Moderátor: Styx Lupin
Jacob Downly píše:+usměje se na ni+ Já nechci, aby ses cítila v rozpacích, Styx. +položí svoji ruku na její+ Já jsem se spíš těšil na tebe, slíbila jsi mi tanec, pamatuješ?
Byron píše:
Jenom, když nemám šanci osahávat někomu zadek bez kalhotek. +zazubí se na ni a taky strčí číšníkovi do kapsy bankovku a chytne Vici, zatím slušně+ Tak co si zatančíme? odzemek? +zazubí se na ni+
Amyas Crale píše:+vezme od číšníka dvě sklenky šampaňského a jednu jí podá+ Mám rád večírky, i když spíš ty, které jsou o mně +usměje se šibalsky+ Rád sportuji, miluji přírodu, koncerty, kočky a umění. A jsem velkým obdivovatelem krásy. Mimochodem, tyto šaty ti sluší ještě víc, než ty první +mrkne na ni s úsměvem+ Prozradíš mi taky něco o sobě?
Styx píše:Když ty tvé lichotky mě vždycky do těch rozpaků přivádějí... nemohu za to +vůbec ale neskrývá, že jí to dělá moc dobře+ Ano, slíbila, a taky svůj slib splním. První tanec věnuji svému příteli a pak už jsem jen tvoje. Na parketu, pochopitelně +zasměje se+
Styx píše:+rozesměje se+ Tak jestli nechceš celou noc protančit, můžeme se zabavit i jinak +mrkne na něj+ Jo, souhlasím. Jsem zvědavá, jestli se vůbec udržím na normálních podpatcích, jak sundám tuhletu zbraň z nohou +zuje si s úlevou brusle a jdou se převléct do společenských šatů+ Konečně stojím na svých vlastních nohou a ne na nožích +culí se+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků