Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:36

Lasko. +prituli se k ni a da ji pusu do vlasu aby to bylo lepsi+ Uz jsi odtam pryc a nikdo ti nic neudela kdyz jsem s tebou. Slibuju. Neslehej si prosim.+koukne na ni fakt prosebne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:39

já vím, já vím že jo. +přikývne a zavrtá se k němu úplně blízko+ je to... je to jen pocit. +nadechne se zhluboka+ drž mě, prosím tě. +pošeptá mu+ nešlehla jsem si šla jsem za tebou. +zamumlá mu tam a drží se ho jako klíště+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:44

To je dobre kocko. Jsi skvela vis? +koukne na ni a pak prikyvne obejme ji a drzi ji jeste vic a u sebe a voni si k jejim vlasum+ Dycky tu pro tebe budu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:47

to je dobře. +přikývne a trochu se usměje, a když je u něj, obklopená jeho vůní, tak to trochu opadne, i když jí srdce buší jako splašený+ ty jseš skvělej. jsi neskutečně skvělej. +usměje se a líbá ho tam někam ke klíčním kostem+ pojď se mnou ven. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:49

Já jsem skvělej, protože tě mám. +usměje se na ni a zvedne si ji za bradu k sobě+ To jsi ze mě udělala ty. +pousměje se a políbí ji+ Můžeme jít ven. Zapaříme? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:53

nee, takovýho jsem tě už našla. +uculí se a chvilku ho líbá, zavře oči a jen se mu rozpíjí pod rty+ jo... třeba si nešlehnu, a třeba jo, a bude to to dobrý šlehnutí. Jsem moc neklidná, abych šla spát. chci jít ven a trochu upustit páru. +usměje se+ Ale nemusíš chodit, jak chceš.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:56

Já půjdu s tebou moc rád. +zazubí se na ni+ Už dlouho jsem nebyl na půlnočním flámu a šlehnu si taky a s tebou a objevíme šlehnutý město. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:59

Tak jo. +uculí se+ odnesu Sophii k Jeefesovi. +pošeptá mu, vstane z postele a natáhne si na holý tělo první šaty co najde, projednou třeba bílý letní, a taky kalhotky, obuje se a odnese Sophii v košíku dolů. Počká na byrona dole a když sejde, políbí ho na rty, pořádně, protože se těší, a má neklidnou krev. chytne ho za obě ruce a přemístí je do londýna+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 22:03

Tak jo, to bude super! +zasměje se a vyskočí z postele, nathne si kraťasy a nějaký triko, obuje se a seběhne k ní dolů a rovnou ji obejme, aby je přemístila tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2017 21:29

+v červnu se oteplí, tak vyrazí s Byronem, Sophií a zvěří na pár dní na Winter house, pač tam mají venkovní bazén a Robin může lítat po zahradě, a taky na chvilku vypadnout z města. Vzbudí se v noci, úplně k ránu, vyklouzne z postele, aby byrona neprobudila, a na chvilku si jde sednou na balkon na zábradlí, spustí nohy dolů do zahrady, zapálí si a kouká, jak tma pomalu mizí a nebe začíná světlat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house