš vy chlapi, teda vlčí chlapi jste všichni stejní. +Ale na pánvicu přihodí další hromadu plátků+.
D: No ještě že to pán a vládce neslyšel +začne rozbouchávat plato vajec. Jop, celé plato.+
S: Pán a vládce se nejspíš ještě povaluje v pelechu, ale +míchá ty vejce vařechou co spíš vypadá jak lopata na povidla.+ Chtěla jsem se tě zeptat než odjedem jak to vypadá s Marykou?
D: +S hlasitým křach vyhodí tu kupu skořápek.+ V kolik odjíždíte? +snaží se odvést hovor někam jinam.+
S: +Otočí se od sporáku a dlouze pátravě, a trochu alfovsky se na něj podívá.+ Davide +zavrčí.+ moc dobře to víš, odpověz mi na otázku.
D: No, +malinko, jen malilinko se ošije.+ Nechtěl jsem tě tím zatěžovat, když vím, že máte jet pryč... +Prohrábne si vlasy.+ Vypadá to, že to nezvládne. To že Anton umřel ji dost vzalo a vypadá to že buď porodí předčasně, nebo potratí, nebo umře. To že se nemůže proměnit to dost komplikuje +pokrčí rameny, je chlap, co víc by k tomu měl dodat. Když tomu nerozumí.+
S: +Na chvili si na to musí sednout, pak ale zas vyskočí k míchanici a nandá ji na talíře.+ Stavím se za ní než odjedeme
D: Jsi laskavá alfo, ale to nemusíš máš spoustu...
S: řekla jsem, a jez, ať máš dost sil abyste to tu s Willem zvládli.... A přestěhujte ji sem, do hlavní budovy, je tu vrtulník.... a tak.
D: Jak si přeješ, ale jestli ti můžu dát malou radu, jako dobrý přítel +sedne si ke stolu a opatrně na ni koukne jestli se neurazila...+ neber si to tak, jestli si budeš brát každý jednotlivý problém tak k srdci, tak tě smečka za chvilku semele a vyplivne. Nevydržíš to dlouho...
S: +koukne na něj a zvedne zvědavě obočí. Zrovna ve chvíli, kdy vejde G přimhouří oči do úzkých štěrbinek.+ Od toho jsem sakra alfa, abych řešila každý jednotlivý problém, který nastane ne? Jestli to ta... +na chvilku se zarazí a spolkne slovo, které měla na jazyku.+ jestli to tak do teď nebylo aspoň vím, proč tu bylo tolik rozporů.... Takže díky, ale až budu příště chtít radu, řeknu mu, +kývne na svého muže.+ Nebo napíšu do Brava. +Umyje si ruce a přejde ke Gabrielovi.+ Ještě musím něco zařídit, nech si chutnat, za chvilku jsem zpátky. +Políbí ho letmo a vyběhne se podívat na Maryku.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me