Ples LoSu 2013

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2013 13:22

Styx píše:+věnuje mu krásný úsměv, polichocena jeho poklonou+ Díky... ty to vážně umíš se ženami, aby se cítily v rozpacích. Jsem ráda, že jsi přišel. Alespoň na vlastní oči uvidíš, jak se baví zdejší smetánka +usměje se+

+usměje se na ni+ Já nechci, aby ses cítila v rozpacích, Styx. +položí svoji ruku na její+ Já jsem se spíš těšil na tebe, slíbila jsi mi tanec, pamatuješ?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 13:25

Mohu vám říct, mylady, že Jeefes je z toho úplně preplex. +mrkne na toho chudáka číšníka+ A trsnete si se mnou bosá nebo ještě v botech? +zeptá se jí s úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 13:29

CHRISTIAN: +s úsměvem se něj zavěsí+ Ah... takže vy jste z Francie? +zajímá se, nějaké to povědomí o tomhle světě má, knihy jsou užitečná věc+ Moje sestra se jmenuje Neferet... i u nás trošku zvláštní... netuším kde k němu naši přišli. +zlehka se pousměje a zaujme taneční pozici, která spočívá v sevření jeho dlaně a odložení druhé na jeho rameno+ Dobře... na tři a dozadu... +pokývá vážně hlavou, na chvilku zavře očka aby se zaposlouchala do hudby a pak se jen nechá vést nejen hudbou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2013 13:39

Byron píše:Mohu vám říct, mylady, že Jeefes je z toho úplně preplex. +mrkne na toho chudáka číšníka+ A trsnete si se mnou bosá nebo ještě v botech? +zeptá se jí s úculem+

Bosá, rozhodně bosá. +zhroutí se tam na nějakou židličku, ohne se co jí korzet dovolí, jednou rukou se honem zouvá a druhou kontroluje, aby jí horem nevypadly prsa+ Výborně. Já myslela, že na plesech netančíš, milorde. +uculí se na něj, protáhne si chodidla a vyskočí+ Jeefsi, vem mi boty, prosím tě. +zaúkoluje s nevinným úsměvem číšníka a bokem mu strkne do kapsy nějakou bankovku, aby z toho taky něco měl+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 10 úno 2013 13:44

Přesně tak. Víš, kde to je? +zeptá se pro jistotu, kdyby nebyla obeznámená s místním zeměpisem+ To je hodně zvláštní jméno +přikývne+ Podobně se jmenovala jedna staroegyptská panovnice. nemáš náhodou předky v Egyptě? +uculí se+ No vidíš, jsi přirozený talent. +pochválí ji, jak pěkně waltzuje+ Takže základní krok umíš, zkusíme nějaké otočky? +zablýskne se mu vesele v očích a rovnou se s ní začne otáčet+
Christian
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 úno 2013 13:49

Amyas Crale píše:+převlékne se do společenského obleku, proplete se mezi hosty a najde Wenai+ Kam jsi mi utekla? +usměje se na ni a chytne ji jemně za ruku+ Nebavíš se? +neunikne mu její nálada+

+pousměje se+ Ale můžeš to napravit. Pověz mi něco o sobě, prosím. +nechá si nalít skleničku šampaňského+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 úno 2013 13:54

+přimhouří očka jak se snaží vzpomenout+ Myslím, že ano... Evropa, že? +ujišťuje se, že je alespoň na správném kontinentu+ Opravdu? +překvapeně zamrká nad tou shodou náhod, ale pak jen zatřese hlavou a usměje se+ Ne, nemám... tedy, alespoň myslím. +zavrtí se smíchem hlavou. rozzáří se jak sluníčko, když jí pochválí a nabude větší jistoty+ No já... ááá... +vesele se rozesměje, když se začnou otáčet, chvílemi ztrácí přehled co s nohama, ale budiž jí ke cti, že ho nepošlape+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 10 úno 2013 14:02

Jenom, když nemám šanci osahávat někomu zadek bez kalhotek. +zazubí se na ni a taky strčí číšníkovi do kapsy bankovku a chytne Vici, zatím slušně+ Tak co si zatančíme? odzemek? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Amyas Crale » 10 úno 2013 14:45

+vezme od číšníka dvě sklenky šampaňského a jednu jí podá+ Mám rád večírky, i když spíš ty, které jsou o mně +usměje se šibalsky+ Rád sportuji, miluji přírodu, koncerty, kočky a umění. A jsem velkým obdivovatelem krásy. Mimochodem, tyto šaty ti sluší ještě víc, než ty první +mrkne na ni s úsměvem+ Prozradíš mi taky něco o sobě?
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 úno 2013 14:49

+nemůže si nechat ujít tento večírek a když se ples přesune do sálu, hned se tam objeví, jako obvykle se posadí k baru a pozoruje odtamtud hukot kolem+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky