Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2016 00:33

ty jseš nejlepší. +uculí se, trochu se k němu přitulí a dá mu pusu+ jenom dej bacha ať nežerou písek, ani jeden. +zazubí se+ a ať ji nesmete větší vlna. +prohrábne mu patku, a taky si jde zaplavat, plava k bójce a zpátky, kouká na ně jak si hrajou, a přijde jí to krásný, vyleze z vody, a trochu sophii pokape vlasama bříško+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 00:39

Jasný, dám. +uculí se a přikývne+ Takže já můžu jíst písek, Jupí! +směje se ale radši se napije piva, kouká, jak plave a má Sophii u sebe a ukazuje jí věci, aby věděla, co je co+ Áááá, mamka je mokrááá! +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2016 00:45

jo, ty seš dospělej že jo. +zazubí se, a pokape ho taky+ ááá. +směje se taky, přisedne si k nim, tak aby bla na sluníčku a opalovala se, a občas Sophii zahrká s chrastítkem nebo tak, nebo hodí robinovi klacek do moře nebo na pláž+ bože, nevim, kde bere ten pes tolik energie. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 01:01

Já jsem prej dospělej, slyšelas? +uculí se na Sophii a hodí Robinovi taky klacek+ No kde by ji bral, však většinu dne prospí, že jo. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2016 01:07

to musí bejt život. +zazubí se, lehne si na bok k Sophii, když začne lovit pusou, vyndá si prso z plavek a nechá ji se napít jak chce+ jsi šťastnej? +pousměje se trochu, jak na něj kouká+ říkala jsem si, že bych začala běhat. +vzpomene si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 01:11

To je báječnej život. +uculí se na ni+ Úplně nejlepší, jakej znám. +pousměje se a lehne si tam taky+ Běhat? No když chceš. +pokrčí rameny+ A co tě k tomu vede? +uculí se na ni+ A nebudu muset s tebou, že ne? +ujišťuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2016 01:16

no, pořád nejsem po tom porodu úplně... +pokrčí rameny+ ne že bych předtím byla nějak v kondici. +uculí se+ chci zase vypadat jako předtím. +pousměje se+ Ne, to se neboj. +uculí se+ ale občas bych potřebovala abys zůstal hodinku doma s malou třeba. budu chodit večer, až usne.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 01:30

Úplně...? +koukne na ni tázavě+ Mě přijdeš strašně sexy. +usměje se na ni a mrkne, aby si nemyslela+ Jo, to víš, že ji moc rád pohlídám. Nám to spolu jde skvěle, že jo. +usměje se na malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2016 01:36

úplně stoprocentní. +usměje se+ jo? to je dobře, že jo. +uculí se+ ale chci pro sebe, chci se cítit... líp. +pokrčí rameny+ tak jo, díky. +vtiskne mu pusu+ ne pokaždý, někdy s ní počká třeba jeefes. jenom někdy. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 01:39

Já myslím, že to je sakra dobře. +zazubí se na ni+ Tak jo, tak choď běhat, ale muíš začínat pomalu, aby ses nestrhala. +usměje se+ Nebo můžeš k nám do posilovny, víš, že tam máme všelijaký stroje. +zazubí se na ni+ Mučící. Já s ní počkám, a postarám se o ni. Já ji mám rád a udělám to rád. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house